Skønhed og mode

Top 30 Seneste Designer Sarees

Pin
Send
Share
Send


Siden oldtiden har sarees spillet en vigtig rolle i kvinders tøj. En saree symboliserer kvindelighed i Indien. Det er en vigtig del af hinduistisk kultur. Der ville ikke være nogen garderobe uden saree af enhver kvinde i Indien. Med bevægelsestiden har saree-design altid ændret sig i takt med udviklingen. Nu en dag er designer sarees i trend. Med nyt og anderledes mønster har de altid haft et sted i hver kvindes tøj.

Materialerne i denne saree designer kollektion er georgette, net, fløjl, silke og chiffon. Lad os få et kig på nogle af de trendy designs af sarees, som virkelig er hjertet rystende.

Seneste Designer Sarees:

Her er de 30 mest aktuelle designer sarees og samlingen som følger.

1. Floral Border Saree:

En dejlig plain saree med en blomsterkant er iøjnefaldende til regelmæssigt slid og for nogle små fester giver et forfriskende udseende. En almindelig lysegrøn saree med mørk blomstretryk giver en fantastisk kombination med blomsterbluse. Også den mørke og lyse farvekombination er fantastisk at bære på.

2. Broderet Net Saree:

Intet er så romantisk som en net saree med kærlighedens farve, rød. En net saree gives maskinbroderi med resham og sten. For at tilføje til sin skønhed er zari også inkluderet. En saree med net tilføjer til din personlighed i fester og små bryllupsfunktioner.

3. Faux Georgette Saree:

Kærlighed iført lyse farver! Her er en designer slid saree for et perfekt udseende i forlovelser og små fester. Sareen bærer dobbelte farver både lys en dc i kontrast til hinanden. Ud over den benji brune og lyserøde magenta farver er spejlarbejde, maskinbroderi, blonder, zari og blonder tilføjet til et attraktivt udseende.

4. Royal Net Saree:

Ønsker at have et kongeligt udseende i bryllupper og høje samfundsfester! Her er et netdesign til dig, som ville gøre dig gnistre blandt mange. En beige og brun farve mix saree giver en glimrende effekt med de skinnende plast spejle syet i den. Sareen giver et rigt udseende og er også gunstigt for natfester for at vise det egentlige glamour.

5. Black Beauty Saree:

Sort farve har forblev trendy i hver generation. En sort sarees med blomsterplasterarbejde og maskinbroderi giver en skønhed til din personlighed. Sådanne sarees er stærkt slidte i temafester og -funktioner. Med en bluse i fuld hals giver det et kig udseende.

6. Bridal Designer Saree:

Vil du se fantastisk ud på din særlige dag! Prøv en georgette saree i rød med fantastisk kant, maskinbroderi, sten og zari. Den gyldne lappeløsning nedenfor underbygger sin skønhed. Den bærer også store pletter på siden langs grænsen for at give det et tungt brude udseende. En kombination af alle disse giver en fantastisk brude udseende at besejre hjertet af din brudgom.

7. Double Color Velvet Saree:

Et fløjl saree tilføjer et plus punkt til saree, der skal bæres i luksuriøse bryllupper, fester og ægteskab funktioner. Sareen får en kongelig farve blå med lys farvekombination, gul. Sareen er designet med sten, zari og broderi.

8. Banarasi Saree:

Et designer saree design med traditionelt look giver et unikt udseende. Banarasi sareen har altid været brugt til at give et fantastisk luksuriøst udseende i ægteskaber. Sareen får en kærlig rød farve med gyldent farve design med tråd. Sareen i en hel indeholder bolddesign, mens pally er lavet tungt med henna design.

9. Simple Black Design Saree:

Et blankt look med en simpel trykt mode designer saree er imponerende for hver lille lejlighed, sammen og også til rutinemæssigt slid. En gul og sort kombination inspireret af en solblomst ser fantastisk ud med små henna mehandi design prints. For at tilføje til dens nøjagtighed tilføjes en lille tynd blonder.

