Skønhed og mode

20 Seneste Designer Salwar Suits Designs til Kvinder

Pin
Send
Share
Send


Salwar kameez er den mest bekvemme og populære beklædning, der har været i brug siden årtier, og selv i moderne tid er dette et af de mest søde tøj til både arbejdende kvinder og hjemmeboende. Da dette er et af de mest eftertragtede tøj til kvinder, har de skræddersyet og designet dette tøj mere charmerende og lukrative gennem indviklede broderier og stilfulde udskæringer. Ingen tvivl designer salwar kameez fremstår stilfuldt og moderigtigt og kan bæres på alle samfundslag.

Indhold:

  Smuk og attraktiv Designer Salwar Suit Collection i Indien

  Lad os se på top 20 designs af designer salwar kameez til damer

  1. Designer Anarklai Salwar Suits:

  Designer anarkali er en af ​​pusten og smukke dragter, der passer til enhver lejlighed og enhver kropsform. Denne salwar kameez har en tæt pasform på bustelinjen og strømmer langs taljen til bunden. Disse dragter ser fortryllende og meget flot ud, når de bæres til aftenpartier.

  2. Red Velvet Designer Salwar Kameez:

  Denne type lyse røde fløjldragter fanger alles opmærksomhed. Den lukkede hals med smukt indviklet snit arbejde ved halsen med plisseret churidar gør salwar suit ser ud som en eksklusiv og designer. Minimale tilbehør ville være perfekte til at bære med denne dragt, da dette outfit gør opmærksomheden let.

  3. Stilfuld Churidar Pattern Designer Salwar Suits:

  Denne type stilfulde designer tøj passer til dig, så du ser stilfuld og smart ud, når du er slidt. Den brede hals har fremhævet torsoområdet, det smukke indviklede lappearbejde i bunden af ​​kameez og tunge dupatta med plisseret churidar fremhæver trunken og gør dig så elegant og sexet, når den bliver slidt.

  4. Georgette Purple Designer Suit:

  Georgette-stoffet har et godt fald på kroppen, og dermed får dine kropsdele til at blive sexet og varmt. Denne designer-kjole har fantastisk sølvarbejde i taljen og på kanterne af kurti med gennemsigtige ærmer og gør hænderne synlige. De små motiver hængt på dupatta gør denne kulør tiltalende og smuk, når den bæres.

  5. Red Bridal Resham Work Designer Suit:

  Da hver kvinde ønsker at blive eksklusiv på deres specielle dag, har designeren derfor designet dummeringsdragt til bruder til deres bryllupsdag. Denne røde dragt er designet i net stof med unik broderi og motiver præget, hvilket gør det til at virke som traditionelt og himmelsk, det bedste tøj til den specielle dag.

  6. Designer Long Salwar Kameez Design:

  Denne type lang papegøje grøn salwar kameez er meget populær og gør kjole elegant og stilfuld, når den bæres. Selvdesignet på kurti sammen med snørebånd på kanterne og dupatta sammen med plisseret churidar gør dig til at virke elegant og moderigtigt, når du bæres ved enhver lejlighed.

  7. Round Neck Designer Salwar Suits:

  Det mest unikke og det fælles nakke mønster er den runde hals. Designeren har givet dette tøj et nyt udseende ved at lave små indviklede rør omkring halsen og i taljen også. De små kugler hænger ved taljen med tråd giver et designer look til outfit og dermed giver et fabelagtig udseende, når de bæres.

  8. Sizzling White Net Designer Salwar Suit:

  Stoffet har et godt fald på kroppen, så du kan vise dine kurver. Den fantastiske kombination af hvid og gnistrende orange giver en gnist til outfitet, hvilket gør dig til at blive smuk, når den bæres til aftenpartier eller nogen klubber.

  9. Broderet designer Salwar Kameez-pakke:

  Disse typer broderede salwar dragter er der siden årtier, men designerne har givet denne kjole et nyt udseende ved at bruge farverig tråd og kunstnerisk broderi over hele kurti. Den lukkede hals giver en klassisk og kongelig touch til outfit og gør dig klar til at rocke festen med dit udseende.

  10. Ærmeløs Designer Salwar Suits Design:

  Denne type designer ærveløs kurti og arbejdet på det skiller sig ud. I denne sorte farve kurti giver det tunge arbejde på en skulder og i bunden af ​​kjole sammen med arbejde på dupatta trunken et dejligt og tiltalende udseende.

  Se mere: Palazzo Salwar Suits

  11. Jacket Style Designer Salwar Suits:

  Denne type jakke stil designer salwar passer loos fantastiske og vidunderlige når slidt. Den indviklede broderi udført af jakken og på håndleddet sammen med på bukserne forbedrer udseendet af outfitet. De lag, der hopper fra taljen med det stilfulde snit fra forsiden, ser bare fantastisk ud, når de bæres.

