Skønhed og mode

30 Stilfuld og Forskellige Typer Sko Designs i Trend

Pin
Send
Share
Send


Hver dag er vi nødt til at dække vores fødder i løbet af travle daglige rejser og i en kontorsatmosfære. For at give en god beskyttelse og fremvise den aktuelle tendens ved at bære et godt par sko, der består af Quarters, Vamp, der forbinder kvartaler og welt. som komplimenterer vores outfit og den fremadskridende mode trend spiller en meget afgørende og væsentlig rolle i ledelse eller liv. Borte er dagene til at gætte hvilke typer sko tilhører den del af verden, i dag er vi alle opdateret med mange typer sko design og mønstre. Sverige læder eller Britisher's oxford sko er også tilgængelig i nogen del af verden.

At pege på de kendte og ukendte typer sko design, som helt sikkert vil være nyttigt for både mænd og kvinder for at finde ud af, hvilken design sko passer til deres outfit. Et glimt af denne artikel vil lette vores viden om kendte og ukendte fakta om sko.

Seneste og bedste typer sko Designs til mænd og kvinder i mode:

Lad os se på de top 30 typer af sko mønstre.

1. Kvinder Casual Oxfords Sko:

Oxford sko har to fjerdedele og et vampmønster med udskæringerne af blonderne syet under vampen, der danner et lukket laced netværk. Mest almindeligt anvendt som formelle sko samt casual sko. Til kvinder passer casual oxford sko godt med et par jean og en top.

2. Derby Formel Mænds Sko:

Derby sko er næste populær for oxford sko. I derby-mønster sys spidsen på blonder på toppen af ​​vampen, der skaber et åbent blonder-system. Formelle sko går godt til mænd med formelt kostume

3. Sadel Causal Mænd Sko:

Den forreste del af skoen er dækket med et kontrastfarvet materiale, der danner en sadelformet, når den sys rundt vampens og kvartens del af skoen. Disse typer sko er lavet af syntetisk materiale, der har en blank finish.

4. Monk Mænd Sko:

Mænds, der keder sig af tåre snørebånd til skoene, så vil denne designede sko give dig lindring. Skoen er fastgjort med spænde system. Skoen er forsynet med et bælte med spænder fastgjort til bæltet. Materialet er læder eller læder replika. Denne type sko anvendes både formelt og semi-formelt.

5. LED Lighted Kvinder Sneakers:

LED sko er ikke kun populære for børn, men også for unge piger og damer. LED-slangen løber rundt om ydersålen. LED-farven kan være af en enkelt farve eller flerfarvet. Denne type sneaker er almindeligvis slidt som en festklæde.

6. Slip på Herre Boat Sko:

Uden blonder er sko nogen dag behagelig for både mænd og kvinder. På sådan blonder fri sko design, er båden sko. Dette mønster var faktisk designet til at blive brugt til sejlsport for at undgå at glide senere design blev som et mode tilbehør blandt mænd. Skosiden er designet med blonder, der også ligner en blonder sko.

7. Almindelig sort ankel længde Mænds lærredesko:

Ankel længde sko er i dag mere almindeligt anvendt af unge drenge og mænd som en afslappet slid eller som en fest slid. Skoforlængelsen strækker sig til ankelniveauet, og buksen er indsat i dækket for at undgå at dække designet.

8. Farvede lærred Dame sko:

Canvas sko blev betragtet som en skole sko, men det koncept er forsvundet efter designerne skabe nyligt designet sko til kvinder med lærred materiale, der er designet med en hæl eller med farverigt designet på toppen af ​​dette materiale.

9. Leather Loafer Herresko:

Loafers er en slags slip på casual lædersko, der er designet til mænd. Løvene er sædvanligvis fleksible, når de bæres ved at bøje sig om benets krumning. Denne type slip-on sko er lavet af læder, som kan være af enhver farve.

