Skønhed og mode

9 Anbefalede Sports Sandaler til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Sandaler er stort set åbne fodtøj, der består af en sål fastgjort til foden med stropper, der passerer over vristen, den buede del mellem tæer og ankel eller omkring ankelen. Sports Sandaler bruges i varme og tropiske klimaer, som regel har en robust gummi udsål og en blødere skum indersål. Sportsandaler er normalt formet til at understøtte fodens bueform.

Seneste Branded Sports Sandaler til drenge og piger:

Stroppene er fremstillet af polyester eller nylon på webbed for hurtig tørring efter en aktivitet eller overskydende sved. Her vil vi kigge ind i de 9 bedste Sports Sandal designs.

1. Black Sports Sandals:

De klassiske sorte sports sandaler er en af ​​de bedste til sport af mænd i alle aldersgrupper. De er komfortable med brede stropper for bedre greb og komfort og er også meget lette at bære af. De kan parres med hyggelige cargos, tre fjerdedele eller bare almindelige sporbukser til enhver sport eller udendørs aktivitet.

2. Adidas Røde og Sorte Flydere:

Også kendt som floaters, disse sports sandaler fra det kendte mærke, er Adidas til mænd. De er farvet afgrænset med rødsål og sort indside. De ser rigtig robust ud, og stropperne er også ret faste og giver et godt greb til brugeren bortset fra den korrekte dæmpning.

3. Slide Sports Sandals:

Ikke de almindelige sports sandaler, men disse er forskellige i stil og mønster. Der er ingen separate stropper, der holder fodbue, tæer og ankel, men kun en glideband i fodbænen for nem brug af sandalen. Disse kan være til børn, unge og også for de ældre. Som sandalerne har en skyder, er det nemt og behageligt, for selv hver dag slides som også til andre aktiviteter.

4. Puma Green Sports Sandaler:

Ud fra et kendt internationalt mærke som Puma, er disse lysegrønne triple-straps sports sandaler et must for mænd til alle udendørs aktiviteter eller andre sportsaktiviteter. Disse er rigtig robuste i udseende, og stropperne er sikkert syet til sålen og giver ekstra greb til bæreren.

5. Nike White Beach Sandaler:

Til strand og aktiviteter i havet, er disse uberørte hvide farvede mærkesports sandaler fra Nike bare perfekte. De har bademademåtte som tunge for bedre greb i vand og sand, og da disse glider i mønster, er de super behagelige at bruge.

6. Teva Pink Sports Sandals:

Kan kvinder blive efterladt, når det kommer til sports sandaler? Disse super awesome flotte pinkfarvede Teva sports sandaler er udelukkende til kvinder. De er unikt designet og tager højde for kvindens form og dermed gøres komfortable indvendigt ud. Disse pink sports sandaler kan bruges til næsten enhver udendørs aktivitet.

7. Thong Sports Sandaler:

Thong sandaler er meget populære blandt kvinder for de behagelige stropper og føle god faktor i fødderne iført det samme. Så tænger indbygget i en sports sandal har stropperne ikke meget tykke og tunge men meget tynde endnu robuste for et godt greb og let følsomhed på fødderne.

8. Puma Sports Sandaler til kvinder:

Perfekt til enhver udendørs aktivitet, er disse internationale mærkevarer Puma sports sandaler i lyse rød farve et must have for enhver kvinde, der elsker udendørs og sport. Ikke rigtig de ligner en sandal, men er i form af en sportssko sandal med dæk, der er givet til hælen, der giver bedre greb til bæreren, mens du spiller sport.

9. Sports Sandaler til Piger:

Disse unikke sports sandaler er til universalbrug som i strand, udendørs, gå, vandre, cykle osv. Disse sports sandaler har et sko udseende, men er ikke fuldt dækket. Der er flere stropper i sandalerne for ekstra greb for piger, så de ikke tur rundt eller har et ubehageligt fald. De kommer i forskellige farver og ser også stilfulde ud på unge piger. De er meget komfortable som sommer slid også som sandalerne er åndbar.

Sports sandaler er meget i mode i disse dage for komforten er forbundet med dem og lethed at bære dem. De kommer i forskellige mønstre og mønstre, og man kan vælge efter ens krav og formål. Mænd, drenge, ældre, kvinder såvel som piger og teenagere er flaunting Sports Sandals ser disse dage og skaber en modetrend i dem.

Billeder Kilde: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send