Skønhed og mode

Hvordan man handler om piger?

Pin
Send
Share
Send


Der er meget forskel på, hvordan en fyr vil opføre sig og handle foran sine venner i forhold til det foran piger. Dette er imidlertid det aspekt, som de fleste mænd ikke er opmærksomme på. De har tendens til at være det samme som de er sammen med alle. Man skal være rigtig anderledes foran piger, især hvis målet er at imponere hende. For at hjælpe dig med at kende de rigtige måder, hvorpå en fyr skal handle omkring piger, vil du have brug for professionel hjælp. For at redde indsatsen er det samme angivet i vejledningen nedenfor. Tjek dem ud og følg hver med due diligence for at få de bedste resultater. Nedenfor vises nogle tips til hvordan man handler om piger?


Vær dig selv:

Der er ingen bedre derude for at være end dig selv. Dette er et af de grundlæggende mantraer, der bør følges ikke kun af fyre, men også af piger, uanset hvor de er. Ved at være dig selv, kan du vinde halvdelen af ​​kampen om, hvordan man handler om piger. Din ærlighed vil blive virkelig værdsat og piger vil blive meget imponeret af dig.

Har en venlig tilgang:

En fyr bør altid være venlig når det kommer til at handle rundt om piger. Prøv ikke at være for ivrig, når piger er omkring og opfører sig på en måde, som hun ved, du er interesseret i. Du skal se, hvordan hun reagerer på din venlighed, og hvis hun er imødekommende så kan du gå videre.

Hilsen er vigtigt:

Du bør vide, at en ting en pige søger efter i en fyr er høflighed. Prøv og vær hjælpsom, når det er muligt. Vær som en ægte gentleman, når piger er omkring. Du vil helt sikkert fange deres opmærksomhed mod dig. Hilsen er et træk, der vil tage dig en lang vej, for at forstå hvordan man opfører sig foran piger, men også hvordan man imponerer på dem.

Se mere: Hvordan man skal tale med piger

Tillid er påkrævet:

Tillid er nøglen til enhver udfordring, selv om hvordan man handler om piger. Men sørg for at balancere niveauet af tillid. Skal ikke prale eller være uhøflig og arrogant når det kommer til dette aspekt.

Giv dem Respekt:

Tal ikke papirkurven om piger eller andre mennesker, når hun er omkring. Vær ikke optaget som en komplet rykke. I stedet vær god for hende, respekter hende og folket rundt. En pige vil helt sikkert lide denne vane af din.

Vær flirtende:

En smule ondskab er acceptabel i ethvert forhold og tilføjer sjov og spænding. Det samme gælder for sund flirting. Du kan flirte lidt med hende og til det niveau, der ikke får dig til at se desperat ud. Faktisk, et sted ned ad køen elsker piger fyre flirter sammen med dem og giver ham opmærksomhed.

Se mere: Sådan får du en pige til at lide dig

Giv hendes blik:

Giv blik, når du er omkring hende. Ved at kigge på hende lejlighedsvis vil du kun føje til hastigheden for at nå dit mål. Smil på hende, og hvis hun smiler tilbage, er det et af de gode tegn at tage, at hun er interesseret.

Prøv ikke at tale om andre piger:

Når omkring piger skal du sørge for at du ikke taler om hvor gode nogle andre piger er. Dette vil få dem til at miste interessen for, hvad du siger. Tal om dem og prøv at kende dem bedre end at give eksempler på andre. Dette vil få dem til at tro, du er en ryge.

Vis ud af dit sans for humor:

At være sjov og vittig er en af ​​de bedste ting, du kan gøre, når du er omgivet af piger. Dette vil fange mange af dem opmærksomhed mod dig. Piger har et blødt hjørne til fyre, der har en god sans for humor.

Se mere: Sådan imponerer du en pige ved at klappe

Billeder Kilde: Shutter lager

Se videoen: Dilemma: Dårlig til at score (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send