Skønhed og mode

Sådan fjerner rynker fra panden?

Pin
Send
Share
Send


Det sker en dag. Vi tager en gander på os selv i spejlet og pludselig mærker en anden rynke eller alder spot på huden, der ikke har været der tidligere. Vores hud fylder nogle behov, og vores ansigtshud er især afdækket og forbliver i spidsen, så det er så tilbøjelig til at fjerne skade. Hvad gør vores ansigts hud alder og hvad ville du kunne gøre ved det?

Inherent modning er den normale modningsproces, der sker i løbet af årene, og betaler lidt hensyn til udvendige påvirkninger. Efter en alder af 20 år leverer en person omkring 1 procent mindre kollagen i huden hvert år. Derefter vinder huden op slankere og mere følsom med alderen. Der er ligeledes mindre arbejde med sved og olieorganer, mindre elastindannelse og mindre GAG-udvikling. Rynk udvikling på grund af naturlig modning er uundgåelig, men det vil pålideligt være svagt.

Udadvendt modning sker, selv om det er iboende modning på grund af sol og økologisk skade (f.eks. Anvendelse af tobak og præsentation af forurening). Ekstraherende modning fremstår som fortykkelse af det cornified lag, forstadier, for eksempel sår kaldet actinisk keratose, malignitet i huden (tæller basalcellekarcinom, pladecellecarcinom, lentigo maligna melanom), spot- og solpladeudvikling og fejlagtigt tab af kollagen, elastin og GAG'er. Alene eller i show, giver disse procedurer huden tilstedeværelse af hårdhed, ujævn tone, mørkefarvede pletter, tynd hud og dybe rynker.

Årsager til rynker på panden:

At få rynker på panden i ungdommelig alder kan være usædvanligt ydmygende. Det er ikke så meget et værdsat tegn på nogen alder, men i en ungdommelig alder er det langt mere forfærdeligt. Disse rynker kan komme til at virke som vertikale linjer eller endda linjer mellem øjenbrynene og hårlinjen. Disse vil blive mere artikuleret med alderen. Får rynker på pande i ungdommelig alder indirekte, at noget ikke er rigtigt med kroppen? Da rynker er taget som en indikation af modning, når der er et udseende af det samme i en ungdommelig alder, er det en grund til bekymring, er det ikke sådan? Denne artikel vil bestræbe sig på at afsløre for dig mere om dette problem, og hvordan du fuldfører rynkefri sund hud.
Disse bekymringer linjer på din pande skyldes:

 • Bekymring er en af ​​hovedårsagerne til rynker på panden.
 • Visse ansigtsudtryk som forvirring, overraskelser osv. Er også kendt for at forårsage rynker på panden. Nogle mennesker bruger animerede ansigter mere end resten, de har tendens til at have flere rynker relativt.
 • Stress er en stor faktor, da det fører til bekymrende, manglende motion, ikke spiser sundt og manglende søvn. Alle disse faktorer bidrager til rynker.
 • For tidlig aldring skyldes en usund livsstil.

Hvis du er frustreret fra disse rynker, kan denne artikel være til gavn for dig. Sådan fjerner du rynker fra panden ved hjælp af forskellige behandlinger såvel som hjemmemekanismer, og i denne artikel vil jeg udforske dem alle kort.

Sådan fjerner rynker fra panden:

Her er vores bedste tips og måder at fjerne rynker fra panden.

A. medicinsk behandling:

1. Botox Injektioner:

Prøv dette for hver 3 til 6 måneder. Kontakt din hudlæge eller anden læge, før du beslutter dig for at gå ind for Botox injektioner.

2. Pande Rynker Creme:

 • Det involverer hydroxyl syrer; yderligere ingredienser svarende til rehydratisering af hud og hudkontraktionsmidler nogle forbedrer naturlig kollagenfremstilling.
 • Massage forsigtigt dit tempelområde med en god anti-rynke creme fremstillet specielt til denne brug.
 • Højkvalitets anti-rynke cremer er luksuriøse, bortset fra at de er førsteklasses og undgå den mulige fare plus bekymring for at gå til en kirurgisk proces.

3. Dysport:

Denne injektion er den samme som Botox; Det skal dog tilbyde dig livslange resultater. Diskuter med din læge om dette, før du vælger dette.

