Skønhed og mode

Top 9 Bourjois Lipsticks og Shades

Pin
Send
Share
Send


Varemærket Bourjois blev født så tidligt som 1863 i Paris. Det blev brugt af fremtrædende kunstnere i teatre og shows. Hidtil har det været et fremtrædende mærke af kosmetik med varieret udvalg af nuancer og kosmetik.

Her har vi nogle få værdsatte Bourjois læbestift nuancer fra de berømte mærker.

Se mere: Loreal Læbestift Farver

Bourjois Lipsticks:

Her får du nogle gode Bourjois Lipsticks og Shades til dine smukke læber.

Bourjois Sweet Kiss Shine Læbestift - Frambroise Pettilant:

Dette er en shinny pink skygge, der supplerer de fleste hudfarver. Er har al rigdom af forskellige olier, der giver skyggen en naturlig glans og opretholder også dine læbers helbred, når de anvendes i lange timer.

Prisen er Rs. 925

Bourjois Sweet Kiss Shine Læbestift - Juicy Tangerine:

Denne nuance har en rød base med koral og rosa undertoner. Det passer godt til de fleste af de komplekser, og dine læber er sikkert at skille sig ud med den farve det giver. Det er ikke en glansbaseret skygge, men det naturlige glitterindhold giver en skinnende finish.

Prisen er Rs. 925

Bourjois Sweet Kiss Læbestift - Natural Rose Uskyldighed:

Læbestiftet har rig indhold af magnoliaolie og shea smør, der holder læberne fugtige og bløde. Derudover giver dette også læberne en naturlig rosenrød farve, som forbedrer formen på dine læber. Læbestiftet er en ideel skygge til regelmæssig brug for en naturlig pink.

Prisen er Rs. 925

Bourjois Rouge Edition Læbestift - Fraise Remix:

Dette er en lys skygge, der har en god rød farve, der passer godt for de fleste hudtoner. Det kan bæres hele dagen lang og lover at holde dine læber godt hydreret. Det forhindrer også læberne i at blive mørke med regelmæssig brug af læbestifter på grund af dets naturlige ingredienser.

Prisen er Rs. 955

Se mere: Coral Shade Læbestift Indien

Bourjois Rouge Edition Læbestift - Peche Hyggeligt:

Fersken og lysebrune undertoner gør denne skygge stærkt efterspurgt. Det giver naturlig farve til læberne og er også velegnet til at skjule mørke læber på grund af de stærke nuancer. Tekstur er cremet og beskytter læberne hele dagen lang.

Prisen er Rs. 955

Bourjois Rouge Edition Læbestift - Rose Coquette:

Skyggen er hverken i den rosa familie eller i rød familie. Det har også hints af det med en masse glitter, der giver en naturlig glans. Dette er dog en vanskelig skygge, da det kan få dig til at se mørkt ud, når det er uoverensstemmende.

Prisen er Rs. 955

Bourjois Rouge Edition Læbestift - Beige Trench:

Rouge Edition er det nyligt lancerede udvalg af læbestifter. Denne skygge har beige og grå undertoner, der giver mørk farve, men det går godt for de fleste farver, som kvinder bærer. Utvivlsomt er skyggen meget forskellig fra de almindelige pinks og røde kvinder vælger normalt.

Prisen er Rs. 955

Bourjois Rouge Edition Læbestift - Rose Neon:

Du kan kalde skyggen en meget fed pink, der er dyb, lys og har meget stærk nuance. Det går godt med de fleste tøj ved alle lejligheder. Dette er en solid pink uden blandinger fra andre farver eller endog et tip eller undertone af dem.

Prisen er Rs. 955

Se mere: Dior Lipstick Shades

Bourjois Paris Delhi Sanghai - 81 Rose Folk:

Dette er en gammel skygge fra Bourjois men ønsket af alle. Dette er en rosenrød lyserødt og velegnet til alle lejligheder. Dette ser aldrig over toppen og går aldrig ud af mode. Det er også designet til at beskytte dine læber mod chipping eller bliver for tør.

Prisen er Rs. 925

Bourjois læbestifter nuancer er let tilgængelige online og er sikkert at bruge på grund af deres naturlige egenskaber. Der er så mange variationer og toner, at du bliver forelsket i dem, når du bruger.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 & 10.

Se videoen: Bourjois Rouge Velvet The Lipstick 14 Shades Swatches. 2018 New Shades Included (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send