Skønhed og mode

Top 9 Face Scrub Børster

Pin
Send
Share
Send


For folk der stadig ikke er opmærksomme på ansigtsskrubber, er disse faktisk elektriske eller batteridrevne børster til dit ansigt, der giver dig mulighed for at nyde en spa som behandling lige fra komforten i dit eget hjem. At være små og kompakte, med interchangeable mund, har disse børster også fordelene ved bærbarhed. Mens nogle faktisk ligner en børste, er der andre mekaniske der har en lidt mere kompleks måde om det. Disse børster hjælper dig med at udjævne din hudtone samtidig med at du eliminerer pletter, mørke pletter og mulige tegn på yderligere udbrud. Dybest set går disse børster dybt ind i det dermale lag og tvinger ud snavs og urenheder. I denne artikel har vi nævnt nogle af de bedste ansigtskrubber, som du måske vil tjekke ud.

Bedste ansigtsskrubbebørster i Indien:

1. Proactiv Plus Deep Cleansing Brush:

Proactiv er et verdensberømt selskab, der stort set beskæftiger sig med dine hudfejl som pletter, overflødig acne og hudpletter. I denne dybe rensebørste har vi en 360 graders roterende børstehøjde med ændrede hastighedsændringer. Denne børste deles ikke kun i afskallning og aften ud af huden, men giver også en afslappende massage, da de roterende børster holder huden ren og renset.

2. Foreo Luna For Men:

En elegant oval formet kompakt ansigtsrensning specielt beregnet til ujævn og stædig mænds hud, ligner denne T sonic cleanser en mat sort oval kuppel, som hjælper dig med at udjævne huden lige efter, at du barberer, så din hud kan føle baby blød og se utroligt perfekt.

3. GoBonjour Facial Brush:

Denne børste fra Go Bonjour leveres med en omskiftelig overflade, som kan udskiftes med massagepuden eller blot bruge den børste børste som skrubber. Go Bonjour børsten bruger sine fine kvalitet børster til at tvinge ud snavs og urenheder, blødgør og aften ud huden, så snavs ikke tilstopper dine porer.

4. Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush:

Den finbørste pensel fra Mary Kay er blød og smidig på følsom hud, da den går dybt ind i snavs og olielommer og løfter op ad snavs og kimpartikler. børsterne har afrundet hætter, så det ikke irriterer huden, da det renser og masserer det.

5. Visapure ansigtsrensning børste:

Designet bedst for at passe dine øjne og dine behov. Denne børste i en elegant pink leveres med en roterende og oscillerende børstet børste fastgjort på toppen, der striper din hud væk fra oiliness, snavs og pletter. Det let at holde slanke håndtag giver dig det perfekte greb.

Se mere: Bedste læbebørste

6. Rio Sonicleanse System:

Sonicanseanse fra Rio er en tre-velfungerende børste, som ikke kun renser dit ansigt fra de dybeste porer, men også eksfolierer død, grov og tør hud, der afslører den bløde baby hud under. Dens høje kvalitet børster endda små udslæt og blemishes gør din hud selv struktureret og glat.

7. Olay Fresh Effects Powdered Contour Rensesystem:

Denne ansigtsrensning børste har en bøjet top, der passer til kontureringen af ​​dit ansigt, da den børste børste på toppen effektivt fjerner snavs og olie fra de underliggende lommer. I modsætning til de andre børster har denne børste en trekantet børstet overflade, som passer perfekt til dine ansigts konturer, mens den skrubber de døde hudceller væk.

Se mere: Ansigtsbørster

8. Braun Face Beautifying Edition:

Ansigtsrensningsbørsten fra Braun anvender en tovejs interchangeable top med den sædvanlige børste, der renser ud urenhederne fra de dermale cellulære lag, da den anden mulighed kommer med en lille epilator, der smidigt fjerner fint ansigtshår omkring læberne og hagen uden bremse eller irritere huden.

9. Bliss Fabulips Pout-o-matic:

Dine læber er en af ​​de fremtrædende dele af din hud og rynker alle de andre fokuserede på hudproblemer. Her er en rensebørste, der fokuserer på læberne, især rynkerne, tan linjerne og de døde og tørrer op med tynd hud. Exfoliating og smoothening op tekstur, dette er et godt læbeplejeprodukt.

Se mere: Face Cleansing Brush

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send