Skønhed og mode

9 Smukke Hæklede Anklets Designs i Trend

Pin
Send
Share
Send


Ankler er også kendt som fodkæder, ankelkæder eller mere kendt som betalinger i Indien. Iført ankler i begge ben har eksisteret i vid udstrækning siden gamle dage. I øjeblikket er iført anklets blevet en mode ting også. College piger, teenagere og unge kvinder bærer ankler selv i enkeltben. Anklets er for at flaunting disse ben og fødder. Lad os nu se på en ny trend i ankler kaldet hæklede ankler.

Seneste Hækletanker Designs til mænd og kvinder:

Et andet udseende kan skabes ved at tilføje charms, hjerter, stjerner, trinkets, perler osv. Til de hæklede ankler. Så en kvinde kan tilføje nye dimensioner til mode i verden af ​​ankler ved at dyrke disse awesome ankler. Se her på vores top 9 Hæklede Anklets Designs i Trend.

1. Hæklet Slave Anklet til Mænd:

Ordet slave i denne anklet betyder ikke en slave, men er faktisk det mønster, hvor den hæklede anklet er lavet af. Den grå ankel for mænd dækker både fødderne og ankelen med masser af lag af hæklet færdiggjort. Det har også sorte og fløde træperler til at fremhæve det grå hæklede arbejde pænt at passe til fødderne på manden.

2. Hvidt Stoned Hæklet Anklet til Mænd:

Howlite sten er beroligende sten, der giver en fredelig og rolig sindstilstand og slapper af og beroliger sindet. Denne fantastiske helhed anklet er lavet af howlite sten, perler med dejlig hæklet design. Anklet har et olivengrøn kryds. Dette skal bæres af mænd lige under knottybenet på fødderne.

3. Hæklet Yoga Anklet til Mænd:

Dette er perfekt anklet i overensstemmelse med farven også. Dette kan bæres af en mand til en beroligende yoga session ved stranden og passer perfekt. Dette er ikke meget lagdelt eller tungt, men hæklet arbejde i en enkelt linje i gule orange perler ser godt ud på en mands fødder.

4. Hæklet forankret anklet til mænd:

Dette kan være en ideel gave til manden. Dette er en tolags tynd hæklet anklet med lås i form af et anker. Denne anklet er en kombination af to hæklede bands forbundet med sølvbelagte ankerformede vedhæng. Dette er en ideel anklet at være parret med denims og casuals for mænd.

Se mere: fancy anklets designs

5. Black Lace Patterned Crochet Anklets:

Denne sorte anklet i hækle ser så dejlig ud, at den føles, at den er lavet med blonder. Anklet er smukt færdig med en rød rose i satin i midten med et tårefaldskrystal. Dette er perfekt til en aften fest med en lille sort kjole og en matchende choker.

6. Hæklet Boho Anklet:

Dette er en dejlig leder hæklet anklet med en boho chic føler for det. Den hæklede anklet er lavet tyk i design og mønter er fastgjort til det ved hvert løkke i anklet. Mønterne er enten af ​​metal eller en legering. Man kan matche denne anklet med en hæklet choker i et lignende boho design.

Se mere: forgyldte ankler indianer

7. Hvide hæklede bryllupsknoler:

En kvinde vil altid ønske en destination strand bryllup. Hvilken perfekt måde at gøre bryllupstilbehøret mere stilfuldt ved at bære og flappe disse mælk hvide hæklede sandal stil ankler. Kvinder kan bruge dette til en strand bryllup, festival eller endda dans klasse. Dette er et dejligt hæklet arbejdstilbehør, der fordobles som en fodsandal.

8. Hæklede ankler med perler:

Dette er en hæklet anklet, som en kvinde kan flaunt i disse perfekt pedicure ben. Denne anklet er håndlavet med assorterede, multi-co loured glasperler sammenflettet i hæklet strengen lavet til en smuk anklet.

Se mere: perle anklet designs

9. Blomsterhælede anklet til kvinder:

Dette er den perfekte anklet for en kvinde at flaute det om sommeren eller forårstiderne. Den alternative hvide og lyserøde hæklede blomster lavet i en anklet er ideel med en kort bølgete kjole eller lyse tøj. Den bedste del er den håndlavede følelse, man får på iført denne lyse klassiske temahæklede anklet.

Det bedste ved disse dejlige hæklede ankler er, at de nemt kan laves hjemme med ens fantasi. Man kan bruge forskellige tråde til at hækle ankletmønster og lave en til faktisk hvert outfit. Et andet udseende kan skabes ved at tilføje charms, hjerter, stjerner, trinkets, perler osv. Til de hæklede ankler. Så en kvinde kan tilføje nye dimensioner til mode i verden af ​​ankler ved at dyrke disse awesome ankler.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send