  12. Designer Cotton Salwar Kameez for Girls:

  De bomulds salwar dragter er meget trendy og populære blandt kvinder, de er meget bekvemme at bære og vedligeholde også. Designeren har givet denne bomuldsdragt en ny udseende ved at designe blomsterprints mod kanterne og snørebåndene i bunden og på dupatta og giver dermed et sensationelt udseende.

  13. Indo Western Designer Salwar Suits Design:

  Denne type dhoti stil salwar har antal pletter stammer fra fronten og går tilbage sidelæns, så det ligner U-form. Det fantastiske arbejde på bunden af ​​dhoti og på kurti gør denne designerpakke til et perfekt indo western look, hvor der er fusion af nogle designs af både kulturen.

  14. Trykt Designer Salwar Suit Design:

  Trykt salwar kameez er meget almindeligt, da de også kan bruges dagligt. Men på disse dragter har designeren prydet det smukke trådbroderi ved halsen og giver dermed et eksklusivt udseende. Bundene er af buksestil, hvor i små knapper er udformet, hvilket muliggør at du bliver ekstra almindelig, når du er slidt.

  15. Kinesisk halsbånd designer Salwar dragter:

  Denne type af kinesiske krave nakke designer dragter ser sofistikeret. Spejlet arbejder på kraven og ind imellem kurti med blomsterbroderi og de lange ærmer fremhæver dragens udseende. Zari lappen arbejder mod toppen af ​​kurti gør denne dragt meget stilfuld og fashionabel, når den bæres til nogen fester, klubber og til enhver særlig lejlighed også.

  Se mere: Fancy Salwar Kameez Designs

  16. Party Wear Designer Salwar Kameez Suits:

  Denne type af lange festbære blå designer-kjole med høje nakke giver et nyt og anderledes udseende til brugeren. Fusion af orange og gylden over hele dragten giver et eksotisk og fantastisk look til outfit. De gyldne pletter på nakke, ærmer og nederst på kurti med plisseret orange churidar giver det storslåede look, når det bæres til nogen fest eller enhver lejlighed. Den skraverede dupatta tilføjer mere nåde til salwar kameez.

  17. V hals designer salwar dragter:

  Denne type af dybe V-hals designer dragter ser fantastisk ud. Disse typer af nakke giver mulighed for at vise din sexede torso område. Dragten har eksotisk broderi over hele kurtien, og de smukke snørebånd præget ved halsen og i midten giver et ekstra og smart udseende til outfit. Den plissede churidar sammen med dupatta fuldender udseendet af jakkesætet og får dig til at blive elegant og elegant i mængden.

  18. Casual Wear Designer Suit Design:

  Som salwar kostume betragtes som det mest komfortable tøj til hver hunner, så de elsker at bære denne kjole på tilfældigt, også dagligt. Designeren har givet denne kjole et nyt look at infusere nye blokprintere i kurtien, og kombinationen af ​​pastelfarve giver et storslået udseende til brugeren.

  19. Angrakha Style Designer Suits:

  Disse typer af angrakha stil designer dragter er aver populære og ser kongelige når slidt. I starten var denne type outfit orm af kongelige domstole, men nu er det blevet trendy hos kvindelige folkemusik. De to klapper overlapper hinanden med tråde, der er skræddersyet til lukning sammen med små hængsler i bunden af ​​tråden, giver outfitet et magisk og sizzling udseende. Udklædet gør at du ser traditionel endnu moderne, når den bruges ved enhver lejlighed.

  Se mere: Salwar Kameez Billeder

  20. Designer Silk Salwar Kameez Designs:

  Silke stof gør en person til at se kongelig og elegant, og hvis kostume er designet af en designer det forbedrer kjole udseende af mange folder. Kurti er opdelt i to halvdele, en del med smuk broderi, og den anden er trykt med korte ærmer med snørebånd skræddersyet i slutningen gør kostet ser fantastisk ud og anderledes end andre. Den skyggefulde hvide og rosa dupatta tilføjer mere udseende til brugeren og til dragten også, og dermed en perfekt dragt til enhver kvinde.

  Designer salwar kameez hvis slidt, når du vil elske at bære dette komfortable mode stykke på daglig basis. Designetøjene giver mere skønhed og glam til dit udseende, da de har forskellige nedskæringer og brug af tilbehør som knapper, kæder og bælter gør det til at se trendy ud og se ekstravagant ud. Den stilfulde ærmet og halsen er skræddersyet fra den normale og readymade salwar kameez_. Så for at få fat i en stilfuld, fashionabel udseende, få altid en designer og flaunt din stil.

  Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

  Se videoen: BLACK FORMAL DRESS - 1 item 3 styles - 23. december (Juni 2021).

  Загрузка...

  Pin
  Send
  Share
  Send