Face Pack

5 Hjemmelavede ægmasker til smuk hud

Pin
Send
Share
Send


Æg hvide er meget effektive ingredienser i hver hudpleje rutine. Det hjælper med at skabe en glødende og ungdomsflekset, ligesom det gør vores hår sundt og blankt. Det har komponenter, der hjælper med at holde rynker væk længere. Regelmæssig brug kan endda løfte kedelig og løs hud samt grimme turtlenecks.

Her er nogle håndplukkede hudplejeordninger, som næsten alle spa anbefaler for glødende hud. Vælg den der passer dig godt. Sørg også altid for en patch test for at undgå enhver form for hudirritation.

Hjemmelavede æg ansigtsmasker:

Her er 5 hjemmelavede ægmasker til smuk hud.

1. Æg Hvid Og Citron Blek Mask:

Ingredienser:

 • 1 æggehvide
 • ½ spiseskefuld Olivenolie
 • 1 tsk citronsaft

Metode: Pisk ingredienserne sammen med æggehviderne. Påfør hele ansigtet og specielt halsområder. Masser forsigtigt masken på dit ansigt med fingerspidserne. Efter 15-20 minutters påføring vaskes det med koldt vand.

Fordele: Dette vil stramme din hud porer give en øjeblikkelig ansigtsløftning. Den er effektiv til løs / slem hud på vores hals. Citronsaft er et naturligt blegemiddel, der hjælper med at falme alder pletter, pigmentering, misfarvning og acne pletter.

2. Agurker og æg Hvid Foryngende Maske:

Ingredienser:

 • 1 æggehvide
 • 1 hel agurk pureret
 • ½ spiseskefuld Olivenolie
 • 1 tsk citronsaft

Metode: Pisk ingredienserne sammen med æggehviderne. Påfør hele ansigtet og lad det absorbere. Efter 20 minutters påføring vaskes den helt af.

Fordele: Denne ansigtsmaske er bedst til at stramme den løse / hængende hud under øjnene. Det er meget effektivt til at modvirke under-eye crow's fødder. Agurk toner og beroliger den nødlidende hud. Olivenolie giver den essentielle fugt og citronsaft lyser blødt synligt. Det er et af de bedste hjemmelavede ægmasker.

Se mere: Sådan bruger du Saffron On Face

3. Sukker og æg eksfolierende maske:

Ingredienser:

 • 2 æggeblommer
 • 1 tsk sukker
 • 1 tsk honning

Metode: Pisk ingredienserne sammen og applicer hele ansigtet. Massage dit ansigt med blandingen og lad det absorbere. Efter 15 minutters påføring vaskes den helt af med lunkent vand.

Fordele: Denne maske hjælper med at reducere åbne porer og strammer huden generelt. Det virker som en skræl maske, der trækker snavs og snavs fra tilstoppede porer. Sukkerne hjælper med at fjerne de døde celler og giver plads til klarere hud. Massage hjælper blodcirkulationen og giver en naturlig rødme, når du fjerner masken.

4. Gulerod og æg Hvid klarende maske:

Ingredienser:

 • 2 æggehvider
 • 1 lille gulerod pureed
 • 3 teskefulde rå mælk

Metode:Pisk ingredienserne sammen og applicer hele ansigtet. Massage dit ansigt med blandingen og lad det absorbere. Efter 15-20 minutter påføring tørres det af med en fugtig vaskeklud.

Fordele:Det er en meget effektiv anti aldring maske, der passer til alle hudtyper. Beta caroten i gulerod øger kollagenproduktionen, der giver en ungdommelig hoppe til huden. Det hjælper også jævn hudtone. Rå mælk med æggehvider hjælper med at fjerne porerne og give den nødvendige mængde nærende vitamin E. Det er et godt ægmaske til tør hud.

Se mere: Chokolade Face Mask & Rose Water Face Pack

5. Avocado og æg hvid fugtighedsbevoksende maske:

Ingredienser:

 • 2 æggehvider
 • 4 spsk pureed avocado pulp

Metode: Pisk afocado pulp og æggehvider sammen for at få en cremet marengs som konsistens. Smør blandingen som en maske på dit ansigt. Lad i 15-20 minutter og skyl med lunkent vand.

Fordele: Avocado er fuld af antioxidanter, AHA'er og Vitamin E. Det er den bedste ingrediens til bekæmpelse af tegn på aldring. Det hydrater ikke kun huden, men gør det også ungdommeligt og smidigt. Det er en perfekt æg ansigt pakke til glødende hud.

Så hvad venter du på? Tag fat i disse æg i dag og imødekomme ethvert behov, som din hud har.

Billedkilder: lukkermasse, 5.

Pin
Send
Share
Send