Frisurer

Top 9 hestehale frisurer til sorte kvinder

Pin
Send
Share
Send


I mode og skønhed er en hestehale det mest sofistikerede og klassiske udseende. Disse frisurer kan let opretholdes og se godt ud på næsten alle kvinder. En simpel hestehale kan styles på mange måder for at få det til at se iøjnefaldende ud. Vi har bragt dig nogle af de bedste hestehale frisure til sorte kvinder.

Stilfulde og smukke hestehale frisurer til sorte kvinder med billeder:

1. Side-fejet hestehale Frisure:

Langt hår er nødvendigt for dette udseende. Her er en del af den asymmetrisk afskårne en smule voluminøs end den anden. Den tunge del af håret trækkes sammen og bundet til at danne en hestehale. Den forreste del af håret skjuler en del af panden, mens den anden del udsættes for at repræsentere din sjove kærlige og kærlige natur. En passende farve vil gøre frisuren endnu mere imponerende.

2. Brun lang hestehale:

Kvinder kan nu style deres hår som være en gang. I dette udseende trækkes det brune farvede lange hår tæt på ryggen og en hestehale er bundet med hjælp fra det samme ved nakken. Dette kreative udseende kræver langt og tykt hår. Kvinder med næsten alle ansigtstyper kan style deres hår på denne måde.

3. Krøllet hestehale:

Bare rolig, hvis du har krøllet hår. Vi har den bedste løsning til styling med dit krøllede hår, gør en hestehale. Ponytails på et krøllet hår vil se meget modent og elegant. Her trækkes det krøllede hår tilbage for at danne en hestehale. Hestehale er forholdsvis større og tykkere end de sædvanlige, hvilket er hovedattraktionen for dette udseende.

4. Twisted hestehale med barberet bund:

I dette udseende er håret snoet på toppen for at danne en hestehale. Her går hestehale opad og kommer ned på skulderniveauet. Dette er en af ​​de bedste måder at style et langt tykt hår på. Bagsiden af ​​halsen er barberet, hvilket gør denne frisure ser unik ud.

5. halv op halve ned hestehale:

Kvinder med langt og silkeagtig hår kan prøve dette udseende. Her trækkes en del af håret op, og den anden halvdel bliver som den vender nedad. På bagsiden er det samlede hår bundet til at danne en hestehale, som igen ligger på den ene side af skulderen.

Se mere: Hestehaleudvidelser

6. Side-barberet hestehale:

For at opnå dette udseende skal du klippe hårets sidedele lidt dybere end resten af ​​hovedet. Håret trækkes fra disse dele og samles for at danne en hestehale. Dette kreative udseende er velegnet til hjerteformede ansigter.

7. Hestehale med sejrruller:

Dette er bare en sædvanlig hestehale frisure. Hovedforskellen er sejrrullen i hovedets forside. Den forreste del af håret rulles op for at danne en kronlignende struktur. Resten af ​​håret er bundet til at danne en hestehale. Kvinder med langt og glat hår vil rocke dette udseende.

Se mere: Low Pony Tails

8. Hestehale med Bangs:

Håret i fronten er frynstskåret og dækker panden og øjenbrynene. Dette udseende er blevet sportet af mange berømtheder som Rihanna. Hårets bund har en krøllet sving, der gør dette til meget tiltalende. Den krøllede hestehale er skiftet til siden, og derfor kaldes denne frisure også sidehestehale.

9. Stump hestehale:

Denne frisure er en af ​​de fedeste hestehale frisurer derude. Håret trækkes stramt for at danne en tyk og stump hestehale. Kvinder med glat hår vil være mest gavn af dette udseende. Det er en af ​​de mest søde frisurer til sorte kvinder.

Se mere: Falske hestehale frisurer

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Hairstyles For Long Hair Braids Black - Original Box Braids (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send