Skønhed og mode

Hvordan man bruger honning til glødende hud?

Pin
Send
Share
Send


Honning! Ja, du er bekendt med honningen. Mange mennesker involverer honning i deres regelmæssige kost. Men ved du, at honning giver dig glødende hud? Honning er en af ​​de store typiske gave, der er meget brugt i menneskets antikke terapier til behandling af mange problemer såvel som sygdomme. Det er desuden en god hjemme medicin.

Honning involverer så mange gode egenskaber, som hjælper med at få glødende hud nemt. Nogle af ejendommene er angivet nedenfor:

 • moisturization
 • Naturlig antioxidant
 • Anti-bakteriel
 • Antiinflammatorisk

Indhold:

  Anvendelse af honning til glødende hud:

  Der er mange ansigtspakker i honning, der bruges og hjælper dig med at få glødende hud. De er som følger:

  1. Honey Plus Banana Pack:

  I retning af at få en smuk glød og mindske pletterne på ansigtet, brug en moden banan. Knus det, læg lidt honning i, masser din hud med det og rengør den med lunkent vand. Dette er den bedste pakke honning til glødende hud.

  2. honning maske

  Smør rent honning til dit ansigt og lad det hvile indtil det er tørt. Det tager ca. 15 minutter. En gang tørt, vask dit ansigt med varmt vand.

  3. Honning med olie:

  I tilstand du har en acne breakout; du kan bortskaffe dem ved hjælp af honning. Let dab honning på det akne-ramte område. Du kan også kombinere det med te træ ellers lavendel olie til en ekstra boost.

  Se mere: Daglig hudpleje rutine for glødende hud

  4. honning bad:

  Våd, glat og få en over hele kroppen glød, opretholde en honning krukke i din næste til din bruser. Sæt honning på din hud og klapp tørre ved hjælp af lige hænder. Mens du klapper på din hud, vil honningen fange klæbrig og stille trække huden op. Vask væk honning mens du er færdig. Resultatet vil være stor omsætning plus smuk, skinnende hud!

  5. honning og ros vand

  Du skal blande eller 1 spiseskefuld honning i 4 spsk gram mel plus et par dråber rosenvand. Lav en pasta af disse ingredienser og smør på dit ansigt. Vedligehold det i 30 minutter og ryd dit ansigt. Normal anvendelse af denne opskrift løser problemet med olieagtig hud. Dette er endnu en af ​​honningens fortjeneste for hudpleje.

  Se mere: Yoga For Glødende Hud Af Ramdev Baba

  6. Honey Scrub:

  Kombiner 1 tsk honning med lidt mandelmel i håndfladen. Ansigtsmæssigt på dit ansigt for ansigtsskrubbe. Rens dit ansigt med varmt vand for at slippe af med honningkrat. Det er den bedste skrubbe af honning til glødende hud.

  7. Honning for fedtet hud:

  Først og fremmest kombinere et strejf gurkemejerpulver i 1 tsk honning og smør på de overdrevne områder af din hud to gange om dagen. Om nogle få uger forventes sygdommen at være væsentlig lindrende. Dette er endnu en stor brug af honning til hudbehandling. På samme måde kan du bruge honning til hudirritation ved den tilsvarende opskrift.

  8. Glycerin og honning:

  Sæt i en tsk. af honning, noget glycerin og en klip af gurkemeje. Smør på dit ansigt og rengør det senere, end det tørrer (siger 20 minutter). Denne hjemmelavede ansigtspakke giver en varm udstråling. Gurkemeje udfører som et antiseptisk middel; Hold dig væk fra enhver ingrediens, som kan forårsage allergiske reaktioner.

  9. mandel og honning:

  Bland en halv teskefuld mandelmasse plus halv teskefuld citronsaft i en teskefuld honning. Smør denne blanding på dit ansigt og brug den som en ansigtsskrubbe. Udnyt dette to gange om ugen, hvis det er muligt tidligere end at gå i seng. Dette er en storslået hjemlig behandling af honning til hudens lys.

  10. Honey With Fuller's Earth:

  Kombiner Fuller's Earth eller Multan Mitti og honning og sæt på dit ansigt. Det absorberer ekstra olie og tørrer bumserne. Sørg for ikke at lade det være i mere end 20 minutter og fugt for evigt efter at vaske det af. Dette er den bedste metode til brug af honning til glødende hud.

  Se mere: Sådan bruges Multani Mitti til glødende hud

  Billeder Kilde: Shutter lager

  Pin
  Send
  Share
  Send