Skønhed og mode

Sådan appliceres solcreme lotion

Pin
Send
Share
Send


Ekvatorialklimaet tager en vejafgift på din hud, da den brænder og tørrer fugtfyldt hud, hvilket resulterer i unødvendig garvning, solbrændte pletter, dannelse af mørke pletter og ofte årsagen til mindre ufuldkommenheder, der opstår på huden. Dette er primært årsagen til ujævn hudfleksion, hvor dine underarme har en stærk sund farve, mens albuen er fyldt med farver i mørkt og lys.

For meget udsættelse for solstråler ofte kan dog resultere i noget mere end bare garvning. Sol eksponering for dage kan resultere i alvorlig hud sygdom, herunder den værste mulige faktor, hudkræft. Men for sent har du følt dig helt usikker på din solcreme. Det føles som solcreme bare virker ikke længere, og du ved stadig ikke, hvem der skal bebrejde, dit kosmetiske rør eller dig selv. Derfor vil vi i denne artikel afsløre for dig, hvor passende du kan vælge og anvende solcreme til en bedre lysere lang levende sund hud.

Sådan appliceres solcreme lotion på krop og ansigt:

Kend hvilket udstyr der skal fungere med:

1. Før vi går ud på vores eventyr, er det yderst vigtigt, at vi ved den rigtige solcreme type, der passer til vores hudbehov. Den første ting, vi skal kigge på, er hudtype. Der er normalt fire hudarter, den olieagtige, den normale, den tørre og den kombinerede hudtype. På grund af det moderne kommercielle marked er der altid en specialiseret solcreme til alle hudtyper. Du skal blot vide, hvilken hudtype du er, og vælg produktet i overensstemmelse hermed.

Se mere: Exfoliating Scrubs

2. Dernæst er det foretrukne mærke, hvilket ikke er virkelig obligatorisk, men endnu engang et præferenceemne. Ofte klager mange mennesker på, at et bestemt mærke ikke har det godt med deres hud, sandsynligvis fordi det kemiske indhold var for meget, eller de anvendte økologiske produkter er allergiske over for dig.

3. Det sidste men ikke mindst våben, du skal vide om, er SPF, som er et akronym for solbeskyttelsesfaktoren. Jo højere SPF jo bedre vil det fungere på din hud. En SPF 30 ville betyde tredive gange beskyttelsen i modsætning til SPF15.

4. Mens du vælger SPF'er, skal du sørge for at vælge Broad Spectrum, der tillader beskyttelse mod UVB-stråler i stedet for blot UVA.

5. Endelig sørg for at vælge en vand- eller svedbestandig solrengøring.

Den anvendte solskærm lotion metode:

1. Solcreme anvendes ofte som et basisprodukt, så sørg for, at dit ansigt er rent og tom for enhver kosmetisk brud, inden du begynder at anvende cremen.

2. Solcreme er ikke kun til dit ansigt, så glem aldrig de sædvanlige udsatte steder, ryg og nakke, armene og endda benene.

Se mere: Brug Himalaya Face Wash

3. Tag en palmfyldning af din solcreme og start med at skylle dine hænder sammen for at jævne ud af fløden af ​​fløde. Start nu med at massere cremen med fingerspidserne til dit ansigt eller ryg, ved hjælp af cirkulære bevægelser, der vil hjælpe cremen med at blande ind i huden nemt.

4. Start fra dit ansigt og langsomt gå videre til hænderne, ryggen og til sidst benene, alt sammen ved hjælp af den cirkulære bevægelse af massering, sørg for solcreme geler ind i huden.

5. Denne proces skal ske en god tredive minutter før du forlader dit hus. Umiddelbar anvendelse og eksponering virker ikke rigtig for huden, da din solbeskyttelse har brug for tid til at starte med dens effektivitet.

6. Det anbefales ofte at du bærer din solcreme og genanvendes efter tidsintervaller baseret på hvor høj din SPF er. Anvendelse af solcreme er ofte nyttig, da basislaget allerede er i arbejde, mens det øverste lag simpelthen virker som en modtager.

7. På slutningen af ​​dagen skal du sørge for at fjerne din solcreme med en sminkefjerner og bomuldspude, inden du rammer sengen.

Se mere: Hvordan man vælger fugtighedscreme til din hud

Pin
Send
Share
Send