Face Pack

Top 9 Hjemmelavede Druer Face Packs

Pin
Send
Share
Send


Druer er gavnlige for huden. Lad os lære nogle grape facial pack opskrifter at blive prøvet derhjemme.

Druer Face Packs:

Her er 9 bedste hjemmelavede druer ansigt pakker som følger.

1. Æbler og vindruer Face Pack:

Både druer og æbler er gode kilder til antioxidanter, og derfor virker denne ansigtspakke vidunderligt på huden. Skær et æble og sæt i få af skiverne ind i en blender sammen med et par druer. Bland dem sammen, indtil det bliver en grødet pasta. Påfør blandingen på dit ansigt og hals og lad det stå i en halv time. Skyl af med køligt vand.

2. Kiwi og Grape Face Pack:

En kiwifrugt har C-vitamin, E, K sammen med antioxidanter. Du kan bruge denne hjemmelavede ansigtspakke til sund og glødende hud. I en blender, pop i et par druer sammen med et par skiver af moden kiwi. Husk at inkludere kiwiens sorte frø, da de indeholder omega 3 olier. Tilsæt en spiseskefuld yoghurt og bland dem sammen. Når blandingen blandes godt, skal du bruge fingerspidserne til at påføre ansigt og nakke. Lad det stå i 20 minutter, før det skylles af med lunkent vand. Dette er en af ​​de bedste hjemmelavede druer ansigt pakker.

3. Yoghurt og drue Face Pack:

Dette er en meget enkel opskrift at lave med let tilgængelige ingredienser. Du vil kræve druer, yoghurt og citronsaft. I en mixer laves en pulp ud af få druer og tilsæt derefter i en spiseskefuld yoghurt sammen med et par dråber citronsaft, hvis du har olieagtig hud. Hvis ikke, kan du udelukke citronsaft. Bland dem godt. Når du er dannet i en pasta, skal du anvende blandingen på din hud og lade den stå i 10 minutter. Skyl af med lunkent vand.

4. Honey And Grape Face Mask:

Dette er endnu en enkel og nem at lave opskrift, der sikrer en klar hud med regelmæssig brug. I en blender skal du lave en pulp ud af et par druer. Overfør druemassen i en skål og tilsæt en spiseskefulde økologisk honning ind i den. Bland det godt og læg det på dit ansigt med fingerspidserne. Lad det stå i 20 minutter, før det skylles af. Det er den gode druer ansigtsmaske til alle hudtyper.

5. Jordbær og druer Face Pack:

Hvis du har kedelig og livløs hud, er dette ansigtspakken til dig. Jordbær har salicylsyre og druer har alfa hydroxyl syrer, som hjælper med at forny og forynge sløv hud. Mash et par jordbær og druer. Tilsæt en spiseskefuld honning ind i det og bland godt. Anvend derefter blandingen på dit ansigt og hals og lad det hvile i 20 minutter. Skyl af med lunkent vand. Det er en af ​​de bedste druer ansigt pakker.

Se mere:Rødbeder ansigt pakke

6. Sandeltræ Og Grape Ansigtsmaske:

Bland et par druer og lav en pulp ud af det. Tilsæt derefter en spiseskefuld sandeltræpulver, to spiseskefulde rosenvand og to dråber citronsaft, hvis din hud er olieagtig. Bland dem godt sammen for at danne en pasta. Påfør blandingen jævnt på dit ansigt og hals og lad det stå i 20 minutter. Når du er færdig, skal du vaske af med køligt vand. Det er en bedste druemaskemaske.

7. Papaya og drue Face Pack:

Denne ansigtspakke anbefales til tør hudtype. Bland et par druer i en blender og lav en pulp ud af det. Derefter tilsættes en spiseskefuld honning og en spiseskefulde papaya pulp ind i den. Sørg for, at papaya er pænt moden. Tilsæt rosenvand i blandingen efter behov, og bland godt sammen for at danne en pasta.

Se mere:Citron Face Mask

8. mælk og drue ansigt maske:

Bland et par druer og lav en pulp ud af dem. Tilsæt derefter en spiseskefuld olivenolie, ½ spiseskefulde mælk og ½ spiseskefulde sodavand og bland godt sammen for at danne en pasta. Brug fingerspidserne til at massere blandingen i din hud og lade den stå i 5 minutter. Derefter vaskes det med lunkent vand. Denne opskrift er en naturlig ansigtsrensning.

9. Gulerod og druer Face Pack:

Du ville skulle udtrække saften af ​​en gulerod for at gøre denne ansigtspakke. I en skål blandes der sammen få mosedruer eller druermasse, en spiseskefuld creme, en spiseskefuld rismel og en spiseskefuld frisk gulerodssaft. Bland dem sammen, indtil det bliver en glat pasta. Anvend derefter blandingen jævnt på din hud og lad den stå i en halv time, inden du vasker den af. Det er en af ​​de fremragende hjemmelavede druer face packs.

Se mere:Tulsi blade til ansigt

Billeder Kilde: Shutter lager m1, 1, 5,

Se videoen: EASY DIY Egg Blackhead Remover Peel Off Mask (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send