10. Unisex Tennis Sko:

Tennissko blev betragtet som dyre sko synd i de sidste år. Nu i de seneste år på grund af sport dille af både mænd og kvinder, er afhængigheden af ​​at tennis sko er steget. Den vigtigste vigtige kendsgerning er, at sålen bør forhindre skridning under hurtige bevægelser i løbet af spillet. Den bedste mønstrede sål er sildbenet mønster med støddæmpere og den øverste del af skoen lavet af nylon.

Se mere: Sko til mænd

11. Unisex Fleksibel løbesko:

Fleksible sko er de mest komfortable sko til atletisk sport og kan også bruges som daglig slidesko sammen med en afslappet jean og en t-shirt af både mænd og kvinder. Sålen af ​​disse sko er lavet af fleksibelt gummibaseret materiale, der også har stødabsorberende effekt. For dem, der får hælens smerter på grund af en hård sål, er denne slags sko den bedste.

12. Arbejdsstøv for mænd:

I gamle dage plejede mænd at bære arbejdstøvler, som kan bære kroppens vægt hele dagen ud for folk, der har stående arbejde. For da var denne specielle designet hårde sålsko tilgængelig. Derefter blev designet af disse støvler kendt blandt modebranchen, og derefter blev farvede og designede arbejdstøvler en trend.

13. Skinnende regn ankel længde boot for kvinder:

Til regnvejr vil piger undgå høje hæle og sko, der absorberer vand, men de foretrækker at bære vandtætte sko, der er trendy og komfortable. Et sådant design er de skinnende mønstrede støvler, der dækker til ankelen. Den mest almindelige farve er sort med en lav hæl base.

14. Vandrestøvler til mænd:

Denne robuste støvle giver en solid støtte til benene i løbet af vandreture og mest elskede sko blandt mænd, der er i vandreture og trekking sport. Sålen af ​​denne type sko har mange riller, der giver grebet mod at skride og falde.

15. Ankel længde boot til mænd:

Mænd kan også lide at støvler, der er over fødderne, der passer bedst til en jean, der er foldet eller med en rippet jean falmet på spidserne. Støvet design kommer i forskellige materialer med blonde låsesystem eller elastisk system eller med lynlåse på siden af ​​støvlerne. Mænd, der kan lide mønstret materiale, så er muligheden for designet støvler også tilgængelige på markedet.

16. Golden Wing Sneaker For Women:

Sneakers er de mest komfortable sko ved siden af ​​en sportssko. For at gøre det mere farverigt og skabe et moderniseret design, kom designerne frem med gyldent farve materiale til sneakers med vinge design på siderne af skoene. Denne type sneaker er brugt under en fest at skille sig ud i en skare.

17. Unisex Perforeret Sneakers:

Perforerede sneakers bruges i dag af unge i disse dage, hvilket er meget behageligt for enhver form for sportsaktivitet. På grund af denne lette og fleksible natur giver materialet meget plads omkring tåfingrene og hjælper med at absorbere sveden.

18. Knæ Længde Robust Boot For Mænd:

Denne robuste støvle til knælængde giver en cowboy-effekt. Drengene bærer denne type designet show til enhver form for fest eller en temafest, der bæres sammen med læder shorts og en hvid skjorte med en hat.

19. Knæ Længde Boot med hæle til kvinder:

Til vintre er denne knælængdesstøvning almindeligvis brugt: Materialet til fremstilling af disse støvler er fløjlmateriale eller syntetisk stof. De mest almindelige farver er sorte, beige og brune. Pigerne parrer denne slags støvler med kjole, jean eller shorts.

20. Vinterpelssko til kvinder:

Pelsstof giver varme og hygge, når det bæres i løbet af en vintersæson. Pelsmaterialet er anbragt inde i skoen på bunden og ses også rundt om den yderste del af skoen omkring ankelområdet.

Se mere: Nye damer sko

21. Wedge Heels Sneakers for Women:

Wedges er en af ​​de typer hæl mønstrede sandaler til rådighed på markedet for piger. Denne kile mønster bruges som hæle i sneaker sko, som normalt kommer i den flade base. Kilerne har en tyk basehæl ved spidsen af ​​skoens bund reducerer højden af ​​hælen. Farverne i butikken er sølv, gylden, pink.

