Skønhed og mode

Hvordan man laver bengalsk brude makeup?

Pin
Send
Share
Send


Bengalske bryllupper er kendt i Indien for sin rolige, fredfyldte og rolige natur. Lys og fed farver, Glitters er en stor ja, når det kommer til at klæde en bengalsk brud. Bengalske kvinder er skænket med meget skarpe funktioner, og disse funktioner er meget godt fremhævet som bengaler er meget kunstneriske af natur. Den saris, der bæres af dem, er af rød farve indlejret med en masse guld jari arbejde. 'Rød' ​​er en mustfarve, mens du smager de bengalske bruder. Brudets makeup er meget levende, blændende og mousserende, og de er generelt ladet med masser af guld.

Så her er en lille tutorial, som vil lære dig at gøre bengalsk brud makeup.

Hvordan man laver bengalsk brude makeup:

Ting påkrævet:

 • Ansigtsvask
 •  En god fugtighedscreme
 • Concealer
 •  Øjenskygge
 • Øjenliner
 • Læbestift
 • Kompakt pulver / løst pulver
 • Primer
 • Læbepomade
 • Mascara
 • kajal
 • Læbeglans
 • Lip liner
 • Falske øjenvipper
 • Øjenbryn blyant
 • Miljøvenlig rød og hvid maling.
 • Tandpicks eller øreprop.

Ryd op:

En god ansigtsvask skal bruges til at rense urenheder og snavs væk fra ansigtet. Pat dit ansigt tørt med et håndklæde. Følg det med en god toner.

Moisturizing:

Påfør en god fugtighedscreme efter hudtype, så huden er hydreret, og der er ingen klare patches.

Primer:

En primer bør påføres basen til makeupen for at blive i længere tid.

Concealer:

En god branded concealer bør anvendes til at skjule mørke patches og ufuldkommenheder. Det skal anvendes omkring øjet, pletter osv.

Fundament:

Man bør være meget forsigtig, mens man vælger et godt branded fundament. Det bør gå med din hudfarve. Generelt bør man tage en tone højere end hudfarven.
Stiftelsen bør anvendes i prikker i cirkulær bevægelse. Man kan bruge rosenvand for at blande fundamentet med huden.

Eye Makeup:

Det skal håndteres omhyggeligt for at give et godt mousserende blik til øjet.

Se mere: Hvordan man laver læber rosa

Øjenskygge:

En levende koral øjenskygge eller nuancer af guld og rød bør vælges. Hvis der anvendes to nuancer, skal det blandes godt med en god makeup børste. To linjer af øjenskyggen bør også anvendes på pandebenet for at løfte øjets udseende.

Eye Liner:

En tykk øjenforing bør påføres. Vinge det udad for at give det kunstnerisk udseende.

kajal:

En tykk linje af kajal bør anvendes. Kajal bør påføres på en måde, at den definerer øjet. Der skal vælges en vandtæt og fnugfri kajal.

Falske øjenvipper: Generelt er bengalske bruder velsignet med tykke øjenvipper, men pas på, hvis du ikke har en. Du kan altid bruge falske øjenvipper til at fremhæve dit øje.

Mascara:

To til tre lag med god curling mascara skal anvendes.

Rødme:

Rød rødme bør vælges Prøv at undgå glittende rødme, da øjensmink er allerede tung. Påfør det på kindbenene for at fremhæve det godt.

Se mere: Hvordan man laver dit læbestift sidste år

Løst pulver / presset pulver:

Påfør lidt af et løst pulver eller presset pulver. Sørg for, at du ikke anvender det for meget. Bare dab lidt.

Læbestift:

Før du anvender en læbestift, skal man anvende en god læbepolm for at holde dine læber bløde og hydreret. Lipliner bør anvendes. Man bør gå til en levende rød farve eller nuancer af rødt. Påfør læbestiftet med en læbestift børste. Glans er valgfri. Brug et blottpapir for at fjerne overskydende læbestift. Påfør et lag løst pulver og dab det med et blottpapir til læbestiftet for at vare længe.

motiver:

Denne funktion er meget unik for bengalske brude. Bengalske bruder har røde og hvide alternative motiver på deres pande. Du kan se billedet for at forstå det godt.

Det kan bare være så enkelt som cirkulære røde og hvide prikker eller et bestemt mønster kan også følges. Det er som en signatur makeup stil. Miljøvenlige maling kan vælges. Tandpicks eller øreprop kan bruges til at tegne det perfekt.

Bindi:

Udseendet skal udfyldes med en stor rød bindi, som er kendetegnende for en bengalsk brud.

Den gyldne røde sari skal bæres i en traditionel og unik stil. En god frisure, en bolle bør helst også vælges for at matche sminken og påklædning. Brug disse tips til den specielle makeup, der får det smukke, glitrende udseende, som kan stjæle millioner hjerter især brudgommen.

Se mere: Sådan ansøger du Foundation på ansigt

Se videoen: TRADITIONAL BENGALI BRIDAL MAKEUP. STEP-BY-STEP. Mayuri Sinha Sarkar (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send