Skønhed og mode

15 bedste hjemmehjælpemidler til glat hud

Pin
Send
Share
Send


Alle ønsker glat hud og der er mange mærker på markedet, der forpligter dig til at give skinnende og glat hud. Men disse produkter er meget dyre og bruger hårde kemikalier, der kan give resultaterne, men ikke for længere varighed. De kan også skade din hud. Du kan også gøre din hud skinnende, glattere og fejlfri ved hjælp af naturlige produkter, som er let tilgængelige.

Indhold:

  Sådan får du glat hud:

  Ønsker du at få glat, baby hud? Tjek disse hjemmehjælpemidler til glat hud og vil forelske sig i det igen. Læs her for de bedste tips til glat hud! Nedenfor er nogle af de mest effektive hjemmehjælpemidler til glat hud også, som kan hjælpe dig meget med at få glat og skinnende hud, som ikke har nogen bivirkninger også.

  1. drik rigeligt med vand:

  Drikkevand hjælper dig ud for levende og skinnende hud. Lav et mål at drikke mindst 8 -10 glas vand på en dag. Det vil hjælpe dig med at skylle ud alt affald og toksiner. Øg indtag af grøntsager og frugter med større vandindhold i din kost. Prøv ikke at tage alkohol, luftede drikkevarer og sukkerholdige produkter. Hudets udseende forbedres og bliver mere aktivt ved at rense dit ansigt med almindeligt vand 2-3 gange om dagen.

  2. Lime Juice:

  Limejuice er et af de perfekte hjemmemekanismer til glat hud. Det vil lysere hudens hud og vil også forsvinde ar og pletter. Brug af limejuice vil gøre huden glat, da den indeholder et enzym, der har rensende egenskaber.

  • Det vil fjerne den døde hud.
  • Virker som en astringent og rensemiddel til olieagtig hud.
  • Hjemmelavet pakning kan laves ved at blande æggehvide og få dråber limejuice.
  • Påfør ansigtet i 10 minutter og skyll med lunkent vand. Det vil gøre din hud skinnende og glat.
  • Påfør frisk juice på komplet ansigt og på nakkeområdet for at reducere acne mærker. Vask det af med moderat varmt vand efter 10 minutter.

  Se mere: Hjem Remedies For Sund hud

  3. Tomat:

  • Smad tomater i mølle. Anvend blandingen på ansigtet jævnt med hjælp af bomuld. Vask ansigtet efter 5-10 minutter. Porestørrelse vil blive reduceret ved daglig brug og vil give dig glat og strålende hud.
  • Påfør pastaen på humlebelagt område og lad det forblive i en time og vask derefter med rent vand. Det hjælper med at helbrede pimples.
  • Tomater virker som et fremragende naturprodukt for at give dig glat og smuk hud.
  • Det er det bedste og ideelle hjem rette for glat hud.

  4. Melaleuca Olie:

  Det er almindeligvis kendt som tea tree olie. Det anbefales at anvende først på håndleddet på indersiden som en patch test, før du bruger på ansigtet, da det er fundet, at få mennesker er allergiske over for det.

  • Dette er meget effektivt til at fjerne strækmærker og ar.
  • Det helbreder bums meget hurtigt. Påfør på det berørte område med bomuld 3-4 gange om dagen.
  • Tilsæt nogle dråber olie i din skrubbe og ansigtspakke, der vil hjælpe med at fjerne bumser og gøre huden jævn, blank og skinnende.

  Se mere: Hjem Remedies For fejlfri hud

  5. Papaya Fordele:

  • Den indeholder papain, som er et naturligt enzym, der virker som et antibakterielt middel og har fordele ved at eliminere skadet og død hud.
  • Bland nogle modne papaya stykker og påfør ansigt i 10-15 minutter. Vask det af med vand.
  • Daglig anvendelse af mashed papaya vil gøre din hud mere retfærdig. Dens juice vil også bidrage til at reducere brune pletter, pletter og fregner på grund af solens eksponering.
  • Det vil gøre din hud glat og fejlfri.

  6. Anvendelse af Fenugreek blade:

  Det hjælper med at stramme og løfte huden. Tilsæt kogt mælk til pastaen af ​​fenegreek blade og påfør ansigtet. Lad i 10-15 minutter og vask det derefter af. Det vil bremse aldringsprocessen ved at reducere rynker, fine linjer. Bland gurkemejepulver og det efterlader pulver for at fjerne sorte hoveder og bumser.

  7. skat

  Honning er også naturlig ingrediens, som kan bruges til at få glat hud. Honning er et af de enkleste hjemmehjælpemidler til glat hud.

