Skønhed og mode

Top 15 Ladakh turist steder at besøge

Pin
Send
Share
Send


Ladakh er en af ​​ti provinser Jammu og Kashmir og sker også for at dække det største af området. Det er omgivet af Karakoram bjergkæde i nord og Himalaya i syd. Ladakh strækker sig over et område på omkring 59.000 kvadratkilometer og består af to administrative distrikter, som er Leh og Kargil.

1. Basgo:

Basgo ligger 80 km vest for Leh. Det plejede at være hovedstaden i Nedre Ladakh kongeriget forenet ved Leh. Verdensarvsstedet var for nylig kommet ned i støv, men da blev det ved hjælp af UNESCO og Basgo Welfare Committee genoprettet til den gamle arvforbindelse. Dette sted er et af de vigtigste højdepunkter i Indus-dalen.

2. Hemis Kloster:

Dette er en blandt mange interessante turiststeder i Ladakh. Hemis kloster er det største kloster, som du kommer på tværs i Ladakh. Det er mest berømt for det enorme maleri af Buddha, som vises en gang i 11 år til offentligheden. Dengang bliver det et rigtigt overfyldt turister sted, da folk flyver og kommer her fra hele verden for blot at se et glimt af det.

3. Drass:

Drass ligger omkring 60 km vest for Kargil, mens du er på vej til Srinagar. Det er en lille by, der ligger i centrum af dal Drass. Drass er den første landsby efter Zoji La passet. Det får sin berømmelse for at være det næst koldeste beboede sted i verden på grund af ekstrem kulde og snefald om vinteren. Temperaturen er kendt for at falde til minus 50 grader i løbet af denne tid.

4. Nubra Valley:

Nubra dalen er smuk på grund af sin naturskønne udsigt. Det får dig tilbage i en næsten glemt 'Shangri La', som engang var en vigtig handelsrute, der bragte det østlige Tibet tæt på Turkistan ved Karakoram-passet. Denne dal er nu berømt for turister, der kommer her og bruger lidt tid på eventyr og fornøjelse.

5. Pangong Lake:

Pangong Lake ligger i en højde af 4242 meter mod øst for Leh. Søen er den største i Himalaya, som spredes over 130 km lang og ca. 2 til 6 km bred. Indien har kun en fjerdedel af søen, mens resten ligger under Tibet.

6. Korzok Village:

Ordet Korzok betyder centrum af bjerget eller midten af ​​kroppen. Dette er en rigtig stor landsby sammenlignet med resten i Ladakh. Det er omkring Tsomoririr søen, som er et vigtigt turiststed for besøgende på denne sø. Landsbyen indeholder omkring 45 huse, og de ligger alle omkring 40 m over søen. Du får måske ikke det bedste af faciliteter, men du vil se en anden slags livsstil og nyd noget ud af boksen.

7. Spituk Kloster:

Spituk Kloster ligger ca. 10 km ved Kargilvejen fra Leh. Det ligger på bakketoppen med udsigt over Indus. Klosteret er berømt ikke kun for de værdsatte 'takhas', men også et kammer, der har en statue af kali, som kun er åben for befolkningen kun en gang om året. Kammeret indeholder også antikke samling af facemasks.

8. Samstanling Gompa:

Samtanling Gompa er beliggende i forholdsvis stor landsby Sumur. Det er et af Ladakhs must besøg, og har en god samling af idoler og fresker og også malede og broderede ruller, der er kendt som thangkas. Sumur gav dig grundlæggende ferieboliger. Tilbring et par dage i denne landsby og oplev en rolig tid.

9. Shey Palace:

Shey Palace ligger ca. 15 km væk fra Leh. Dette var kongen Ladakhs trone og det er kendt for den tre store statue af Shakyamuni Buddha, som er den eneste slags statue, der findes i dette område.

10. Stok Palace og Museum:

Stok Palace blev bygget i det 19. århundrede efter Ladakh var gået tabt til Zorawar Singh. Museet lagrer de kongelige kjoler, tak, tronen, som kongen sad på, osv.

Se mere: Steder at besøge i Amritsar

11. Leh:

Leh er hovedstaden Ladakh og ligger i Indus River Valley. Der er en række steder at besøge her, herunder Leh Palace, Singee Palace, der var blevet bygget i det 17. århundrede. Shanti Stupa eller japansk Stupa ligger smukt på bakketoppen over Leh. Der er et museum, der er bygget af den indiske hær med vigtige oplysninger om Kargil War. Leh giver dig også mulighed for at tilbringe noget byliv i dette fjerne sted, inden for byens områder, hvor du kan nyde den udviklede side af Ladakh.

12. Tsomoriri Lake:

Tsomoirri søen er omkring 28 km lang og 5 til 8 km bred og ligger 240 km sydøst for Leh. Søvandet er uegnet til at drikke, selv uden at være en saltvands sø. Du kan gå trekking rundt om søen og også tilbringe lidt stille tid med dine venner og familie midt i roen.

Se mere: Darjeeling turist steder

13. Likir Monastery:

Likir Kloster ligger omkring 52 km fra Leh og er kendt for Klu-Kkhjil (vand spiritus), der var blevet etableret i det 11. århundrede e.Kr. Det var blevet omgivet til en anden klosterordning (den gule sekt) i det 15. århundrede. Den tidligere gompa blev ødelagt i ild.

14. Diskit Village:

Diskit Village er kendt for abrikosplantagerne. Det er en blandt de større landsbyer i regionen og har en 350 år gammel Diskit Gompa, som er det ældste og største kloster her.

Se mere: Turiststeder i Chennai

15. Thiksey Kloster:

Thiksey klosteret i nærheden af ​​Leh er kendt for at forlade turisterne awestruck med de vidunderligt stilede arkitektoniske design, som de holder inde. Klosteret huser en to etagers statue af Maitreya Buddha. Status er sat på lotus og klosteret giver os en fantastisk udsigt over dalen. Der er morgenbønner udført inden solopgangen, som turisterne bydes velkommen til. Der er mange håndskrevne og malet bøger dedikeret til gudinde Tara. Du er også tilbøjelige til at se små helligdomme, herunder Cham Sing, Thiksey's beskyttelsesguddom.

Pin
Send
Share
Send