Skønhed og mode

Top 9 Australiens bryllupsrejse destinationer med billeder

Pin
Send
Share
Send


Australien er et af de mest fantastiske steder for bryllupsrejse. Som en bryllupsrejse destination Australien er en favorit mulighed for mange. Om få år er det blevet meget populært til dette formål. Australien til bryllupsrejse er som romantisk eventyr med sit landskab, strande og dale. Turen vil helt sikkert være mindeværdig, så længe du bor. Her nævner vi en liste over 9 bedste bryllupsrejsemål i Australien med billeder til dig.

Bedste Australiens bryllupsrejse steder med billeder:

1. The Whitsundays:

Whitsunday er bare et fantastisk sted med palmer rundt for par. Den blå nuancer af vand sammen med en lys lys middag vil være meget overraskende fort din kone. Par kan tilbringe en dejlig tid på en ensom ø ligger under den store himmel. Der er syttisfjerds øer hver med det med forskellig skønhed. Det er en af ​​de mest berømte bryllupsrejse destinationer i Australien for par.

2.Melbourne:

Det er en af ​​de mest dynamiske byer med fuld af underholdning. De buede baner, traditionelle bygninger, elegante restauranter har gjort stedet behageligt til bryllupsrejse. Ikke desto mindre blandt Australien bryllupsrejse destinationer, Melbourne er bare perfekt. Byen er indrettet overalt med caféer, botanisk have mv.

3.Queensland:

Stedet er fuld romantisk atmosfære for dejlige bryllupsrejse par. Du kan besøge regnskoven, solskin kyst, Great Barrier Reef for at nyde den individuelle skønhed af stederne. Kystnettet om natten i nærvær af måneskin er yderst smuk. For et iøjnefaldende billede, prøv at besøge kænguru punktet klippen.

Se mere: Bryllupsrejsemål i Singapore

4. Nye Sydhvaler I Australien:

De skumle bjerge, der omgiver stedet, er som himlenes lyksalighed. Dale og sandstrande har gjort stedet meget fængslende. Lokale steder som Hunter Valley, Blue Mountain Range, Byron Island osv. Kan besøges til observation under bryllupsrejse.

5.Tasmania:

Stedet er besøgt for sin uendelige tropiske skov. Stedets vilde liv er også meget fascinerende og spændende. Naturens naturskønne skønhed er bare bedst for det ægtepar. Hvis du er modig nok, kan du nyde skoven safari tur i den tætte skov. Stedet virker som påvirket af grønne områder. Det er en af ​​de perfekte bryllupsrejser i Australien hele tiden, hvilket gør dig glad og uforglemmelig.

6.The Great Barrier Reef of Australia:

Alle drømmer om at besøge dette sted en gang i livet. Det er det største koralrev i verden. Således kan du ikke gå glip af chancen for at besøge dette sted. Blå vand i det smukke rev har gjort stedet til den bedste bryllupsrejse destinationer Australien, som er helt værd at besøge.

Se mere: Bedste steder i Malaysia til bryllupsrejse

7.Kangaroo Island:

Det er det mest behagelige og fredelige sted i Australien. Blandt alle bryllupsrejse steder i Australien vil det berøre dit hjerte mest. Øen er et lille hjem for kænguruerne. Måske for dem er kun naturens skøn oplysning mere. Det kan være en god del af dit liv og bruge lidt tid med dem.

8.Kimberly:

Det er et gammelt plateau. Stedet er ændret med bjerge, floder og landskab. Det tilbyder en rolig atmosfære med kun lyde af springvand rundt omkring. Du kan bruge en god tid til at føle naturen uden forstyrrelse i denne bryllupsrejse sted at besøge i Australien.

9.Victoria:

Stedets natur er meget forbløffende for dets tropiske klima. Du kan opleve nogle spændende vandsport, øer tur osv. Stedet sikrer de mest tiltrukkede australske bryllupsrejse destinationer sammenligner med andre. Folk viser meget iver for at besøge dette sted for sit store bjergkæde omkring jorden. Ikke desto mindre er stedet meget blændende for det grønne græsareal.

Se mere: Bedste bryllupsrejse steder i verden

Fra alle aspekter er Australien værd som bryllupsrejse destination. Det har sin skønhed og kan derfor ikke sammenlignes med andre. Desuden er bryllupsrejse det mest romantiske sted for ægtefæller. Naturens virkning gør deres bånd stærkere for resten af ​​livet. Landet mangler ikke noget som ved naturlig skønhed. Med skov, bjergkæde, dale, springvand serverer hele pakken af ​​bryllupsrejse.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Cricket World Cup 2019 stadium in Manchester + trip to Nottingham UK (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send