4. Yderligere terapi:

Kollageninjektioner, ansigtsløftning, dermalfyldstoffer og kosmetisk kirurgi er nogle af de ekstra måder til fjernelse af pande rynker.

5. Retin:

Det er også en anden mulighed for fjernelse af rynker fra panden. Dette er den bedste behandling for at fjerne rynker fra panden.

6. Kemiske peeling eller dermabrasion:

Dets anvendelse hjælper også med at fjerne topplakene af krøllet hud. I disse trichloreddikesyrer (TCA'er) eller alfahydroxysyrer (AHA'er) anvendes phenoler til at fjerne det ydre lag af huden, fremhæve mindre beskadiget underlag.

Se mere: Hjem Remedies For Rynker På Hænder

B. Hjem Behandling:

1. Dynamisk livsstil:

Der er mange hjemme retsmidler til rynker på panden. Involver rigelige grønne grøntsager samt antioxidanter i din kostplan. Øvelser eller gå i nogen grad en halv time om dagen. Forsøg dette i en måned på en strækning.

2. Afslut rygning:

Det strammer epidermis blodkar, som igen begrænser blodtilførslen til din hud, hvilket resulterer i for tidlig rynker udvikling samt pande rynker.

3. Balanceret kost:

Forbruge en afbalanceret kost, der indeholder magert kød, fuldkorn, grønne grøntsager og frugter, samt fødevarer, der er gode antioxidanter, reducerer rynker fra panden.

4. Olivenolie Massage:

Brug ekstra jomfruolie til massering for at fjerne rynker. Du skal bare bruge et par dråber ofte til dette formål. Gnid varm olivenolie rundt om rynkets område, blødt i cirkulær bevægelse i 10 minutter. Du kan også sætte et par dråber kokosolie. Det hjælper med at bevare fugtigheden i huden, hvilket gør det smidigt og fleksibelt for at stoppe eller reducere pandehalsrynker.

Se mere: Sådan fjerner du rynker

5. kirurgisk bånd:

Glem dyre cremer og injektioner og brug den simple kirurgiske tape til at indstramme løs hud. Mens du ikke vil vågne op efter en nat med at tape dit ansigt uden rynker, har dermatologer givet udtryk for at gøre dette i nogen tid konsekvent i lang tid, om ikke måneder, kan i det mindste reducere måden på fine ansigtsrynker . Dette er på grund af båndet forhindrer dig i at skrumpe eller rynke dit ansigt, under alle omstændigheder om aftenen, og det er en del af årsagerne til rynker.

6. Æg hvid med Aloe Vera gel:

Aloe Vera plus æggehvide er velhavende kilder til E-vitamin, der er anerkendt som ungdommens vitamin. Lav en kombinationspind med disse 2 ingredienser og smør pastaen på panden. Beholder pastaen i 15 minutter og skylles af med lunkent vand for gode resultater.

7. drik masser af vand

Bliv også fysisk hydreret på indersiden også, så drik meget vand hele dagen.

Se mere: Hvordan man reducerer rynker under øjnene

Naturlige hjemmet Remedies for rynker på panden:

Påfør Petroleum Jelly:

 • Trin 1: Vask dit ansigt om natten,
 • Trin 2: Arbejd en let pels oliepulver specifikt ind i din pande rynker. Fortsæt med at massere det i rynkerne, indtil din hud aldrig igen føles olieagtig.

Citrusfrugter:

 • Slib huden af ​​citrusfrugter, som citroner og appelsiner.
 • Lav et ansigt tempo ved at blande det med nogle rosenvand.
 • Anvend det på dit ansigt.

For langsigtede fordele, inkludere citrusfrugter i din kost.

Kokosolie:

Kokosolie mætter huden og holder den fast. Den indeholder celleforstærkninger, der er kendt for deres frie radikalsøgningsbevægelser. Disse frie radikaler ophobes i huden, gør det kedeligt og fremmer også udviklingen af ​​rynker. Kokosolie udvasker disse livligt ud og blurer bort templinjerne over tid.

 • Rens blot dit ansigt med en mild rensemiddel.
 • Massage kokosolie på din pande i ca. 10 minutter og lad det stå over natten for at få de bedste resultater.

Castorolie:

Ricinoleic ætsende findes i ricinusolie er en ekstraordinær hudstøbningsoperatør. Castorolie indeholder endvidere celleforstærkninger, der vil holde huden på din pande lyd og fri for disse rynker. Masser forsigtigt ricinusolie i panden 4 gange om ugen.

