Skønhed og mode

Hvordan laver man en simpel kage?

Pin
Send
Share
Send


En fødselsdag er aldrig færdig uden en kage og i dagens artikel vil vi give dig en praktisk erfaring med at fejre fødselsdagen med et lidt mere personlig touch. Normalt i løbet af fødselsdagen vil man ofte bestille kager fra personlige butikker, men denne gang hvorfor ikke give din elskede et mere personligt præg. Processen med kagefremstilling er faktisk en nem, hvis du arbejder med de rigtige ingredienser. Faktisk med din fantastiske kage gør færdighed hvorfor bør kager kun være begrænset til fødselsdagsfest og bryllupper? Kager kan bruges om aftenen over en kop te. Kager kan være en efter frokost ørken og kager kan være en tidligere tid hobby. Uanset hvordan du nyder et stykke kage hver gang behøver du ikke at være en løbe til butikken for dig.

Få dine materialer til højre:

Den grundlæggende ting man ville have brug for en kage ville være noget mel og nogle æg. Bagningspulver er endnu en ingrediens, der spiller en vigtig rolle i kagefremstilling, og det er også mælk og mælkepulver. Nogle sukker og salt vil også være nødvendige. Nu kommer hver kage med en lille smag, og det er op til dig at bestemme hvilken smag du skal bruge bedst til dig. En lille eddike kan holdes praktisk for det bedste resultat. Smør vil være den sidste ingrediens til din liste, og hvis du vælger en simpel kage, har du alle de ingredienser, du burde kræve i løbet af tiden.

Bortset fra det ville du have brug for noget smørpapir, som kan købes hos enhver nærliggende købmand, en ordentlig form, der laver pan og en batterblander, en træsked måske.

Se mere: Sådan laver du Ginger Cake

Start handlingen:

Det første skridt til kagefremstilling er at blande de væsentlige ingredienser sammen. Hæld i en skål halvanden kopper mel og sammen med en kop vand og to æg. Tilføj nu en kop sukker og en halv teskefuld sked salt værd. Dernæst en spiseskefulde bagepulver og en kop pulvermælk. Har også en kop mælk, som også skal hældes sammen med to eller tre kuber smør. En 100 gm smør ville være påkrævet.

Se mere: Easy Cinnamon Rolls Opskrift

Nu er alle disse hældt i skålen, bland dem ordentligt med træskeden. Det er det, vi kalder smeten, og ofte er der specielle smørblandere eller kageblandere til rådighed, der vil hjælpe dig med at ordne batteren korrekt. Du skal sørge for, at smeten blandes ordentligt for at undgå sammenklumpning af ingredienserne. Glat og fin konsistens bør opretholdes for effektivt at vurdere kagen. I tilfælde af en ægløs kage, fjern ægget fra ligningen og fortsæt med resten.

Midway for at blande smeten, tilsæt en teskefuld vegetabilsk olie sammen med de smag, der kan være vanille pod eller pulver eller væske. I tilfælde af chokolade tilsættes kakaopulver sammen med vanillen og blandes derefter igen.

Se mere: Hvordan man laver mandel smør hjemme

Bagningssession:

Tag nu kagebagepanden og smør og mel godt ud. Hvis du gør det, hjælper kagen med at stikke til bunden af ​​panden, så i slutningen af ​​bagningen kan du simpelthen glide den ud af panden. Ofte i sager fedt vi gryden og dækker så indersiden sammen med væggene med smørpapir. Hæld nu konsistensen jævnt ud i panden. Sigt den for at udjævne blandingen.

Forud for dette kan du forvarme ovnen, hvis det er nødvendigt. Dette initierer processen. Drej ovnen til 350F i fem minutter, og indsæt derefter kageblandingen.

Fortsæt nu bagning ved 350F i den næste halv time, og på den tid vil du se din kage fluffing op og opnå konsistens.

Tag kagen ud, og drej derefter panden op for at lade den glide ind i dekorationspladen.

Billeder Kilde: 1.

Se videoen: Mad i trin. Chokoladekage m. Hvid glasur. cooking step by step (December 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send