10. Bhagalpuri Saree:

Ønsker et trendy udseende til din kitty parti eller tema fest denne gang. Prøv en Bhagalpuri saree i mørk marineblå farve med blomstermønster. Sammen med den brede grænse giver den store til design et fantastisk udseende til saree og bæreren.

11. Blå og Pink Strip Saree:

En ny designer saree, der passer til både afslappet og officielt slid, er ret efterspurgt. En saree med en sød farvekombination af marinblå og pink ser ganske anstændigt ud til at blive båret. Det bærer også et blomstret design i slutningen af ​​sin pallu for at give et blomstret udseende. Sareen giver et anstændigt udseende til brugeren.

12. Sequins Border Saree:

En nyeste designer saree, der næsten har besat et hul i den trendy garderobe, er den sequin-kantede saree. Palæerne har altid været trendy for sareerne, hvad enten det er almindeligt eller dekoreret. Den glatte champagne saree med broderi dekoreret med en tynd kant af paletter af guld og sølv giver et glamourøst udseende i enhver fest.

13. Blå og sort Designer Saree:

Ønsker du at have en choli stil se denne sæson! En georgette saree med gyldent arbejde er den bedste designer saree til denne Navratri. De blå og sorte farver giver det et rigt udseende. Klædet os givet en gylden grænse look med maskine broderi. Farvekombinationen og den indrettede del giver det et rigt kig på luksuriøse funktioner.

14. Enkel prikket saree:

Enkelt men moderigtigt tøj ville give dig et storslået udseende i sammenkomster, fester og festivaler. En lys beige farve ser fantastisk ud med den lille kugle design besat i den. Det ser fantastisk ut med en kontrastbluse specielt af fløjl. Det viser den stilfulde side af en kvinde på grund af georgette-materialet, som giver et perfekt udseende til sareen, når den bæres.

15. Violet Broderi Saree:

Broderi sarees har været i trend for designerne sarees designs. En violet saree med fantastisk lille broderi og beige kombination giver et fantastisk blik sammen med lappen arbejde i ægteskaber. Den violette del er lavet af fløjl, mens den beige del er lavet af net, hvilket giver et fantastisk udseende.

16. Leaf Designed Saree:

Et nyt designer saree design inspireret af bladene giver et fantastisk udseende i sammen og små funktioner eller på festlige. Den kongeblå georgette saree gives bladformet resham broderi for at give et designer look. Den brede grænse føjer til sin unikhed. Når den bæres til festivaler, giver den et religiøst udseende til bæreren med antikke smykker.

17. Pearl Color Designer Saree:

Ønsker et hjerte stjæle look for at tiltrække øjnene af seerne! Få denne fantastiske perlefarvede saree. Modedesigneren saree får broderier til blomsterdesign og skærekanter for at give et unikt udseende i ægteskaber og andre funktioner. Saree er lavet med fire georgette materialer, som er perfekt til sådanne sarees at give et charmerende look med perle smykker.

18. Lehenga Saree Design:

Lehenga sarees er den nyeste designer sarees design elskeligt for bruderne for engagementer og anden funktion. Den lagdelt stil saree kjole giver et fantastisk udseende til de glamourøse bruder med den elskelige farve rød. De buede slidser tilføjer til sareeens mode. Det er specielt lavet til at lave den særlige dag, hvis bruden bliver mere mindeværdig. Da det ikke er så tungt, kan det også bæres i forskellige andre funktioner.

19. Cape Designer Saree:

En ny opfindelse på saremarkedet er Cape Saree designs. Sareen får et sensuelt udseende med det gennemsigtige Cape, der bæres over det. Outfitet bedes bedst om vinteren for at give din mode en ny standard. Det giver en simpel almindelig saree. Et design udseende af Cape er besat med sten eller broderi. Kappen kan også være enkel og gennemsigtig, så blusedesignet kan ses.

20. Designer Color Pleated Sarees:

Efter mode af patli pallu er de plissede farve design de trendy designer slid sarees for denne sæson. De plissede farver er i forskellig farve i modsætning til hinanden, mens pallu i nogle tilfælde har en anden farve. Studded med broderi og sten er det perfekt fest slidstøj. Det er en af ​​de bedste mode designer sarees.

