Skønhed og mode

Top 9 Dior Lipsticks og Shades

Pin
Send
Share
Send


Dior kan lide alt for sit varierede udvalg af produkter i kosmetik og colognes. Disse er naturligt lavet og tilgængelige i de fleste butikker og i online butikker også. Dette franske mærke er blevet populært over tid med nye lanceringer og yderst trendy og 'in' produkter.

Det har et meget farvet kosmetikområde, og læbestifterne kan lide af de fleste kvinder, der har brugt det. Det er virkelig en afhængighed. Her er et par yderst smukke skygger af Dior, der er blevet populære inden for kort tid.

Se mere: L Oreal Lipsticks Shades

Dior Lipsticks:

Vi hylede nogle af de bedste Dior Lipsticks og Shades til dine smukke læber.

Rouge Dior - Shade 671 Deauville:

Dette er en hot pink skygge og kan bruges som daglig slitage. Det passer med de fleste af nuancerne og passer til alle hudfarver. Dette er en solid pink og giver en naturlig glans uden at se overdone. Den har en cremet tekstur og spredes jævnt og let.
Prisen er Rs. 2367

Rouge Dior - Shade 543 Rendez-vous:

Med neon at være så trendy og i mode, er dette en fremragende orange bundskærm til at supplere dine neonplagg med. Det passer til ekstreme hudfarver bedre end Wheaties eller kedelige hudfarve. Skyggen er bestemt kun en afslappet fest slid.
Prisen er Rs. 2367

Rouge Dior - Shade 565 Vogue:

Dette er en naturlig rosa med glitterpartikler, der giver en skinne til dine læber. Det har naturlige ekstrakter, der ikke beskadiger læbernes delikate hud og dens farve. Det holder læberne hydreret og forhindrer problemer som revner og blødninger.
Prisen er Rs. 2367

Rouge Dior - Rouge Serum - Shade 675 Lidenskabelig Pink Crystal:

Specialiteten af ​​dette udvalg af læbestifter er dens mærke. Sortimentet af læbestifter har 10 gange mere hydratiserende egenskaber og har mere end en fordel for din hud. Denne skygge er en blanding af rosa og røde undertoner, der giver et pulserende kig på dine læber.
Prisen er Rs. 2623

Se mere: Bedste Coral Lipstick Indien

Rouge Dior - Rouge Serum - Shade 640 Blød Pink Serum:

Dette er en nøgen skygge i den egentlige betydning af udtrykket. Farverne er bløde og spredes let, så læberne ser lysere ud. Rigtigt brugt, skyggen får dig til at se ungdommelig ud og læberne lyser. Dens fugtindhold gør det velegnet til regelmæssig brug.
Prisen er Rs. 2623

Dior Addict Lipstick - Shade 745 Nyt Look:

Som navnet antyder, ændrer denne skygge af rød dig helt op på ansøgningen. Den har rosa undertoner, der giver et meget følsomt udseende. Skyggen er meget cool og stilfuld til alle lejligheder og passer til de fleste hudtoner.
Prisen er Rs. 2215

Dior Addict Lipstick - Shade 881 Fashion Week:

Flytter bortset fra nøgen, pinks og rødt, er dette en glimrende skygge mellem pink og lilla, der ser meget sexet ud. Det har glitrende partikler, der bringer glans til farven uden at gøre det ser meget blankt ud. Tekstur er cremet og spredes jævnt på læberne.
Prisen er Rs. 2215

Dior Addict Lipstick - Shade 329 Læder:

Dette er den mest lignede skygge af brun, der passer til de fleste hudfarver. Det er naturligt cremet og bringer en meget lille nuance til læberne uden at gøre den mørk som andre brune. Det gør læberne blanke og egnede til hele dagen lang slitage.
Prisen er Rs. 2215

Se mere: Bedste Avon Lipsticks

Dior Addict Extreme Lipstick - Shade 336 Saint Tropez:

Dette er en naturlig ferskenfarve, der giver meget mindre nuance, men meget skinn til læberne. Den nøgne nuance ser ekstremt elegant ud med alle tøj til alle lejligheder. Skyggen tilføjer livet til dine læber og forbedrer hele get op.
Prisen er Rs. 2335

Alle nuancer fra dior læbestifter er hudvenlige og holder dine læders naturlige blødhed. Disse testes for allergi og er sikre at bruge til alle aldersgrupper.

Se videoen: Top 25 Red Lipsticks. Valentines Day Collection and Swatches (Marts 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send