Skønhed og mode

Top 9 Legetøj til nye fødte babyer

Pin
Send
Share
Send


Nyfødte babyer har en slags vedhæftning til legetøj, hvilket er universelt. Babyer over hele verden er fascineret af legetøjets udseende, handling og lyd. Der er dog nogle legetøj, der kan skræmme dem og gøre dem virkelig ked af det. Du bør vælge det rigtige legetøj til din nyfødte, og denne artikel vil uddanne dig om de 11 bedste legetøj du kan købe til din nyfødte baby.

Når du vælger en gave til en nyfødt, er det bedst at læse om gave ideer og at tjekke med forældrene. Se efter legetøj, som barnet kan holde og tage fat på eller sutte på. Undgå legetøj med små dele. Vores artikel vil helt sikkert hjælpe dig med at vælge dig opmærksomme og nyttige gaver til nyfødte.

1. Håndholdte legetøj:

I de tidlige måneder har babyer ikke evnen til at forstå komplekse legetøj. Derfor skal du gå efter noget rigtig simpelt og sjovt på samme tid. Der er talrige håndholdte legetøj, som babyen kan holde med sin hånd og rystes eller flytte den for at få støj ud af det, hvilket selvfølgelig vil være melodisk.

2. Musikboks:

Nyfødte babyer sover bedre, når en slags blød musik spilles. Man bør se efter noget interessant, når de køber et legetøj til babyer. Musikbokse siges at være et af de bedste legetøj til nyfødte babyer, da musik springer babyerne og holder dem glade. Du skal vælge en, der kommer med en blød og melodisk tone. De kan muligvis ikke betjene det, men vil stadig have det sjovt, bare at lytte til det.

Se mere: Legetøj til baby dreng

3. Mobilen:

I dagens verden, ud af 24 timer om dagen, bruger vi næsten 8 timer på telefonen. Barnet vil naturligvis observere sin mor og far optaget på genstande, som de forsøger at kommunikere med. Mobilt legetøj er en passende mobiltelefon til babyer, og han eller hun kan også lege med det. Mobilen er et af de bedste legetøj til nyfødte babyer.

4. Rattle Set:

Nyfødte babyer elsker farver og forhåbentlig, de vil også elske dette rattle sæt. Dette betragtes som et af de bedste legetøj til nyfødte babypiger. Du kan ryste det og gøre nogle vidunderlige støj ud af det. Bortset fra alt dette sporter den smukke farver, der vil blive elsket af både en baby dreng og en baby pige.

5. Play Gym for nyfødte babyer:

Næsten alle forældre køber dette til deres nyfødte babyer for at hjælpe med at aktivere deres forskellige kropsmuskler og fibre fra en meget lille alder. Denne spille gym for babyer er generelt holdt i seng og er helt sikkert som det kommer med et net så godt. Det hele ser rigtig glædeligt ud og babyer vil elske det fra det øjeblik de lægger deres øjne på det.

Se mere: Legetøj til nyfødte baby

6. Sensoriske legetøj:

Det sanselige legetøj er et fantastisk legetøj at føje til baby legetøjssamlingen. Det sensoriske legetøj leveres med indbyggede kunstigt sensoriske knapper, som vil gøre en eller anden form for støj eller flip, når knappen trykkes udenfor uden at vide det. Babies knækker en vidunderlig grin, når legetøjet hopper eller flip. Dette er også et af legetøjet egnet til nyfødte babyer.

7. Musical Rolle Rattle Toy:

Leder du efter nyfødte babylegetøj? Her har vi endnu et fantastisk og smukt musikalsk legetøj til de nyfødte babyer. Sagen er helt sikker for babyerne, da der ikke bruges noget giftigt materiale i konstruktionen af ​​dette legetøj. Det vil også hjælpe med at udvikle motoriske færdigheder.

8. Winfun-Baby Girl Playmat:

Leder du efter nyfødte baby legetøj online? Her er en vidunderlig legemad, som er et af de bedste legetøj til nyfødte babypiger. Dette legetøj kommer med et vidunderligt design og vil være en total tidskiller for babyerne. Dine babypiger vil elske at køre på det og lege med det næsten hele dagen.

Se mere: Bløde legetøj til babyer

9. Multi-Color Toy House:

Sidst men ikke mindst er dette lidt af et avanceret legetøj til de nyfødte babyer. Men de vil alligevel elske det. Du kan benytte dette legetøj fra enhver butik, der leverer babylegetøjsmaterialer eller købe det fra nogle anerkendte online babybutikker.

10. Rock a Stack:

Dette er et meget populært legetøj blandt babyer, og små drenge elsker at stable. Der er uendelig glæde i stabling og sortering. Disse lyse skinnende farver og ringe er helt sikkert gode til hånd-øjen-koordinering.

11. Rolling Ball:

Se din baby dreng giggle som denne bold wobbles og wiggles. Hav en bold med din dreng! Denne bold kommer med forskellige muligheder for at trække og spinde. Indstillingerne er mange.

Vi har hidtil diskuteret legetøj, der passer til nyfødte; lad os nu se på et par aktiviteter, som du kan tage på med din lille.

Dans med din baby:

Spil nogle beroligende musik til dine babyer og bære din lille baby og sva forsigtigt med din baby. Babyer elsker at tilbringe tid sammen med deres forældre, og det er en god måde at binde med dit lille vidunder.

Uddann din baby med ting omkring dig:

Denne aktivitet er ikke kun begrænset til babylegetøj. Du kan bruge ethvert husholdningsprodukt, der er sikkert at bruge. Hold et stash af objekter med dig, og introducer disse objekter en ad gangen. Dette er en fantastisk måde at lære dem genstande såsom skeer, stoffer, flasker mv.

Tag rockestenen ud i dig:

Fra "Twinkle, Twinkle", "Wheels on the bus", "Hvis du er glad og du kender det", elsker babyer animerede stemmer. Prøv at modulere din stemme fra en lav tone til høje pletter For at tilføje mere sjovt, prøv at bruge fingerdukker.

Boble problemer:

Bobler er virkelig magiske og dette spil er sjovt for 4-6 måneder gamle. Du kan blæse bobler i løbet af badetiden, eller mens du går i parken. Babyer er fascineret af bobler.

Tummy Time:

Dette er en af ​​de vigtigste aktiviteter for babyer. Dette styrker barnets hals og hoved og giver dem et andet syn på ting. Sørg for, at du konstant holder øje med dem.

Der er nogle gode legetøj til nyfødte, som kan ændre dine babyers humør og forvandle hele dagen. Derfor bør du være yderst forsigtig, mens du vælger en. Legetøjene beskrevet i denne artikel vil forhåbentlig hjælpe dig.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send