Skønhed og mode

Hvordan Shampoo dit hår?

Pin
Send
Share
Send


Selv efter den tredje vask i ugen, føles dit hår stadig klæbrigt og muddlet? De travle morgener tager ofte det meste af vores værdifulde 'mig' tid og imellem sminktilpasning og dress-kode matcher, forsømmer vi ofte vores hår. Selv efter en hurtig 5 minutters shampoo føles dit hår stadig tungt og uvasket, og det er først og fremmest fordi du ikke bruger nok tid til at få dit hår til at vaske ud ordentligt.

Det er dog helt sikkert, at selv en 5 minutters shampoo kan give dig det bedste af resultaterne, kun hvis du vælger den perfekte metode. Shampooing hår tager en hel del strategi, noget du måske stadig ikke er opmærksom på. Derfor er det yderst vigtigt, at du følger denne artikel, hvor vi afslører den rigtige måde at shampoo dit hår på uden at skulle beskæftige sig med rodet mudder af klæbrig hår gennem ugen.

Arbejde med de rigtige ingredienser:

Før du går ud på at shampoo dit hår, skal du sørge for at du arbejder med den rigtige slags materialer. Det er ofte muligt, at din shampoo bare ikke er kompatibel med din hårtype, en af ​​grundene til, at dit hår aldrig føles som det skal.

Se mere: Shampoo til tykt hår

Der er to ting, du bør være opmærksom på, når du vælger en shampoo, din hårtype og hovedbundstype. Ofte olieholdig hovedbund bringer ned perfekt forfrisket hår, mens ofte kedeligt blødt hår kan få dig til at se ud fugtigt, selv om du er ved at dyrke en renset hovedbund. Så er der forskellige shampooer til fint tyndere hår og tæt tykt hår. Hvis du vælger personlig shampoo, hjælper du ikke kun med at rydde hovedet korrekt, men det hjælper dig også med at overlade dit friske shampooede hår.

De trin, der skal følges:

1. Før du træder ind i dit brusebad, skal du sørge for at have den rigtige ingrediens til at arbejde med. Altid ledsage en balsam sammen med shampoo for at holde dine tråde håndterbare og bløde.

Se mere:Bedste hår shampoo

2. Hvis du har tørt hår eller tørre hovedbundsproblemer, der let flager og er tilbøjelige til skæl, er det bedre, hvis du er grundigt varm, masserer dit hår med lunkent olie, der vil nærme og hydrere hårstrengene, mens du forbedrer cirkulationen.

3. Når du er i brusebadet, begynder du først at væde dit hår helt. Dette ville være nemmere, hvis du drejer hovedet på hovedet, som ville gøre det muligt for vandet at dryppe ned gennem det tætte hår, mens du grundigt udtyder din hovedbund og rødder.

4. Hæld shampooet i din håndflade og skyll hånden sammen og spred det lige i hånden, før du kommer ned og påfør det jævnt gennem hele dit hoved. Normalt ved første forsøg sigter hovedbunden frem for håret. Det våde hår vil fungere som en tilrettelægger for skum og skum op i shampooen, inden du bruger en ekstra hjælp til shampooet til at rense din hårlængde efter halsen.

Se mere: Bedste shampoo til retret hår

5. Når du er færdig, masser hovedet i fem sekunder med fingerspidserne, inden du igen vrider hovedet på hovedet og vasker ud skummet. Denne gang brug lette varmt vand, der vil tvinge ud snavs og produkt opbygge, mens du åbner dine hovedbundsporer, tømning af mulige olielommer under.

6. Sørg for, at dit hår er fjernet af shampoo, inden du bruger et sekund, der hjælper med at fuldføre den endelige rensning. Hvis tiden er af essensen, skal du gå videre til balsam og efter at have påført det på håret, og kun håret venter i to minutter.

7. Denne gang skal du bruge koldt vand til at rense håret, mens du omslutter porerne, så snavs og forurening ikke er tilladt. Når du er færdig, skal du hente dit hår i håndklædet og lade det bløde.

8. Umiddelbar skylling af hår kan fjerne dit hår med mulig fugtighed, der tørrer det ud. Lad håndklædefolderen stå i god 15 minutter, mens du fortsætter med resten af ​​morgenen.

9. Pak om håndklædet og blæs tørre dit hår, før du styler det.

Billeder Kilde: Shutter lager 1.

Pin
Send
Share
Send