Skønhed og mode

9 bedste hårtransplantationscentre i Kolkata

Pin
Send
Share
Send


Kolkata er med rette sagt 'Byen til glæde'. Her finder du en løsning på alle dine problemer, herunder den aftagende hårlinie. Der er et væld af fremragende hårtransplantationsklinikker der kommer op i byen. Disse hårtab centre effektivt løse problemet og give bedste kundetilfredshed. Nedenfor er nogle af de bedste muligheder tilgængelige i Kolkata.

Hårtransplantation i Kolkata:

Her er en liste over 9 bedste hårtransplantationer i Kolkata med adresser du kan vælge.

1. Dr. Manoj Cosmetic Surgery Clinic:

Køres af Dr. Manoj Khanna, klinikken er en af ​​de bedste hårtransplantationscentre i Indien. Som en ekspert hårtransplantation kirurg, bruger han verdensklasse udstyr og teknikker til at garantere kundetilfredshed. De har indtil dato med succes løst næsten 3500 sager til en rimelig pris.

Adresse: Dr. Manoj Khanna, Cosmetic Surgery Clinic, 12, Loudon Street, Kolkata - 700017

2. Dr. Srinjoy Saha på Apollo Gleneagles:

Dr. Srinjoy Saha finder sit navn blandt de bedste kirurger i Kolkata. På Apollo Gleneagles forpligter han sig til den bedste hårtransplantation, hårgjenoprettelse og udskiftning af håret for at rette op på problemet med hårtab og skaldethed. Hans behandling er meget innovativ og succesforholdet er stille højt.

Internet side: www.plastangel.com

Se mere: Hårtransplantationscentre i Chennai

3. æstetika:

Æstetika er specialtransplantationsklinik, der bruger state-of-art plastik og kosmetisk kirurgi teknikker. De har et internt team af hårkyndige kirurger, som beskæftiger deres færdigheder og ekspertise for at give uovertrufne resultater. Tjek hjemmesiden og bestil din aftale nu.

Internet side: www.happyface.co.in

4. Dr. Arindam Sarkars Cosmetic Surgery Clinic:

Dr. Arindam Sarkars Cosmetic Surgery Clinic er et pionernavn i hårtransplantationskirurgi. Klinikken opererer under Dr. Sarkar, der bruger sin ekspertise og færdigheder til at levere bemærkelsesværdige resultater. Klinikken har meget høje legitimationsoplysninger, og deres kundebase vokser konstant.

Internet side: www.arindamsarkar.in

5. PLCSC, Kolkata:

Grundlagt af Dr. Maneesh Sonthalia, PLCSC eller Prem laser og kosmetisk kirurgi klinik har leveret succesrige resultater fra tidspunktet for dets oprettelse. Her bruger de den langt bedre follikulære enhedsudtrækningsmetode (FUI) til hårgendannelse. Besøg hjemmesiden for at lære mere om klinikken.

Internet side: www.hairtransplantliposuction.com

Se mere: Hårtransplantation i Delhi

6. Kaayakalp Kosmetisk og Laser Surgery Clinic:

Kaayakalp Cosmetic og Laser Surgery Clinic er et navn at regne med. Udover at tilbyde fremragende restaurering af håret, har de en række andre skønhedstjenester. På Kaayakalp får du også tilpassede hårtabsbehandlinger til overkommelige priser.

Internet side: www.kaayakalp.com

7. Kosmetisk kirurgi Kolkata:

Kosmetisk kirurgi Kolkata opererer under tilsyn af to hårtransplantationskirurger, nemlig Dr. Saptarshi Bhattacharya og Dr. Souvik Adhikari. De er de mest ansete navne inden for kosmetisk kirurgi, og de her anvendte teknikker er absolut effektive og sikre.

Internet side: www.cosmeticsurgerykolkata.com

8. Dr. Gautam Basu på Park Clinic:

Baseret på Circus Avenue i Kolkata, tilbyder Dr. Gautam Basu de bedste hår restaureringsbehandlinger til sine patienter på Park Clinic. Med et stærkt hold i både konventionelle og nyeste hårtransplantationsteknikker er Dr. Gautam succes ratio forholdsvis høj. Før han begynder operationen analyserer han grundigt problemerne og symptomerne. Besøg hans klinik for at lave en aftale.

Adresse: Park Clinic, 6. sal, værelse nr. 4, Gorky Terrace, Circus Avenue, Kolkata

Se mere: Hårtransplantation i Mumbai

9. Dr. Batra er:

Dr. Batra's klinik har konsekvent tilbudt hår og skønhedstransplantationsoperationer i flere år. De har filialer i forskellige byer over hele landet og har også bevist kvalitetstjenester til udenlandske statsborgere. På Batra's Clinic kan du være overbevist om, at du bliver behandlet med moderne hår restaureringsteknikker og behandlinger. Deres team af specialkirurger sikrer, at deres patienter får naturligt flotte resultater sammen med god værdi for pengene. Gå gennem deres hjemmeside for at finde din nærmeste klinik i Kolkata.

Internet side: www.drbatras.com

Disse hårtransplantationsklinikker i Kolkata er værd at dine penge og tid. Tid til at sige farvel til hårtab!

Pin
Send
Share
Send