Skønhed og mode

Top 11 Legetøj i 6 Måneder Gamle Baby

Pin
Send
Share
Send


Har du brug for legetøj til din 6 måneder gamle baby? Så er du kommet til det rette sted. I denne alder udvikler babyer evnen til at skabe og bygge noget nyt ud af deres rene kreativitet. En forælder bør give deres barn mulighed for at anvende deres kreativitet i form af legetøj og give dem også gode chancer for nogle aktiviteter.

Her er de top 9 legetøj til din 6 måneders gamle baby.

1. Health Guide Toys:

En forælder skal give hans eller hendes barn det rigtige sunde legetøjssæt, så barnet kan have det sunde liv fra en meget lille alder. Hvilke ting vil være godt for hende, og hvad der ikke vil være, vil denne idé blive udviklet på grund af det sunde spil kit, der kan benyttes i næsten alle baby legetøjsbutikker, eller man kan simpelthen købe det fra internettet.

2. Undervisningsmaterialer til 6 måneder gamle:

Undervisningslegetøj er også påkrævet på dette stadium, da dette er scenen for mental og fysisk udvikling. De forskellige uddannelsesmæssige legetøj til rådighed i disse dage er ret avancerede, og det vil give børnene den rette mængde relevant viden, som han eller hun kræver i den alder. Undervisningslegetøj er nok en af ​​de bedste gaver til 6 måneder gammel dreng.

Se mere: Legetøj i 5 måneder gammel babypige

3. Baby Enter Set:

Dette er en tankegangsudvikling og fysisk aktivitet for de 6 måneder gamle babyer. Det er fyldt med farverige strukturer, der holder babyen underholdt og besat. Der er også et lille spejl til højre, der hjælper med at genkende barnet selv og er et selvbillede-byggeprogram.

4. De avancerede fyldte legetøj:

Disse er ikke normale fyldte legetøj. Disse legetøj hjælper barnet med at dyrke sin ide om menneskekroppen. Der er ingen regel for at lære en stram anatomi af menneskekroppen i denne alder. Dette er mere en sød og nem læringsproces for barnet. Dette er et af de bedste legetøj til 6 måneder gamle baby.

5. Musical Entertainment Set:

Dette legetøjssæt indeholder en antal tromler, der passer til den 6 måneder gamle dreng. Disse kan let afspilles af 6 måneder gamle dreng, og det kommer også med attraktive farver og skinnende materialer. Man kan benytte dette legetøj online ganske nemt, hvis de af en eller anden grund ikke finder det i butikken. For det første vil barnet have problemer med at spille det på grund af højdeproblemerne. Så han kan spille tromlerne ved at holde dem på gulvet. Når han begynder at vokse op, kan han benytte hvert hjørne af dette trommesæt. Det forbliver hos ham, indtil han er 6 eller 8 år gammel.

Se mere: 3 måneder baby legetøj

6. The You Cars Set:

Hot Wheels har nogle fantastiske fantastiske legetøjssæt til de små babyer. Bilens materiale er også meget let, og man kan nemt lege med dem uden at skade sig selv. Babyer lærer, hvordan bilerne ændrer retninger og hurtig bevægelse af bilerne griber deres opmærksomhed. Denne interaktive du er ideel til babyer og forældre, der leger sammen.

7. Underholdningssæt i 5 måneder gamle:

Søger du legetøj til den 6 måneder gamle baby? Her er et fantastisk legetøj til den 6 måneder gamle baby, som tilbyder masser af underholdning til børnene. Der er farverige bolde, som vil holde barnet besat med dette legetøj.

8. Flyt og gennemsøg Bright Light Ball:

Den lyse lyskugle kan siges at være et af de mest fascinerende legetøj til børnene. Denne legetøj viser en smuk rund tekstur med mange faciliteter og muligheder for at blive underholdt og elskværdige farver.

Se mere: Legetøj i 1 måned gammel baby

9. Den travle Learner Toy:

Her har vi en anden smuk læring legetøj til den 6 måneder gamle baby. Denne særlige legetøjs sport smuk teksturer og former inden i en firkantet kasse. De 5 sider af dette legetøj, lysknapper og dyre lyde og navne - gør det til et af de ideelle legetøj til babyer under 6 måneder. Hver side af terningen har en aktivitet, og dette vil holde dig baby optaget i lang tid.

10. VTech Lil 'Critters Moosical Perler:

Denne musikalske legetøj har en bred vifte af tekstur til baby taktil udvikling i 6 måneder gamle. Babyer kan nemt få fat i perleringen; det har også lys og spinding kvadrat, der hjælper i motor udvikling. Denne lille critter spiller over 30 legende melodier, lyde og sætninger. Denne legetøj er ideel til krybber, blæksække og klapvogne. Musik er en af ​​de bedste måder at gnage fantasi og kreativitet i din 6 måneder gamle.

11. Baby Einstein Ocean Glow Sensory Shaker:

Babyer opdager rattle, der glæder alle deres sanser. De jolly vandmænd reagerer på dine babyers bevægelser, og det ændrer farver og spiller klassiske melodier som reaktion på dine babyers bevægelser. Tentaklerne i denne blæksprutte opmuntre din babys taktile udvikling med sit teksturerede reb. Dette legetøj er lavet for små hænder til at forstå let. Ocean Glow Sensory Shaker Musical Toy er den perfekte følgesvend til din baby overalt, hvor du går.

Bortset fra legetøj, her er et par aktiviteter, som du kan forkæle med din lille 6 måneder gamle.

1. Maven tid:

Det er vigtigt at få dit barn til at investere energi i hendes mave, uanset om hun afviger voldsomt.

Kom ned på gulvet med dit barn. Kig på hende uden at flinke, som du ligger på din pause. Læg dit barn ned på et håndklæde, og brug det til at flytte hende fra side til side. Tag en stab ved at sige "Uh oh a-daisy, Oops-a-daisy" som du flytter hende.

2. Lad os lave sit-ups:

Dette er en stor aktivitet, hvis din baby kan støtte sin nakke. Læg din baby forsigtigt på ryggen, læg armene under barnets arme og løft forsigtigt ham op til en siddeposition. Når din baby har fået tilstrækkelig styrke, kan du gøre disse sit-ups ved at holde hænderne og løfte ham til at sidde.

Din baby vil snart få kontrol over hovedet, og det er en god motorudvikling.

Når din baby er 6 måneder gammel, indser de, at de kan få tingene til at ske. De forstår begrebet årsag og virkning, og du kan udvikle denne færdighed yderligere ved at købe legetøj med passende alder. Babyer kan sidde med støtte, og nogle kan ikke sidde overhovedet. Babyer elsker at smække deres legetøj, da det gør støj og elsker at coo. Følg altid alders anbefalingerne

Ovenfor var listerne over nogle af de bedste legetøj til den 6 måneder gamle baby. De fleste af disse legetøj er stærkt bedømt af forskellige legetøjssælgere og forældre, der giver deres børn med disse legetøj. Denne artikel vil forhåbentlig hjælpe dig med at bestemme de bedste legetøj til rådighed for 6 måneder gamle baby.

Pin
Send
Share
Send