Jojoba Olie E-vitaminindholdet i jojobaolie er højt, og dette kan bruges til at bortskaffe panderukker. Bortset fra E-vitamin indeholder jojobaolie ligeledes estere, der nedsætter hudmodningsprocessen.

 • Massage din pande med jojobaolie i opadgående bevægelse i ca. to minutter.
 • Skyl dit ansigt efter 20 minutter.

Ansigtsøvelser til panden Rynker:

Talrige specialister foreslår, at du praktiserer ansigtsøvelser før et spejl med det mål at du kan se dig selv og perfekt din metode.

Øvelse 1

 • Placér fingrene på dine fingre delikat langs det højeste punkt i hver øjenbryn
 • Buk din pande ved at forsøge at hæve dine øjenbryn
 • I mellemtiden skal du trykke dine fingre delikat for at holde dine øjenbryn oprettet
  Hold og tæl til5
 • Slap af dit ansigt og derefter rehash 10 gange

Øvelse 2

 • Lig på ryggen på din seng
 • Tillad, at du laver en beeline for let at hænge lige færdig med kanten af ​​sengen
 • Hæv dine øjenbryn så højt som muligt
 • I mellemtiden skal du åbne dine øjne så bredt som det ville være forsigtigt
 • Hold og tæl indtil 5
 • Slap af dit ansigt og efterfølgende genindfør 5-10 gange

Exercise3

 • Tryk forsigtigt på hvert øjenbryn langs templet med din tommelfinger og peger
  Hæv dine øjenbryn, mens du stadig holder fri på templet benet
 • Brug din finger som beskyttelse mod at trykke ned på dit øjenbryn og forsøge at modsætte sig den opadgående kraft
 • Du bør føle en 'udjævning' følelse langs din pande, mens du spiller ud denne aktivitet
  Hold og tæl indtil 5
 • Slap af dit ansigt og rehash 10 gange

Øvelse 4

 • Placer dine 4 fingerspidser over dine øjenbryn for at danne en flad linje
 • Hold øjnene lukkede, glid fingrene ud mod din hårlinie
 • Træk fingrene tilbage til startpositionen og genindstød op til 30 gange ved hjælp af en formildende, clearingbevægelse

Rynke cremer til panden:

Kend din hudtype, før du vælger nogen rynkecreme. Hvad der virker for andre, virker måske ikke for din hudtype. Her har vi samlet de øverste 4 rynker cremer, der er effektive til pande rynker.

Roc Retinol Correxion Deep Wrinkle Night Cream:

Dette rør af rynke creme hjælper med at reducere udseendet af rynker, mens du sover. Retinol, en effekt anti-aging ingrediens, reducerer ekspressionslinjerne på betydeligt mindre tid. Denne creme er klinisk bevist at reducere rynker om 12 uger.

Neutrogena Ageless Intensives:

Afdæk din livlige og yngre hud på bare 2 uger ved hjælp af denne anti-rynke fugtighedscreme. Dette produkt er klinisk bevist for at reducere udseendet af fine linjer, alder pletter og rynker, og du vil se resultater om 2 uger.

Dr. Brandt's Lines No More:

Dette er et prisvindende anti-aging produkt, der dramatisk forbedrer huden på et øjeblik ved at give dig en glat og yngre hud.

Kinerase Cream:

Denne fløde alle typer hud udfordringer og fugtiger huden for at holde det hydreret. Dette indeholder en naturlig antioxidant Kinetin, der hjælper med at reducere fine linjer og rynker og opretholde en sund hud.

Enhver kan finde ud af, hvordan man udfører dem, og der er aktiviteter, der forbedrer alle aspekter af dit ansigt eller det formål, hvilken som helst af dine ansigts modningsproblemer, herunder linjer på panden. Så hvis du skal bortskaffe pande rynker normalt og forbedre dit generelle udseende, uden at du afhænger af dyre genopretningsstrategier eller excellence medicin, så hvorfor ikke prøve ansigtsøvelse? Ansigtsøvelser er en strålende metode til at tage hånd om huden hele tiden, holde rynkets udvikling væk og forbedre hudens tone og overflade.

Billeder Kilde: Shutterstock, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Pin
Send
Share
Send