Skønhed og mode

9 Bedste og sjove transporthåndværk til børn og børnehave

Pin
Send
Share
Send


Transport er et emne, som alle børn ved om og ville elske at skabe på egen hånd. Disse håndværk hjælper dig med at lære børn om alle køretøjer. Transport håndværk er vejen til at lave en anden type håndværk ved hjælp af egen kreativitet, det hjælper børnene til at tænke og bruge deres sind mens man laver håndværk.

Cute og sjovt transport håndværk til børn og børnehaver:

Tag et kig på top 9 transporthåndværk til dine børn,

1. Hot Air Balloon Craft:

Denne sjove transport håndværk er en vidunderlig måde at gøre dine børn flytte deres små hænder. Varmluftsballonen er lavet af papirplade og maling. Pladen er dekoreret med fingermaling ved hjælp af en række farver. Hele papirpladen og papirskuffen er anbragt på en papirramme.

2. Shape Craft Transportation Craft:

Her er de sjove transporthåndværk til førskoleelever. De former, der benyttes her, omfatter firkant, trekant og rektangel. Brug af figurerne kan børnene lave transportmidler som bil, togmotor osv. Dette er noget børnene virkelig vil nyde.

3. Fly Craft Transportation Craft:

Dette fly håndværk er lavet af tøj pin og candy stick. Candy sticks er malet i lyse farver og derefter fastgjort til kludespidsen med lim. Dette gør det sjove transport håndværk til småbørn.

4. Papirplade Bådtøj:

Dine børn kan gøre denne vidunderlige papirpladebåd ved blot at bruge en halv papirplade. Det øverste sejl er lavet af farvet papir og sidder fast på en ramme. Båden selv er malet i farverige prikker. Dette er sådan en sjov transport håndværk.

5. Candy Stick Rocket Craft:

Hjælp børnene til at nå himlen ved at hjælpe dem med at gøre denne super søde candy stick raket. Raketten er dekoreret med et hjerte i midten. Dette er transport kunst og håndværk, der kan gøres af nogen.

6. Navn Train Craft:

Her er et køligt tog, der er lavet med farvet papir. Toget er lavet med forskellige dele til hver boogie af toget. Bomuldskuglerne giver et dejligt strejf til rammen. Denne transport håndværk til børn er perfekt, da de kan stave deres navn på toget.

Se mere: Toiletpapir Roll Kunst Og Håndværk

7. Helikopter Sjov Transporttøj:

Lær dine børn alfabeter med denne transportkunst og håndværk til førskolebørn. Denne helikopter er lavet af papir og så bruger vi slikpinde til at vise bladene. Hjælp børn med at identificere alfabetet for ordet helikopter.

8. Vej med biler Håndværk:

Her er en god måde at undervise i færdselsrejser og sikkerhedsproblemer med hensyn til vejrejser. Disse transport håndværk aktiviteter er gode til at undervise børn, mens du har det sjovt. De synes at huske ting nemt, når de har det sjovt.

Se mere: Tissue Paper Craft Activities

9. Leg Stamp Scooter Craft:

Hav det sjovt med dine børn ved at gøre dette benstempel papirclips. De kan placere deres fødder i farve maling og derefter sætte deres fødder på papir. Dette kan tørre og derefter skære ud for at ligne scootere. Dette kan nemt være transporthåndværk til 2-årige.

Transport håndværk er perfekte måder at lære børn om de forskellige transportkøretøjer. Du kan gøre dem til en del af rejsen og sjov med farve og maling. Denne form for håndværk hjælper med at skærpe dine børn sind, børn elsker at skabe en anden slags håndværk på egen måde, så dette transport håndværk giver dem mulighed for at gøre forskellige veje med forskellige layout af modeller.

Se mere: Pencil Håndværk til førskolebørn og voksne

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send