Skønhed og mode

Top 9 hvide neglelak

Pin
Send
Share
Send


Kvinder bruger enten make-up til at forbedre deres skønhed eller foretrækker at se naturligt ud; Men alligevel bruger hver kvinde neglelak. Teenagere i collage, unge, ældre kvinder og børn, der går i skole, alle elsker at bære neglelak. Der er en bred vifte af virksomheder og mange valg i farver, der kan vælges til enten at matche dit outfit til en lejlighed eller bare anvendes til at beskytte dine negle mod chipping, tørring mv.

Farven hvid, der anvendes som neglelak, er blevet en trend på grund af frisk manicure.

Se mere: Sort neglelak 2014

De Top Nine Hvide Nail Polish Brands at vælge imellem er:

Her får du nogle bedste hvide neglelakker til at dekorere dine negle smukt.

Lakme - Absolute Gel Stylist Nude Glow:

Lakme er en af ​​de ældste og mest populære mærker i Indien. Lakme's Absolut gel stylist nude glød neglelak koster kun Rs. 400 til en 15 ml flaske. Børsten er stor og spredes over dine negle og giver dem et blankt udseende.

Maybelline-Moon Beam:

Maybelline har to typer af hvide nuancer, nemlig Colorama prate perlehvide neglelak, som koster Rs. 100 / - og månens stråle søm emalje 103, som koster Rs. 75 / -.

L'Oreal-Vendome perle:

L'oreal color riche Vendome perle neglelak 005 er prissat til Rs. 225 / -. L'oreal neglelak er krystalakryl, hvilket giver neglene en blank finish og kræver ikke et overtræk.

Colorbar-Ice Spice:

Colorbar har også to nuancer af hvid, Colorbar is krydder neglelak 104 ved Rs. 175 / - og Colorbar eksklusiv neglelak 37 ved Rs. 175.

Se mere: Bedste røde neglelak

Revlon-Neon Nail:

Revlon er et fantastisk mærke med en bred vifte af produkter og farver, der er gode i kvalitet og til overkommelige priser. Revlon Neon neglen har en hvid og en anden farve emalje på bekostning af Rs. 300 / -. Kvaliteten af ​​produktet er fremragende, og neglelaket, når det påføres neglene, tørrer op om få sekunder.

Kina Glaze-White on White:

Kina glasur neglelak er langvarige og har farver med bred vifte. Det er lidt på det højere prisklasse, med hvid på hvid ved Rs. 500 / - og måneskinnets farvelak ved Rs. 1473.

Inglot-02 M 601:

Inglot 02M Nail Enamel også kendt som "åndbar neglelak" og certificeret som "Hal" har en hvid skygge kode-navngivet 601 og prissat til Rs. 690 / -. Denne kosmetik er fri for kemikalierne toluen, formaldehyd, kamfer og dibutylphthalat. Denne neglelak gør det muligt for ilt at passere neglene og holder farven langvarig. Det undgår også chipping af negle.

Max Factor-Glossfinity:

Max Factor søm emaljer er fri for den kemiske dibutyl, der forårsager mutation, nyre og leversvigt og infertilitet. Også dette er en langvarig neglelamamel, der holder udseendet på dine negle frisk og blankt. Max Factor Glossfinity neglelak (Hvid) koster Rs. 485 / -.

Se mere: Sølv Neglelak Design

Chambor-fransk manicure sæt:

Chambor har to typer søm emaljer, den første er et enkelt stykke, der koster Rs. 270 / - og har en bred vifte af farver. Den anden på kommer med et sæt af 2 emaljer kaldet fransk manicure sæt, som koster Rs. 485 / -. Et sådant sæt indeholder en hvid og lyserød skygge emalje hver flaske er 5 ml.

Hvide neglelak, der normalt bruges til fransk manicure, bruges også til neglelak. Hvid farve kan være forbundet med forskellige farver for at komme op med smuk negle kunst. Hver eneste farve af neglelak definerer ikke kun din personlighed, men fortæller også om dig selv.

Farven hvide angiver personlighedens personlighed eller karakteristik som konservativ, renlighed, renhed og balance. En person, der kan lide farven hvid, antages at have tillid til fantasi i deres hjerte, og de venter på deres prinss charmerende at komme og redde dem og blive gift med ham for at leve en lykkelig nogensinde efter livet.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 & 10.

Se videoen: Fraklip fra min julekalender 2018 (Juli 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send