Skønhed og mode

Top 8 Yoga Asanas For Vægt Gain

Pin
Send
Share
Send


Vægtforøgelse er noget, mange mennesker ønsker, nogle gange er det meget svært at gå op på grund af det faktum, at for det meste for det meste fører alle en meget hektisk livsstil, og for det andet på grund af denne hektiske livsstil er det svært at følge en fast kost, de to årsager efterfulgt af en høj metabolisme sats vil helt sikkert holde dig tynd og lav energi. Hvis du alvorligt ønsker en stærkere fitterkrop, er det tid til at gøre nogle drastiske ændringer i dit liv. Start først ved at regulere en bedre diæt for dig selv. Spis hjemmelavet mad og spis masser af kalorier, drik masser af vand, og for det andet begynde motion, motion kommer i mange former, men det mest egnede til en pasform og strengkrop er yoga. Yoga for at lette vægtforøgelsen er blevet brugt af mange mennesker i hundreder af år nu og er en meget kompakt og fuld bevisteknik. Denne artikel vil angive, hvordan yoga letter vægtforøgelse:

The Cobras Pose Breathing Technique:

Også kendt som bhujangasana pose hvor vi skal ligge på vores forside og løfte op overkroppen og holde den der ved hjælp af hænderne. Indåndings- og udåndingsprocessen fortsætter derefter. Dette er den mest grundlæggende yoga pose til behandling og toning af abdominale muskler. Det skal ske i sæt på 15 sekunder hver med en ti sekunders pause i mellem.

Se mere: Hvordan man går i vægt inden for en måned

The Sarvangasana Yoga:

Sarvangasana også kendt som skulderen stående udgør er en genvejstast til fordele som optimering af funktionen af ​​skjoldbruskkirtler, rensning af blodet. Liggende nede på bagsiden bliver den nedre del presset opad og holdes i den position ved hjælp af skulderbladene. Skulderen bærer hele byrden af ​​resten af ​​kroppen. Hænderne bruges til at støtte taljen. Dette letter vægtforøgelsen succesfuldt, hvis en ordentlig diæt følges sammen med yoga asanaen.

Vajrasana Yoga:

Også kendt som diamant pose eller thunderbolt udgør er en anden af ​​yoga teknikker til vægtøgning. Kælet på gulvet sidder på hæle, ryggrad oprejst og håndfladerne hviler på knæene indånder og udånder luften laves langsomt.

Se mere: Bedste mad til vægtforøgelse

Pavanamuktasana:

Vindaflastende pose hjælper meget, når det kommer til toning af kroppen og tilrettelæggelse af vægtforøgelse. En sund kost sammen med denne asana vil helt sikkert give dig de resultater, du har brug for desperat.

Matsyasana Yoga:

Matsyasana eller fisk udgør en anden stor yoga, hvor personen sidder sammen med sine ben sammen og bøjer derefter baglæns i en bue, der understøttes af albuerne, mens hånden er gemt i hofterne. Hovedet går mere bagud, indtil det rører jorden. På den måde åbner blodcirkulationen i hovedet op og hjælper med bedre hårforhold.

Savasana:

Savasana er en anden god måde at få vægtforøgelse på, da det giver dig resten du har brug for. Det er en let pose og kaldes ofte liget, hvor en perfekt skal ligge i en position med lukkede øjne. Det er en stor stressbuster, der giver dig mulighed for at gå over i tiden.

Se mere: Hvordan man går i vægt for piger

Den Uttasana Yoga:

Den person, der står oprejst på fødderne, bøjer sig ned i fuld længde og fanger anklene med armene. Som sædvanlig følger indåndingsudåndningen. Dette er en anden god måde at få vægt på.

Kapalbhati Yoga:

Denne form er kendt som kapalbhati eller den forreste lobe-rensningsteknik, hvor vejrtrækningerne er bekræftet med maves musklerne for at uddrive vejrtrækningen. Når luften indåndes, blæser maves muskler, mens udåndingen fører til deflaterende maves muskler. Dette udgør blandt andre fordele, der hjælper med at lette ud metaboliseringen, så vi let kan komme op i vægten.

Mens yoga normalt er forbundet med vægttab, er det også lige så nyttigt for vægtforøgelse. Yoga hjælper med vægtøgning ved at øge appetitten og kroppens metabolisme. Desuden styrker det også musklerne og giver fleksibilitet i kroppen.

Billeder Kilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send