Skønhed og mode

Anvendelser og fordele ved honning for øjne

Pin
Send
Share
Send


Udover at behandle vægttab og andre hudproblemer, er honning også foreslået til naturlig kur af øjeninfektioner som pink eller rødt øje, tørre og kløende øjne, behandling af grå stær og hornhindeproblemer. Honning bruges som en effektiv øjenfald, da den har antiinflammatoriske egenskaber. Sådanne egenskaber kan behandle adskillige hornhindeinflammatoriske og andre infektiøse tilstande.

Forskere har rapporteret, at honning er en bedre naturlig øjenhærdning for tørre øjne end kunstige tårer. Selv om opløsningen kun indeholder 20% honning, er det effektivt at behandle øjeninfektioner, selv i dens fortyndede form. Mens ufortyndet honning direkte i øjnene er en perfekt måde, men det brænder også.

Se mere: Skønhedstips til gravide kvinder

Manuka honning, som er den bedste foretrukne honning, der anvendes til hud, hærder også blefaritis og tørt øje. Brug kun en spiseskefuld manuka honning i kogt derefter afkølet vand og hælde det over øjenlågene to gange hver dag kan behandle det permanent.

Nu vil dage hver eneste se yngre ud, men øjenrynker er et så almindeligt problem, som kan ses i enhver tidlig alder. Honning er en naturlig urte ingrediens, som også reducerer rynker og fine linjer, men hjælper også med at fremstå i fremtiden.

Metoder til at bruge honning til øjne:

  • Bland nogle gode mængder honning med en vitamin E gel for at få en fin blanding. Påfør denne blanding på rent tørt ansigt og lad det stå i ca. 10 minutter, og skyll det derefter med lunkent vand.
  • Bland samme mængde honning, æggehvide og citronsaft i en kop og påfør den direkte under øjenområderne.

  • Lad dem tørre, så de kan arbejde kort på at reducere rynkerne tæt på øjnene sammen med at stramme det omgivende hudområde.
  • Man kan simpelthen bruge honning ved at blande en spiseskefulde af det med nogle rynket ingefær og forbruge det hver morgen.
  • Bland 2 spsk hver af honning-, vodka- og fennikelfrø i en kop og lad denne blanding være i 3 dage. Stam blandingen, der holder fennikelfrøene væk, og anvend denne blanding som en normal ansigtstoner.
  • Ved at kombinere honning, olivenolie og fløde i lige store mængder og blande dem godt, giver du en fin blanding. Påfør denne blanding på din hud og hold den i 15-20 minutter, før du vasker den af ​​med rent vand.
  • For at reducere rynker blandes en spiseskefuld honning med 2 spiseskefulde pulvermelk og en lille mængde vand i en kop. Påfør denne pasta på huden og vask den af ​​efter 10 minutter.
  • Man kan også prøve at kombinere en spiseskefuld hver af rispulver og honning i en kop og bland dem godt for at få en pasta.

Påfør det på ansigtet og vask det af efter 30 minutter med vand. Ved regelmæssig brug af denne pasta forsvinder øjets rynker på meget kort tid.

Se mere: Rosewater For Eyes & Beautiful Eyes Photos

Honning er et ekstraordinært middel til behandling af irritable øjne.

1. Bland 1 tsk honning i en spiseskefuld varmt vand og brug det til at skylle det inficerede øje. Gentag denne procedure i 2 dage to gange hver dag, en om dagen og en om natten for at få en synlig forskel. Dette vand hjælper også øjnene til at slippe af med kulde og rødme.

2. Honningens antibakterielle egenskaber behandler også konjunktivitis (rosa øje). At lave hjemmelavet øjenvands ved at blande honning med varm mælk hjælper med at berolige og behandle konjunktivitis. Bland dem sammen og hold bevægelsen, indtil honningen bliver glat i mælken. Dråb 3-4 dråber af denne honning-mælkeblander ved hjælp af en eyedropper flere gange om dagen. De antibakterielle egenskaber i honningen og de beroligende virkninger af mælken begynder at fungere straks, og inden for 24 timer behandles konjunktivitis.

3. Bland samme mængde rå honning i destilleret vand for at lave en opløsning og tilsæt 2-3 dråber i øjet 3 gange om dagen for at rydde øjets infektioner.

Pin
Send
Share
Send