Skønhed og mode

15 Glamourøse Designer Gardiner til House

Pin
Send
Share
Send


Gardiner er altid i høj efterspørgsel, da de har tendens til at hæve rummet og berige det. Designere kommer altid med fascinerende ideer til at genskabe gardin stilarter. De kommer med fængslende design og levende farver samt bløde farver som pr. Værelseindretning. Designer gardiner kommer i en række forskellige designs, farver, mønstre, der er meget yndefulde og elegante.

Seneste og bedste designer gardiner til hjemmet:

Nedenfor er et par sorter af luksus designer gardiner, der vil hjælpe dig med at skabe den rigtige til dit hjem.

1. Orange Kammusling Gardiner:

Dette er en lys orange oransje, hvid og brun kammusling stil designer gardin. Den har tre trin og en valance. Valanen har tre jakobsmuslinger, lagdelt orange, brun og orange. Det første lag er den hvide halvgennemsigtige med orange blomster. Det næste lag er den orange og den sidste er den brune. Få dette klassiske stykke, der er udsøgt skræddersyet.

2. Blå Silke Designer Gardin:

En vidunderligt udformet blå silke designer gardiner. Valance er trekantet formet med trekantet designet arbejde på den. Hvert hjørne af trekanten syet har en rund perle til dekoration. Denne valance er højden af ​​det ellers almindelige gardin. Det har kvaster til gardinbindene.

3. Hvid og Gul Designer Gardin:

Prøv denne enkle, men klassiske gardindekoration til lejligheder som engagement eller bryllupper. Der er gule paneler hængt før en hvid baggrund. De alternative gule paneler er fastgjort og en blomsterbukett er placeret på tidspunktet for sammenføjningen. Farven har tendens til at afspejle lyset og gøre pladsen lysere.

4. Helt Designer Gardin:

Dette er en vidunderlig ren gardin, der er centrum for attraktion for funktioner som tråd-ceremoni, navngivning ceremoni, engagementer, bryllupper og andre funktioner. Denne gardin skaber en ren magisk atmosfære. Den har en dejlig kammusling på den ene side i en hvid og gul kombination. Mellemlaget har et faldende snit med dejlig satin blonderforing.

5. sort / hvid designer gardin:

Klassisk sort / hvid kombinationsgardin kan helt sikkert matche indretningen af ​​stuen. Tieret har fire paneler i alt - to sorte og to hvide. De sorte paneler er klare, mens den hvide har storslåede sorte blomster trykt på den. Valancen er hvid med blomster og trekantede sorte stykker syet i bundenden.

6. Designer Blå og Hvid Silke Gardin:

Denne gardin er sikker på at tilføje glamour til dit soveværelse. Denne elegante drapering sys med stor omhu for at skabe en charmerende effekt. Valance er designet smukt med en kombination af blå, hvid og en ekstra draper af hvid med blå blomster. Det er en to-tieret gardin med en tier af almindelig hvid og den anden af ​​blå med hvid kant.

7. Elegant Cream Designer Curtain Fabric:

Dette er en helt magisk gardin designer curtain af creme farve, der vil skabe en overlegen effekt i dit hjem. Der er meget mindre syning til det. Den slanke designer gardin stof er lige hængt omkring gardin stang for at skabe en kammusling effekt. Det er af gulvlængde gardin af to niveauer, den første klasse er bare en almindelig se igennem den hvide.

8. Lilla Designer Gardin:

Her er et fantabulous lilla designer gardin, der er skræddersyet udsøgt til stuen. Det er todelt og har paneler og en dobbeltvalance. En af valancerne er trykt med lilla blomster og er flad over gardinpanelet, mens den slette lilla ene syes som en enkelt kammusling. Den slanke tier er af lyserød farve og er af blonde materiale med broderi i bunden. Der er i alt fire paneler - to trykte og to almindelige.

9. Cream Designer Curtain:

Her er et andet unikt gardin design, der kommer med masser af dikkedarer. Dette vindue gardinens valance er halv længden af ​​tieret. Den frilly samling er syet rundt om indersiden af ​​valansen og tieret. To store buer sys i begge ender, så de pinder valansen til tieret.

10. Designer Køkken Gardin:

Dette er en af ​​de nemme at lave gardiner, der sikkert vil skabe en designer effekt. Gardinens stof er bare draperet på stangen på en sådan måde, at den er lige på begge sider. Der er stoffastgørelsesanordninger, der hænger fra stangen over gardinerne for at kontrollere gardinens højde for at lade sollys ind. Strimlerne har velcro, så højden kan justeres. Denne unikke designer gardin vil lade alle øjne åbne.

11. Designer Badeværelse Gardiner:

Denne er et dejligt blåfarvet designer badeværelse sæt. Gardinerne har dejlig scalloped valance af almindeligblå og dråber af hvid med blå striber. Vinduet på badeværelset har også den lignende scalloped valance. Bordet med alle toiletartikler er dækket af den stribede gardin, der har sletten blå som hovedet og dikkedarer i bunden.

12. Designer brusegardiner til badeværelse:

Dette er et helt trendy designer shower curtain til badeværelset. Den har en dobbeltlags valance, der er skulpteret og prydet med gylden blonder. Tierne har tie-ups, der også er omgivet af lignende gyldne blonder.

13. Dobbeltbroderet blonde gardin:

Et fantastisk gardin, der kan rumme hoteller, boliger og caféer. Det er todelt med en blonde og et fløjl / satin. Den anden bruges til at blokere det svære sollys. Valance er smukt syet og er enkelt scalloped. Hele gardinet har dejligt blomsterbroderi arbejde på det.

14. Arabiske Designer Curtain Designs:

Araber er meget berømte for at skabe eksotiske designs til deres gardiner. Arabian Style gardiner kommer i varme farver som kongeblå, lime grøn, kirsebærrød, som også er stærke farver. I denne stil er små tæpper hængt under valansen. Valance og panel gardiner er af fløjl. Valancen har guldfarvet frynseret blonde syet grænser op til det.

15. Prægede Grå Designer Gardiner:

Denne form for gardin er velegnet til et bugtformet vindue. Det kommer som et sæt bestående af hovedgardinet, rent gardin, to valancer og to tovværk. Det har dejlige kvaster, der er af to nuancer af grønt. Hoveddelen af ​​denne grå designer gardin har er præget med blomster design.

Vælg altid designer gardin, der er let at vedligeholde. Du kan også hæve skønheden i dit værelse ved hjælp af en kombination af farver, der passer til indretningen. Du kan få gardiner forskellige farver og længder ved brug af overlegen kvalitet stof. Så begynder du valg af forløbende mønstre og farver. Materialer, der generelt anvendes til gardiner, er massiv bomuld, poly silke, fløjl, satin, net, blonde osv.

Pin
Send
Share
Send