Skønhed og mode

Årsager og symptomer på forstoppelse

Pin
Send
Share
Send


Blandt de meget almindelige problemer i kroppen, er en af ​​de kendte, som mange mennesker skal gennemgå dagligt, det for forstoppelse. Manglende evne til at udskille afføringen korrekt og rense systemet er, hvad forstoppelse kan defineres som. Det fører til mange associerede problemer og bør behandles med det samme for komfort og glat livsstil. Før du virkelig kan arbejde for at få de rigtige resultater for kroppen at holde forstoppelse i skak, er det vigtigt at kende de to hovedaspekter, der er relateret til det. Man bør altid være opmærksom på de årsager, der fører til krisen såvel som de symptomer, der følger med.

Denne liste nedenfor giver dig en detaljeret ide om både årsagerne og tegnene på forstoppelse, som du helt sikkert bør vide om:

Årsager til forstoppelse:

Mangel på vand:

Vanligvis har manglen på vand tendens til at dehydrere kroppen, herunder tarmene. Dette fører til hårde afføring fri for vand og forårsager sværhedsgrad i udskillelse, der fører til forstoppelse. Det er en af ​​de meget almindelige årsager, som du bør vide om.

Se mere: Forstoppelse medicin Indien

hypothyroidisme:

Et medicinsk problem i form af hypothyroidisme er ret hyppigt i mange mennesker. Som en bivirkning oplever disse mennesker forstoppelsesproblemer. Denne sundhedstilstand er kendt for at være en hovedårsag til manglende evne til at udskille. Det sker, fordi skjoldbruskkirtlen påvirker metabolismen negativt.

Visse lægemidler:

Blandt de medicin, der har forstoppelse som bivirkninger, er smertestillende midler og antibiotika nogle af de mest fremherskende. Disse påvirker fordøjelsessystemet og får det til at bremse og dermed føre til forstoppelse.

Overforbrug af chokolade:

Mange fagfolk har bevist, at der er enzymer i chokolade, der kan føre til forstoppelse, hvis de spises for meget og regelmæssigt. Dette er dog en meget vanskelig opgave at kontrollere.

Calcium / Iron Supplements:

I mange tilfælde er calcium og jern kosttilskud en af ​​de vigtigste årsager, der fører til situationer af forstoppelse og manglende evne til at passere afføringen. Man kan konsultere en professionel og få en ændring i kosttilskud, hvis det er muligt. Dette gælder også for nogle former for vitamintilskud.

Se mere: Hjem retsmidler til at kurere forstoppelse

afføringsmidler:

Laxatives er gode til at blive taget til behandling af forstoppelse kun under kontrollerede omstændigheder. For dem, der overholder det store forbrug af det samme, kan det få en negativ indvirkning, som kun forstærker forstoppelsen yderligere og gør det til et langsigtet problem.

Mangel på fiber i kosten:

Fiber er et af de væsentlige næringsstoffer, der tilføjer bulk til afføringen og gør det let at passere. Men dem, der ikke medtager dette i den daglige kost vil sikkert have problemer med forstoppelse på et tidspunkt.

Stress:

Stress og psykiske belastninger påvirker kroppens funktioner negativt og også fordøjelsessystemet og stofskiftet. Dette gør stress som en af ​​de væsentlige årsager, der fører til forstoppelse uden tvivl.

Bortset fra disse findes der også visse medicinske tilstande, depression, mejeriprodukter, antidepressiva og mange andre årsager til forstoppelse.

Sådan Overvinder Forstoppelse Problem

Symptomer på forstoppelse:

Ondt i maven:

Kramper og smerter i maven på grund af manglen på afføring forbi er et almindeligt tegn på forstoppelse.

Hårde afføring:

Et af de første tegn, der kan være direkte forbundet med forstoppelse, er at ekstremt hårde afføring, som er for svære at udskille. I de fleste tilfælde er det også smertefuldt at passere afføringen.

Manglende tarm bevægelser:

Hvis der ikke er tarm bevægelser i 2-3 dage på en strækning så er det et symptom på, at forstoppelse banker ved døren. Det er et fælles tegn, som du skal være opmærksom på.

Følelser af kvalme og opkastning:

En anden af ​​de hyppige forekommende symptomer på forstoppelse er en syg følelse, der forårsager kvalme såvel som opkastningstendenser.

Pin
Send
Share
Send