Skønhed og mode

9 Bedste glasflaskehåndværk ideer til at gøre dit hjem smukt

Pin
Send
Share
Send


At genbruge gamle genstande er altid en god udformningsteknik. Glaset håndværk er en perfekt måde at vise sag din kreative side.Her er få glas håndværk, vælger fra under top 9 glas håndværk. Disse glashåndværk viser dig, hvordan du kan tage et almindeligt glas og gøre det til noget fantastisk. Disse håndværk er enkle og kan gøres nemt med lidt hjælp.

Bedste glas flaske håndværk ideer til dit hjem:

Få dette top 9 glas håndværk til dine børn,

1. Glas Candle Holdere Glas Håndværk:

Dette er en stor glas håndværk, der kan gøres nemt hjemme. Glaset er væltet og toppen bruges som lysestage. Fyld bunden med farvet sand og tilføj også nogle skaller til at dekorere det.

2. Stained Glass Maling Glas Håndværk:

Lad kapsler og flasker se smukke ud med dette glasmosaik. Her tørres flaskerne og males derefter med farvede glasfarver. Brug farver, der føles som havet, til en dejlig middelhavsfølelse.

3. Glas Chime Glas Håndværk:

Denne eksotiske udseende glas chime kan være kompleks at skabe, men slutresultatet er bare fantastisk. Denne glasflaske håndværk bruger skåret stykker flasker, der er forbundet sammen med ledning og derefter anbragt på en løkke. Endene af klokken er dinglende stykker af farvet glas.

4. Sea Glass Crafts:

Her er en vidunderlig glasbåd, der udelukkende er lavet af glasstykker. Seilet er et perfekt stykke, der ser ud som et sejl selv. Alle stykkerne er forbundet med sølvtråd for at se fantastisk ud. Dette havglas håndværk er meget unikt.

5. glas stykke skåle glas håndværk:

Lav denne fantastiske glasbit skål som en souvenir eller en gave til nogen. Disse glasflaske håndværk ideer er perfekte til at bruge op glas stykker, der er farvede og ser godt ud. Du skal holde dem med stærk lim for at holde sin form.

6. Sea Glass Lantern Craft:

Dette havglas lanterne er en unik måde at bruge op havglas indsamlet fra stranden. Du behøver ikke bruge nogen håndværksmaling til glas her, da havglasset faktisk er farvet. Samlingen ser godt ud i en lanterne, og når den lyser op lyser rummet.

Se mere: Tissue Paper Crafts

7. Håndmalede håndværk:

Disse vidunderlige briller er malet for hånd og danner et dejligt køkken sæt. Plastglassfartøjet kan være sjovt for alle, når du har de rigtige værktøjer. Brug flotte farver og et vidunderligt mønster til at gøre brillerne. Hvis du er god i maleri, så vil denne være en god ide.

8. Glas ornamenter som et håndværk:

Gør julen lyse og glade med disse smukke glas ornamenter. Disse strandglas håndværk bruger op stranden glas, der er fundet at gøre juletræ ornamenter. Du kan gå kreativ og lave flere andre former for ornamenter. Piger børn kan prøve disse glas håndværk ideer i deres skole i craft periode.

Se mere: Toiletpapirhåndværk Ideer

9. Væv Papir Glas Håndværk:

Dette farvede glasvævspapir kryds er lavet ved at klæbe sammen farvet tissuepapir på transparent papir. Resultatet er papirglas håndværk, der ser godt ud, når det placeres på vinduet. Når lyset passerer gennem det, giver det en farvet glasvindueffekt. Hvis du vil lave simple håndværk, så vil dette altid være et godt valg.

Glas håndværk gør almindeligt glas til fantastiske genstande. Du kan gøre mange ting med strandglas, vinglas osv. Du kan lave råvarer af briller for at lave et godt håndværk; vi kan også se denne glasbåd på forretningsmæssig måde. Håndlavet glas håndværk i efterspørgsel nu en dag, du kan også sælge dine personlige glas håndværk på online butik. Det hjælper med at give din ide i aktion.

Se mere: Julemanden Ideer

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send