21. Long Trains Saree Design:

Dette er en ny trend i fashion designer saree. Bære en lang pallu saree med bredde svarende til den af ​​pallu eller mindre end det, der er kendt som lange tog saree designs. Sareeens pallu er så lang, at den når jorden. Det giver et stilfuldt udseende i luksuriøse fester og bryllupper.

22. Dhoti Saree Designs:

Fantastisk design med et unikt udseende er givet af Dhoti saree. Lavet af et rent stof giver sareen et vidunderligt krumt blik på taljen. Designet regnes som den bedste designer sarees samling man skal have et overblik over. Det er bredt båret i fester og funktioner.

23. Shoulder Designs Saree:

Leder du efter de bedste designer sarees for funktioner i aften! En skulder udsmykning saree er den du har brug for. Det giver et unikt udseende med design, broderi eller stenarbejde, der kommer på skulderen, som ligner sarees bluse mønster. Med en gunstig kombination af fersken og hvid står det for at være et stilikon.

24. Ombre Saree Designs:

Inspireret af ombre dupatta og ombre leggings er ombre sarees de nyeste designer sarees tilgængelige på markedet. Hovedpunktet i sådanne sarees er den farvekombination, der bruges til at gøre det. De dejlige krøller, der vises nedenfor, giver det et fantastisk rødt tæppeudseende.

25. Jacket Blouse Saree Designs:

En jakke bluse saree os det bedste til vinterfunktioner og bryllupper. Sarees er patola sarees med tungt broderi arbejde. Blusen, hvis sådanne sareer er designet som jakkerne, der giver det et kongeligt udseende.

26. Lagret Saree Designs:

Efter at kapperne blev til stede i kvindens garderobe, var den næste kjole saree. Det er en kombination af den vestlige og indiske kultur. Designer saree fås et lagdelt kjole type look med en bred kant og floral broderi på den. Sådanne kjole sarees er meget populære i kitty partier og ægteskab funktioner.

27. Flerfarvet Designer Saree:

Elsker at lege med farver! Her er en dejlig saree til dig med forskellige farver. Sareen får en lille grænse med lille broderi. Det ser overdådigt ud med designer dekoreret bluse med broderi i den også. Det er meget foretrukket på fester og funktioner eller festlige. Saree er populært kendt som kachhi work saree.

28. Orchid Designer Saree:

Ønsker et trendy, men ædru udseende til små funktioner eller festlige! Prøv Orchid designer sarees. En ny designer saree med dejlig sølvbroderi og fløjl sølvgrænse georgette saree giver et rigt udseende. De fancy store og dristige blomsterarter tilføjer til sin skønhed. Træet ser fantastisk ud med sølvsmykker sammen med broderibluse.

29. Pink og grå Designer Saree:

Har en værdifuld funktion til at deltage og vil have et klassisk look i det med et traditionelt touch! Prøv en af ​​de bedste designer saree med en lyserød og grå kombination. Sareen er også dekoreret med broderi i guld. Den brede kant og design giver det et luksuriøst udseende. Dette er en af ​​de nye designer sarees.

30. Gota og broderi designet saree:

En overdådig sarees designer kollektion på markedet er den af ​​Gota arbejdet med broderiet arbejde. En lysegrønnet net saree gives store blomsterdekorationer med Gota arbejde og lille broderi for at give det et fantastisk udseende. Det er stærkt båret på bryllupper eller endda festivaler for at give et simpelt men elegant udseende.

Designer sarees har altid været en dille for kvinder i alle aldre. Sareesne får nu også et par perler og andre charme til at give et unikt udseende. Bryllupsårene er de mest gunstige til sådanne designer sliddragter. Det repræsenterer den feminine og elegance af en kvinde. Sammen med designer sarees, bluse mønster er også blevet ganske elegant at fortsætte. Der er ingen tvivl om, at tendenser vil fortsætte med at ændre at give nye designs, så bære noget af det for at dekorere din garderobe.

Se videoen: Top 30 designer blouse designs for Designer Sarees. Stylish Blouse designs 2017 (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send