Skønhed og mode

15 nyeste og stilfulde kilesko i forskellige designs

Pin
Send
Share
Send


Wedge sko er den nyeste vare i skoindustrien. Disse sko har såler, der løber længden af ​​foden, ikke kun under hælen. Sålene af disse sko er lavet af gummi, kork osv. Og er derfor letvægts og let på fødderne. Når du vælger kilesko til kvinder, så vil du finde de tykkere bagside i stedet for på forsiden. Det gør dem højhælestarter eller sko. Denne type design havde introduceret i 1930'erne. For mænd vil du få navn til disse sko er 'wedgies', det har introduceret i 1970. Du vil finde lave hæle i mænds kiler sko typer. I slutningen af ​​1930'erne havde denne tidsdesigner brugt kork med træ på grund af mangelfuld gummi og læder. Lightervægt af kork, der især anvendes til sko. Det var også holdbart.

Bedste Wedge Shoes i nyeste design:

Her ser du i 15 bedste Wedge Shoes i forskellige designs. Vælg stilarter og farver, der passer dig godt, og lav en erklæring.

1. Platform Wedge Heel Shoes:

Se smukt ud i disse platforme kilehælsko lavet i fiber. Skoene er ultralette og har en nøgen farve, så disse kan bæres med ethvert outfit. Soler er tykke, og de lette sko er perfekte til dig, da de ikke lægger pres på hæle.

2. Ankelrem Wedges:

Få en god greb sko og du er indstillet til en travl dag. Disse ankelremkile er perfekte til at holde fødderne på plads. Læderets udseende giver det en formel appel og er derfor god til arbejde.

3. Peep Toe Wedges:

Se chic og sofistikeret i disse kæftede tårkiler, der tilbyder fantastisk stil. Den kigge tå kile look er meget sød og dette er noget, der kan bæres til arbejde og til en fest så godt. Fibersålen giver en god kontrast til læderfinishen på toppen.

4. Lace Wedges:

Vælg dette fantastiske blå kilesko i blonder. Lace toe cap giver denne sko et meget elegant udseende. Ankelremmen giver et fast greb. Regelmæssig slid type af denne sko er bedst til dit daglige tøj. Vælg denne kilesko til et afslappet udflugt og par det med jeans.

5. Ankelstøvler til mænd:

Denne front blonder op sko til mænd er perfekt til en stil erklæring. Kæleskoene giver en samlet effekt, og de kontrasterende farver gennem skoene er iøjnefaldende. Detaljeringen af ​​knaphullssøm er ret slående.

Se mere: Adidas Sko

6. Zip Booties Ladies Wedge Shoes:

Gå alle sorte i disse lynlås, der tilbyder komplet dækning af foden. Zipperne på kilerne giver en god stil erklæring til disse sko. Kvinder vil få godt kig på nederdele eller komfortabelt tøj, der passer til denne type sko. De er lavet i ruskind eller læder.

7. Summer Rope Wedges:

Fashion fremad mænd kan vælge dette fantastiske stykke til at lave en fantastisk mode erklæring. De hamp reb sandaler i lyse rød og hvid ser meget slående ud. Kilsålen giver skoen et højere udseende også.

8. Winter Wedges for Men:

Et perfekt vintertøj til mænd er denne marineblå sko til mænd. Kæleskoene har et komplet dæksel op med bukket stroppe. Skoene er gode til vinteren, da de holder fødderne varme.

9. Bred Strap Wedges:

Vælg denne hvide kilesko med brede stropper og spænder. Disse sko er perfekte til en aften ude. De skiller sig ud og ser dristige ud. Kæleskoene er gode til at blive parret med jeans eller nederdele også.

10. Toddler Wedges:

Kids elsker bling og denne sølv kilesko til børn er den bedste indsats. Blomsterne på den forreste rem af denne sko er kølige og perfekte til små piger. T-remkileskoene er stabile til små fødder.

Se mere: Reebok sko til mænd

11. Sneaker Wedges:

Ønsker du en sneakers komfort, men med stil? Gå til en kile hæl sneaker, der tilbyder begge. Disse komfortable sneakers er i solide farver og ser klassiske ud. Den ekstra kile giver dig noget, der kan bæres til en afslappet udflugt eller til en fest.

12. Preppy Style Wedges:

Mal byen rødt med disse solide dristige røde kilesko. Preppy stil kile sko er awesome med tynde ankel stropper. Skoene har ribbesål i nærheden af ​​skoens forside.

13. Front Zip Wedges:

Vælg en front zip kile til et helt andet udseende. Hvis du har planlagt for nogen fest, skal du have sko, så giver disse front zip wedges dig komfort til dit udseende. Disse kiler er perfekte til fest slid. De anvendte lynlåse er normalt metal, der ser glamourøse ud.

14. Backless Wedges:

Vælg en backless kile til stil og noget andet. Kilen har en bred frontdel, der giver stabilitet. Den backless kile går godt med indisk slid samt bukser og jeans.

Se mere: Kids Wrestling Shoes

15. Kontrast Wedges:

Få en totonet effekt i disse kontrast kiler, der ser godt ud til kontor slid samt afslappet slid. De blå wedges sko med brune læder kontrast detaljer er meget klassiske. Det snoet løkke i skos front ser helt stilfuldt ud.

Wedges sko er perfekte til kvinder, mænd og børn. Disse sko i ankel stropper, fuld lukning, hæle, backless osv. Er perfekte til enhver lejlighed, og man kan ikke have nok af denne flotte stil. Denne type sko er mere behagelig for dem, der har tynde hæle. Flere farverige designs, du finder i marked og sorter, vil du få i bred samling af kiler til sko. Nogle kvinder føler højdeproblemer, de foretrækker hovedsagelig kilesko, fordi efter slidede ben ser længere ud. Det forbedrer kropsholdning. De vil få god balance, mens de går og sikkert vil få selvtillid. Mænd og kvinder kan vælge farver, der er modige til fester eller solid og formel til kontorbrug.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send