  • Slap af efter at have anvendt rå honning på dit ansigt og halshud, og rens det derefter af med køligt vand efter 10 minutter. Dette hjemmemedicin gør din hud blød og glat.
  • Du kan også blande æggehvider med honning og anvende det på dit ansigt i 20 minutter. Vask det af med koldt vand og sæbe for at fjerne lugten fra æggehviden.
  • Lav en tyk pasta med tre teskefulde honning og 1/2 tsk kanelpulver. Påfør det på dit ansigt og lad det stå om natten. Vask den af ​​med lunkent vand næste morgen. Du vil få glat hud ved at bruge dette hjemmehjælpemiddel.

  8. Tea Tree Oil:

  Tea tree olie har mange antibakterielle egenskaber, som hjælper med at bekæmpe acne-forårsager bakterier. Det hjælper også med at reducere ar og blemmer på huden. Da nogle mennesker kan være allergiske over for te-træolie, anbefales det derfor at anvende rundt på dit indre håndled, før det påføres ansigtet.

  • For hurtigt at helbrede en pimple skal du bruge en bomuldspindel til at påføre nogle te-træolie på det berørte område hvert par timer.
  • Omkring en time før du går i seng, applicer lidt vitamin E olie og lad den stå natten over.

  9. Aloe Vera til glat hud:

  Aloe vera er et af de strålende hjemmetoder til glat hud, som blev bevist af eksperter. Aloe Vera som en naturlig ingrediens anvendes i mange skønhedsbehandlinger for at opretholde hud, der er glat og sund. Det sikrer pimple fri og klart glat hud med regelmæssig brug.

  • Ekstra lidt gel fra et aloe vera blad. Opbevar den i en lufttæt beholder i køleskabet og brug den når det er nødvendigt.
  • Du kan også kombinere en spiseskefuld aloe Vera gel med 1 tsk honning og lidt citronsaft. Dette kan let påføres på huden på og nakken i omkring 20 minutter. Følg denne 2-3 gange om ugen for at få de bedste resultater.

  10. Gurkemeje:

  Gurkemeje, en urt, der kan bruges til at behandle en lang række hudproblemer. Det kan også bruges til at lette pletter og pigmentering sammen med glat hud.

  • Efter blanding af 1 spiseskefulde gurkemeje pulver med mælk til at lave en pasta, anvende den naturlige blandede pasta til dit ansigt og halsområde regelmæssigt, hvilket betyder dagligt for smuk hud.
  • For at forynge tør og gennemsigtig hud, brug en blanding af en teskef gurkemeje, to teskefulde sandeltræpulver og noget vand til at lave en pasta. Påfør det på dit ansigt og lad det tørre helt, inden du skylder det af. Du kan bruge denne ansigtspakke en eller to gange om ugen.

  11. Agurk:

  Agurk indeholder ikke kun astringerende egenskaber, men er også kendt for at hydrere og fugte huden godt, især med regelmæssig brug. For at behandle tørre kin anbefales der også almindelig brug af agurkpakker og hudorme samt bumser.

  • For at gøre ansigtsmasken derhjemme, bland lidt friskpureret agurk med ca. 2 spiseskefulde pulver af havregryn og lidt mælk og påfør det jævnt på huden. Dette vil vise de ønskede resultater.
  • Bland lidt frisk agurkesaft med mælk og brug det som en hudrensning. Dette vil også medvirke til at opnå en glat hud.

  12. Cleanser:

  Vask dit ansigt regelmæssigt med en mild rengøringsmiddel. Dette vil hjælpe med at fugtiggøre din hud og gøre den hudglat og blød.

  13. Fjern sminke inden du går i seng:

  Brug kun frisk makeup og sørg for at rengøre den inden du sover. Makeup, ligesom mad, samler bakterier og vil efterhånden gå dårligt. Brug af samme pulver, blush og mascara osv. I over 6 måneder er ikke sund og vil tage en vejafgift på din hud.

  14. Sleep Smart:

  Klædning af din pudebetræk regelmæssigt kan reducere mængden af ​​støv, din hud udsættes for om natten. Søvnløshed og stress kan manifestere sig som dårlig hud, så sørg for, at du får 7 til 8 timers kvalitet hvile hver aften.

  15. Træn regelmæssigt:

  Træning hjælper med at øge blodgennemstrømningen til huden og gør vores ansigt glød. Øvelser er en af ​​de bedste metoder til at få glat hud

  God hud er noget, som du arbejder for, og hvis du følger disse ovennævnte tips og hjemmemekanismer, vil din hud forbedres enormt. Hej til glat og sund hud!

  Se mere: Sådan fjerner du svarte pletter fra huden

  Pin
  Send
  Share
  Send