Skønhed og mode

15 Seneste Stilfuld Party Wear Toppe til Teenage Girls

Pin
Send
Share
Send


Planlægger at gå til fest, men ved ikke hvad man skal bære. Bored til at bære kjoler hver gang, så prøv toppe med nederdele og jeans. Denne stil er behagelig og stilfuld begge dele. Du kan bære det til formelle fester eller til cocktails også. Denne stil passer til enhver kropstype. Der er masser af tendenser der foregår i den.

Indhold:

  Seneste Party Wear Toppe til kvinder:

  Her er få typer af designs i toppe til fest. Bare bære dem i formelle fester og danse hele natten uden ubehag eller spændinger.

  1. Halter Neck Top Wear på Party:

  Halter nakke fest slid top er fra skulder toppen. Det er bundet rundt om halsen og udsætter din ryg dybt. Denne stil ses meget almindeligt. Det er smart og sexet. Det er bare perfekt at krydre om aftenen. Den er lavet af satin og pailletter mest.

  2. Party Wear Tube Top i hvid:

  Tube party top svarer til off skulder toppen. Men det er monteret igennem. Det er en meget sexet indstilling. Det viser af alle dine kurver. Det er lavet af palæer til glamourøst udseende. Nogle gange kommer de med bue og dikkedarer øverst.

  3. One Shoulder Party Wear Top:

  Hvis du ikke vil udstille meget af huden, så er en skulderpartytop din stil. Ved det er navnet, er der kun en ærme. Det er en meget flot indstilling. Du kan bære bukser under den til formelle fester. Det bæres af kvinder af alle kropstyper, da det fjerner opmærksomhed fra taljen. Men det bør undgås med æbleformet krop.

  4. Glitter Off Shoulder Party Toppe til kvinder:

  Off skulderpartytop er ærmerøs top. Den er fastgjort på toppen af ​​brystet. Det er for det meste monteret til brystet. Nogle gange er det flydende. Det er perfekt til kvinder, der ønsker at feste i stil. Det er super sexet og meget glamourøst. Jeg vil foreslå at bære noget smykke i nakken og holde fast i ørerne til øreringe.

  5. Girls Sheer Party Top:

  Helt fest top er se trough top. Den er lavet af det letteste materiale som chiffon. Det er de mest sexede festdrager. Det kommer hele længden. For det meste er det kort som afgrøde. Du bærer normalt ikke smykker, da toppen er attraktiv nok.

  Se mere: Cute Summer Toppe

  6. Lacy Party Wear Top til Girl:

  Lacy party top er lavet af snørebånd. Kniplinger er undertiden kun top eller ærmer eller hele. Det er en meget stilfuld mulighed. Denne stil er roligt ramt blandt piger til datoer, da det ikke er meget udsat. Du kan bære det alle slags fester. Det går godt med nederdele.

  7. Damer Body Suit Party Top:

  Bodysuit fest slid toppe er hit trend for piger, der ser efter komfort og stil begge. Ved sit navn er det som et bodysuit. Det er gemt i bukserne. Det er sømløst og rider ikke op. Du kan danse uden at bekymre dig om din topflyvning til steder.

  8. Seneste Fringe Sleeve Party Top:

  Hvis du leder efter en sjov top til at bære til en sjov fest, så er det din stil. Det har hovedsagelig frynser i nakken. Nogle gange har det rundt på tværs. Det er perfekt til dans partier. Det svinder med dig. Det er meget flirtende og køligt. Du kan bære tynde jeans eller jagging nedenfor.

  9. Kvinders Surplice Party Top:

  Surplice party top er lavet af flydende georgette eller chiffon. De er ret klassiske og sexede. Hvis du vil lave en grand indgang, så er det din stil. Den har snit på ærmet og nakken. Du kan lave den med palazzo bukser og slank blyantskørt.

  10. Mesh Knit Night Party Top:

  Mesh strik er en speciel måde at strikke til brug for sejlere. Det bruges til at lave toppe, da det blev berømt for sin hygge. Det er for det meste fuld ærmet. Det er krop monteret. Du kan bære det og danse hele natten. Det blødgør sved og ser fantastisk ud på samme tid.

  Se mere: Vinter toppe til damer

  11. Kort brugt parti iført top:

  Plisseret fest top er top med pletter. Pletterne er for det meste foran og i nærheden af ​​skulderen. Det tilføjer en glam til dit udseende. Normalt bærer du klumper af smykker i nakken. Det er sjovt outfit. Du kan også bruge det til formelle fester.

  12. Shirt Party Tops for Girls:

  Shirt party top er dybest set skjorte båret til en fest. Det er et smart valg for kontorfester. De er både formelle og sexede. At glamme det kommer i satin materiale. De har fancy skinnende knapper. Du kan bære nederdele til knæ for at holde det formelt.

  13. Hæklet nakkeklips øverst:

  Hæklet nakkestart har skridtarbejde i nærheden af ​​nakken. Det er en speciel type strikning færdig. Det er hovedsagelig håndlavet. Det er meget udsøgt. Hvis du vil skille sig ud, så er dette dit valg. Normalt holdes øreringe små og halsen holdes tom. Du kan bære sjove nederdele som skater eller slank.

  14. Kvinders Sequin Party Top:

  Ved navn er sequin party top lavet af palæer. Det er skinnende og meget smukt. Det er slidt til nat outs. Hvis du har en god figur, skal du bære den, da den viser kurverne. For det meste vælger folk færre paljetter, da det bliver ubehageligt. Du bærer tonede bundbund, da toppen er skinnende nok.

  Se mere: Kvinders Casual Toppe

  15. Satin Party Wear Toppe til kvinder:

  Satin er favorit valg af alle, når det kommer til fest. Det bæres til fester og glamourøse arrangementer. Den er lavet af satin hele, men nogle gange har den noget blonder eller ren tilbage for at tilføje noget sexiness. Pas på, når du vælger klippet af denne type top, da det skal vise de rigtige kurver.

  Party wear har taget en tur fra almindelige fest kjoler til sjove og komfortable fest toppe. De er glamourøse, sexede og super klassiske på samme tid. Det giver dig også tillid til at bære dig selv hele natten lang. Du skal ikke bekymre dig om fejlfunktioner, hvis du bruger dem. Det er det bedste valg en pige kan have til en god sjov arkiveret fest.

  Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

  Se videoen: Paranormal Activity 3 (Juni 2021).

  Загрузка...

  Pin
  Send
  Share
  Send