Skønhed og mode

20 unikke engelske babynavne med betydning

Pin
Send
Share
Send


Engelske navne er stammer fra olde engelsk eller vesttysk, hvilket er det sprog, som angelsaxerne brugte i oldtiden.

Mest populære Babynavne På Engelsk Med Betydninger:

Her er et udvalg af nogle af de smukke engelske babynavne til både drenge og piger.

1. Jack:

Fra middelalderen til i dag er Jack og har været det mest populære navn til en dreng og løbende nummer et i mange lande. En variant på John, dette er et sødt navn til en baby dreng. Det betyder, at Gud er nådig, og Gud er virkelig nådig at give dig en sød baby ved navn Jack. Sådan er populariteten, hvis dette navn, som det har præsenteret i utallige planteskoler, historier gennem årtierne samt mange tv-dramaer.

2. Oliver:

På lige fod med Jack er Oliver et andet meget populært navn i England. Mens fransk oprindelse har engelsket, har det adopteret det som deres eget i århundreder. Ofte forkortet til Ollie, det er et rigtig sødt navn til en lille dreng. Det betyder oliventræ eller fredeligt, så du kan håbe på din lille Ollie at være et roligt og sødt barn. Den mest berømte Oliver er Charles Dickens Oliver Twist.

3. david:

Et hebraisk navn, fra Gamle Testamentet David og Goliat, er navnet en tidløs klassiker, der opretholder et konstant niveau af popularitet fra oldtiden til det 21. århundrede. David betyder elskede, og enhver baby dreng ville helt sikkert være den elskede en af ​​hans familie.

4. Michael:

Et andet navn med bibelsk begyndelse, Michael er et hebraisk navn og var en af ​​bueenglene. Et fælles navn, der betyder, hvem er som Gud, navngiv ham Michael og din lille dreng vil være en sød cherub.

5. jason

Dette navn findes både i Bibelen og den græske mytologi. Det er et navn, der har fremhævet gennem historien. Betydning at helbrede kan vi forestille os, at en dreng ved navn Jason ville være medfølende, vittig og hjælpsom, altid lyse op i et værelse og juble op for folkene omkring ham.

6. Hugo:

Hugo er et navn af velstand, hvilket indebærer rigdom og aristokrati. Det er et germansk navn og er blevet meget fashionabelt i de seneste år. Navnet betyder hjerte, sind, intelligens og inspiration, hvilken bedre grund ville du have brug for at nævne din baby dreng Hugo og have alle disse kvaliteter rullet ind i en.

7. Dominic:

Et latinsk navn fra middelalderen, Dominic var en 13. århundrede munk. Det har overklasseforeninger og midler tilhørende Herren. En lille Dom af din egen kunne være meget raffineret, rolig og åndelig.

8. Harry:

Prins Harry og Harry Potter, to af de mest berømte Harrys af vores tid, men navnet har eksisteret i århundreder og er enormt populært i øjeblikket. Det betyder ejendom linjal. Et meget sødt navn til en dreng, og det kan betyde at han vil vokse op og have sin egen virksomhed.

9. William:

Fra 1066 William erobret til Shakespeare til Prince William, et berømt navn og en tidløs klassiker og lige så populær nu som den var tilbage i det ellevte århundrede. Kan forkortes Will eller Bill, William har tysk oprindelse og betyder beslutsom protektor. Et navn, der bærer meget vægt og dejligt at give en lille dreng.

10. Joshua:

Et sødt navn til en smuk baby dreng og ofte forkortet til Josh. Dette melodiske navn er af hebraisk oprindelse og funktioner i det gamle testamente. Meget populært i de seneste år betyder navnet, at herren er generøs og selvfølgelig er en baby dreng en generøs gave til enhver forælder.

11. Holly:

Gamle engelsk oprindelse, navnet betyder Holly Tree, den populære juleblomstret plante. I de senere år har det været et populært navn for små piger, et smukt navn, der ganske ofte er forbundet med den lidt mere velhavende i samfundet.

12. Lily:

Engelsk oprindelse, Lily er en ældgammel klassiker og stadig meget populær blandt mange mennesker, der gør det dobbeltklædte som Lily-Mae, der giver et strejf af klasse og sondring. Et blødt, følsomt navn ligesom den aromatiske blomst. Det betyder skønhed, renhed og uskyld. Hvilket bedre navn til din helt egen smukke blomst.

Se mere: Franske babynavne til drenge

13. Emily:

Berømte Emily i historien omfatter Bronte og Dickens, Emily så en massiv vækkelse i det sidste årti. Et smukt, feminint navn med romersk oprindelse. Det betyder rival som kan tyde på, at din lille rose vil have en konkurrencedygtig karakter.

14. Emma:

Feminin, smuk og gennemsyret i historien, har Emma's popularitet steget helt op til toppen. Dette klassiske navn er tysk i oprindelse og betyder universelt, komplet. Navngiv din baby pige Emma, ​​og hun er forpligtet til at være perfekt på alle måder.

15. Chloe:

Et græsk navn men meget populært blandt den engelske, Chloe rose i popularitet i de seneste år og stadig blandt de øverste navne. Fundet i græsk mytologi og det nye testamente betyder Chloe frisk, blomstrende, grøn skyde. En pige med dette navn ville være fuld af liv og chirpy.

16. Ella:

Et engelsk navn og forkortelse af Eleonor eller Ellen, det er et smukt, elegant navn og bare perfekt til din søde prinsesse eller en yndefuld ung dame. Navnet har fået massiv popularitet i de sidste par år og betyder smukke eventyr.

Se mere: African Baby Girl Navn

17. Anna:

Anna er et populært navn på tværs af forskellige hav og fremstår meget i populærkulturen. Kort og simpelt, det er et hebraisk navn og variation på Hannah. Navnet betyder nåde og enhver lille pige med navnet Anna er sikker på at være yndefuld og dyrket.

18. Charlotte:

Et elegant, yndefuldt navn med kongelige foreninger, Charlotte har både fransk og engelsk oprindelse. Det findes også i klassikerne og populære fiktion. Navnet er en favorit og betyder gratis. Det er ofte forkortet Charlie som et indbydende kaldenavn. Et smukt navn til at ringe til en lille prinsesse, som ville være retfærdig og fri, begejstret.

19. Olivia:

Latin oprindelse og fremhævet i Shakespeares tolvte nat, er Olivia det mest populære navn i øjeblikket og har været fjende mere end et årti. Betydning oliven, et symbol på fred, din lille Olivia kan have et fælles navn, men være unikt med sin rolige og rolige adfærd.

Se mere: Asiatiske Baby Girl Names

20. Claire:

Et klassisk navn med latinske og franske rødder. Det er et almindeligt navn i England. Et simpelt, følsomt navn, der bare glider glat af tungen, betyder det lyst og klart. Din lille dame ville sandsynligvis have et klart perspektiv og være intelligent og munter.

Så det ser ud som om de engelske navne er klassiske og nogle har europæiske indflydelser. Men i det hele taget er disse navne bibelske og meget historiske. Det er også interessant at bemærke, at mange af de navne, der var populære i 80'erne, nu er kommet tilbage til de engelske babynavne.

Billeder Kilde: 1.

Pin
Send
Share
Send