Skønhed og mode

9 bedste strande i Andhra Pradesh med billeder

Pin
Send
Share
Send


Har du nogensinde haft det i tankerne, da du ønskede at tage en pause fra dit hektiske liv og gå væk et sted hvor du kunne slappe af dig selv? Nogensinde tænkt på at gå til de vidunderlige steder, hvor du ikke har nogen bekymringer eller spændinger? Bare hvis du tilfældigvis er i feriestemningen og søger nogle flotte og eksotiske steder for en god tid, så er vi kommet til det rigtige sted. Den næst længste kystlinie i Indien har de smukkeste strande, som dit sind kunne forestille sig. Her er en liste over de bedste strande i Andhra Pradesh.

Yarada Beach:

Yarada-stranden i Andhra Pradesh er en skønhed! Det er omkring 15 kilometer væk fra Visakhapatnam og er en af ​​de bedste strande, der ses i denne kystregion. Dette sted ville være fantastisk for dem, der gerne vil lære mere om Andhra Pradeshs kultur, religion, historie og arkitektur. Der er flere templer du kan besøge og en masse underholdende muligheder, du kan forkæle.

Mypad Beach:

Mypad-stranden ligger ca. 20 km væk fra Nellore. Det er fuld af smukke grønne træer og dejligt græs, hvor du kan nyde dig helt. Vejret er surt og det blå vand mousser. Nelapattu Bird Sanctuary, der ligger i nærheden, er også et sted, du kunne gå med din familie. Dette sted er helt værd at besøge.

Se mere: Strande i Vestbengalen

Rishikonda Beach:

Rishikonda-stranden i Andhra Pradesh er helt eksotisk. Det uberørte vand, lang strækning af gyldent sand og behageligt klima vil forynge dit sind, krop og sjæl. Det er omkring 600 kilometer væk fra Hyderabad og har tusindvis af turister hvert år.

Ramakrishna Beach:

Ramakrishna Beach får sit navn fra Ramakrishna Mission ashram. Det er en populær strand for vandsport og surfing. Det er ret befolket og tilbyder sine besøgende nogle af de mest naturlige og betagende udsigt, du nogensinde har set. INS Kursura Submarine Museum er også et sted du kunne gå til.

Se mere: Strande i nærheden af ​​Gujarat

Bheemunipatnam Strand:

Bheemunipatnam Beach er en af ​​de fineste strande i Andhra Pradesh. Dette er det bedste sted du kunne gå til i de varme sommermåneder. Byen har en fantastisk kulturhistorie, og udsigten her er helt fantastisk. Det har også et tempel dedikeret til Lord Narasimha.

Kalingapatnam Strand:

Kalingapatnam-stranden er kendt for sin naturskønne skønhed og romantiske steder. Det er befolket med tusindvis af indiske og udenlandske turister hvert år. Havet mad her er bemærkelsesværdigt og hotellerne er ganske komfortable og overkommelige. Denne strand er det bedste sted at gå til i weekenderne.

Se mere: Goa berømte strande

Perupalem Beach:

Perupalem Beach ligger omkring 20 kilometer væk fra Narsapur, som ligger i West Godavari-distriktet Andhra Pradesh. Stranden er anerkendt for sin naturlige skønhed og smukke steder. Vandene her er klare og mousserende, og vejret er smukt. Dette sted er charmerende og lokker tusindvis af turister hvert år.

Motupalli Strand:

Motupalli Beach ligger i Andhra Pradesh. Den solrige himmel, godt vejr, godt køkken og vidunderligt miljø tiltrækker tusindvis af mennesker til at komme til dette sted hvert år. Dette er den bedste strand for dig, hvis du ser frem til at have det godt sammen med familie og venner.

Manginapudi Beach:

Det seje blå vand i denne havstranda har fascineret sine besøgende. Det er et meget populært sted og er en god ide til korte uddannelsesmæssige ture. Maden her er også ret overdådig og velsmagende.

Se videoen: India Tourism & Vacation 2016 HD (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send