22. Pegede kant Formelle sorte sko til mænd:

Denne spidsede kantsko design var populær blandt konger i gamle dage med kola rene sandaler. Det samme design bruges til at skabe formel sko, der har spidsede tip eller sværdfisk tip og kan enten være bundet med blonder eller kan glide på et mønster. De almindeligt tilgængelige farver er sorte, brune og nuancer af rødbrun.

23. Brogues Sko med blonde til kvinder:

Brogues sko er designet sko, der kan bruges som semi-formelle og afslappet slid. I denne type sko har skopens top perforerede mønstre rundt om forkvarteret, tophætte og vampregionen. De fælles farver er sorte, brune, flaskegrønne og rosa.

24. Velcro sko til kvinder:

I stedet for at tage tid til at binde blonder eller vanskeligheder med at glide på fødderne inde i en glide på skoen, har denne velcro-metode til fastgørelse af sko et enormt svar blandt kvinder for at købe dem. Skofarven kan være af hvid, sort eller farvet. med velcro fastgørelse set på skovens vamp område.

25. Mesh Worked Sneaker for Women:

Mesh arbejdsstof sko er behagelig sko som perforeret sko, som hjælper med at absorbere sved og forhindrer dårlig lugt forårsaget af sveden. Den arbejdede maske er designet på farverigt nylonstof og syet på sneakers.

Se mere: Top mærke sko

26. Slip-On Tilbage Åben Formel Mænd Sko:

Dette er den mest slidte sko af mænd på grund af dens komfort og lethed i at bære dem i en travl arbejdsdag. Farven sort er berømt for sit formelle perspektiv, og disse sorte sko fås i den forskellige finish som sløv finish, blank finish eller en mat finish.

27. Designet Loafer for Women:

Loafers er også et slip på sko, forventer at designet af denne sko er anderledes. Sålen er lavet af plastmateriale med riller og lædergummi materiale bruges som den øverste dækker skoene. De designede loafere til kvinder kan designes ved at bruge farvekombinationen med blonde design i hjørnerne.

28. Balletsko til kvinder:

Unge piger, der er balletdansere, bruger en fleksibel sålt balletsko, der har satinbetræk på toppen. Dette designede inspirerede designere til at skabe balletsko som lejlighedsvis slitage. Den største forskel er, at det elastiske mønster løber rundt om skoens indre spidser med en flad bundsål. På grund af flad og tynd base anbefales det ikke som daglig slidesko.

29. Slip-On Women Sneaker:

Sneakers er også tilgængelige med blonder, der er meget nemme at bære. Hælen af ​​denne type sneakers kommer i hvid farve lavet af et gummi-baseret materiale. Højden på hæle varierer. Materialet der bruges til at danne toppen kan være farvet klud materiale med eller uden perforering på det øverste eller syntetiske materiale.

30. Brothel Creeper Herresko:

Denne type sko blev brugt i løbet af anden verdenskrig, som senere blev et moderigtigt fodtøj på grund af det eneste design. Hælen af ​​disse sko er lavet af crepe materiale, der er hårdt, og skostoppen lavet af et lædermateriale kaldet Suede. Mænd bruger det som fritidstøj med et par jean og en t-shirt.

Som nævnt derude er Humpty antal sko design tilgængelig, men at vælge den rigtige til enhver form for lejlighed eller daglig arbejde er den vigtige funktion, der skal noteres for at forhindre skade på fødderne. Mange skader er forårsaget på grund af defekte sko. Et af de almindelige problemer på grund af falsk sko størrelse og form er senen inflammation. For løbere og atletiske mennesker anbefales det bedst at vælge en perforeret sko med en blødsål. Som et dagligt kontor skal du vælge en formelesko, der bider tånfingeren, fordi det anbefales at prøve en sko, før du ejer dem. For en bred fod må man og kvinder spidse skov bør undgås for at undgå at knuse tårefingrene. Daglig gang med et godt et par sko er bedre end at sidde idol.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 25, 26, 27, 28, 29, 30.

Se videoen: 1393-KW - Frederiksgade 65 9700, Brønderslev (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send