Skønhed og mode

9 Beskyttende og bedste sikkerhedsbrev til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Laptops og mobiler har mange sikkerhedsfunktioner og -niveauer. Men tegnebogen, som vi bærer, besidder de fleste af vores værdifulde og personlige ting. Tegnebogen skal beskyttes mod alle på alle tidspunkter.

Seneste Sikkerhedsbreve Design til Gents and Ladies:

At holde vores kreditkort og penge intakt og sikkert er af afgørende betydning. Her er 9 bedste sikkerhedstasker, der gør at du kan beskytte dine penge og kreditkort fra tyvens.

1. Bryst Sikkerhed Lommebog:

Disse er topkvalitets brystsikkerhedsbøger, der er meget lette. Tegnebøgerne er gode til at gemme pas og penge mv, der skal sikres til enhver tid. De farver, som tegnebøgerne kommer ind, varierer fra bleg til mørke farver. Disse tegnebøger er behagelige at bære og er nemme at rengøre med en justerbar rem.

2. Neck Travel Sikkerhed Lommebog:

Denne rejsetaske er den bedste til at bære under dit tøj, der hænger på nakken for ekstra sikkerhed. Tegnebogen har nemme opbevaringslommer til pas, penge og kreditkort. Lukningerne er lavet af velcro, der gør det nemt og tilføjer et ekstra lag af sikkerhed.

3. Mens Security Chain Wallet:

Her er en god mulighed for at sikre din tegnebog, selv når du ikke er på rejsemål. Tegnebogen er lavet af læder og har en sikkerhedskæde, der kan fastgøres til bukselens løkker. Tegnebogen har også en sikker knap åbning. Den indeholder fire kreditkortspor og mere plads til kontanter.

4. Kreditkort RFID Security Wallet:

Denne sikkerhed tegnebog er et af de nyeste at blive opfundet. Den er lavet af aluminiumspaneler og leveres foret med RFID-blokeringsmateriale, der beskytter mod kreditkortskannere og forhindrer derfor identitetstyverier. Det har seks pladser til kreditkort, ID'er og andet materiale, som du gerne vil beholde. Designet er perfekt til kvinder.

5. Kabel Sikkerhed Tegnebog:

Du kan nemt få dig selv denne pengepung, der har et inddrageligt kabel, der er fastgjort til det. Kablet forbindes derefter til buksens båndløjper. Tanken er, at der er nogen, der forsøger at stjæle tegnebogen, det vil snappe tilbage og spole ind i kabinettet.

Se mere: Mænds Front Pocket Wallet

6. Waist Band Wallet for Security:

Denne taljebånds sikkerhedssurf er fremstillet af nylon eller polyester. Den moderne sikkerhedsbrev leveres med RFID-blokeringsmateriale, der hjælper med at beskytte dig mod sikkerhedsstyveri. Den anvendte nylon og lynlåse er af høj kvalitet og holdbar. Det har et specielt stof, der holder væk fugt også.

Se mere: Herre Magic Wallet

7. Leg Security Wallet til mænd:

Ben tegnebøger er en fantastisk måde at holde dine vigtige ting sikkert fra tyve. Benets tegnebøger bæres om benet nær ankelen og er skjult under visning under bukserne. Tegnebøgerne kan holde kontant nemt. Disse er bedst til folk, der elsker at køre hver dag og udføre øvelser, da dette lader dem være fri for at bære varer i deres lommer.

8. Mens Sikkerhed Bælte Tegnebog:

En anden god ide er dette rejsebælte, der dobler op som en sikkerhedspung. Bæltet har en indvendig beklædning, der rummer lommer. Hver af disse lommer kan holde kontanter og holde den sikker. Bælterne bæres normalt på bukser og bukser, og det kan nemt skjule alle kontanter, som du måske vil bære som ekstra.

9. Bio Metrisk Sikkerhed Tegnebog:

Dette er en af ​​de mest avancerede i sikkerhedsbøger. Tegnebogen kan kun åbnes, når ejerens identitet er bekræftet. Brugerne skal først oprette forbindelse til tegnebogen på computeren. De skal derefter scanne deres fingeraftryk og sætte det som sikkerhedskoden. Tegnebogen kan så åbnes ved at skubbe fingeren over den. En alarm lyder også på brugerens mobiltelefon, hvis tegnebogen er væk fra brugeren i mere end 10 fod.

Se mere: Coin Wallet

Vælg tegnebøger med tyveri og RFID-teknologi for at beskytte dine varer. Disse er et godt køb, hvis du rejser i tætbefolket områder.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send