Skønhed og mode

9 bedste bærbare klimaanlæg i Indien med priser

Pin
Send
Share
Send


Bærbare klimaanlæg er nyttige til afkøling, og nogle gange affugtning, små områder af hjemmet eller kontoret. Bærbare klimaanlæg kan supplere vinduesenheder og er ofte programmerbare til at køre på bestemte tidspunkter eller ved bestemte temperaturer. Bærbare klimaanlæg er gode valg til små lejligheder i de andre klimaanlæg, der ligner en vinduesenhed, kan være forbudt af udlejerens ellers private boligregler.

Populære bærbare klimaanlæg i Indien:

I dag i denne artikel skriver vi op og fortæller dig om de øverste 9 bærbare klimaanlæg til rådighed i Indien.

1. Honeywell MN10CESWW Bærbar klimaanlæg:

Honeywell MN10CESWW det miljøvenlige Honeywell MN10CESWW bevægelige klimaanlæg afkøler sig til 400 kvadratmeter. Dette Honeywell klimaanlæg indebærer en tre-i-en ordning med køling, affuktning og ventilator valg. LED-kontroller plus en programmerbar timer skaber ved hjælp af enheden nem og praktisk, plus en indflydelsesrig luftmængde på 174 CFM holder luftcirkulationen.

Pris: INR 26550

2. Newair AC12000E bærbar klimaanlæg:

Newair AC12000E er intet andet end et 12.000 BTU klimaanlæg, som kulderystelser svarer til 425 kvadratmeter rum. Det er multifunktionelt plus anvender en kompetent automatisk fordampningsteknologi, der reducerer elomkostningerne. For personer, der lever i fugtige omgivelser, er affugteren også succesfuld, mens dens højtydende forurenende plus lugtfiltre er vaskbare plus forbrugsstoffer. Dens 24 timers timer er programmerbar. Dens tætte bærbare design virker også fint i alle boliger, mens det ergonomiske hjul er veludformet.

Pris: INR 26444

Se mere: Mini klimaanlæg

3. SHARP Refurbished Portable Conditioner:

Med sin slanke, tætte design begynder dette SHARP klimaanlæg ikke meget plads, der passer til små værelser. Selvom den høje evne til dens kølepræsentation kan afkøle værelserne svarende til 410 kvadratfod. Fungerer som affugter, det kan eliminere lig med 50 pints fugt per dag. Der er desuden en digital termostat plus en fjernbetjening.

Pris:INR 10.500

4. Soleus Air SG-PAC-08E4 Bærbar klimaanlæg:

Dette fordampende bærbare klimaanlæg omfatter en 24 timers timer med tre viftehastigheder. Maskinen afkøler mellemrum på 200 kvadratmeter med 8.000 BTU'er, plus slukker for at spare energi ved en bestemt temperatur. Soleus Air-enheden er klog til at udlufte gennem vinduer for at trække i varm luft plus skifte det til cool luft.

Pris: INR 25054

5. LG LP1213GXR Bærbar Klimaanlæg:

LG LP1213GXR Kontrol fugtighed plus holde områder lig med 400 kvadratmeter køligt af LG LP1213GXR bærbar klimaanlæg. Svingluftventilen cirkulerer luften roligt gennem rummet plus en programmerbar timer, der lader temperaturen tilrettelægges 24 timer i døgnet og tæller automatisk slukning.

Pris:INR 12.000

Se mere: Aircondition Split Ac

6. American Comfort ACW500C Bærbar Klimaanlæg:

Personer, der søger et tæt klimaanlæg med en stærk affugter, kan tænke American Comfort ACW500C. Det kan nemt transportere fra værelse til rum plus kommer med vaskbare filtre, fjern fjernbetjening, plus 13.000 BTU'er. Der er ingen krav om at sap den amerikanske Comfort ACW500C, og det kan derfor fungere uophørligt. Dette er det bedste klimaanlæg i Indien.

Pris: INR 33161

7. Frigidaire FRA053PU1 Bærbar klimaanlæg:

Frigidaire FRA053PU1 5.000 BTU bærbar klimaanlæg er perfekt til små værelser med gennemsnitlige kølebehov, plus har tre ventilationshastigheder, som afkøler en rumstørrelse svarende til 216 kvadratfod. En frisk luft ionizer eliminerer pollen plus andre urenheder fra luften, plus et 8,6 energiforbrug hjælper med at spare penge på strømregninger.

Pris: INR 19271

8. Koldfront PAC701W Bærbar klimaanlæg:

Den er ideel til soveværelser ellers andre små værelser, Koldfront PAC701W slank design 7.000 BTU bærbart klimaanlæg afkøles lydløst til 250 kvadratmeter plads. Et automatisk afløbssystem eliminerer kondensation plus eliminerer kravet om manuel afløb. Klimaanlægget præsenterer en affugtningsindstilling, tre ventilationshastigheder plus et vaskbart filter.

Pris: INR 23857

Se mere: Klimaanlæg til vindue

9. Shinco 10.000BTU Bærbar Klimaanlæg:

Succesfuld i afkøling kan denne Shinco bærbare klimaanlæg AC afkøle værelserne på 300 kvadratmeter hurtigt. Det indebærer Digital Control giver dig mulighed for at regulere præcis temperatur, selvfordampningsskema kræver ikke at fylde tanken regelmæssigt, plus 4-vejs luftretning spredes luften roligt gennem rummet. Det er også tilgængeligt i Indien.

Pris: INR 16547

Pin
Send
Share
Send