Skønhed og mode

Top 9 Simple Body Fitness Tips

Pin
Send
Share
Send


Vi ser mange fitnessrelaterede tv-shows eller dvd'er for at få et kort kendskab til fitness eller fitness tips. At sidde og læse bøger relateret til fitness og sundhedsrelaterede emner tager tid og tålmodighed. Fitness er bedst defineret som det, der virker bedst for os. Opholder sig også entusiast og inspirerer os til at opretholde en sund livsstil. For at holde os sunde bør vi følge en trin-for-trin procedure, der styrer os gennem de grundlæggende begreber og interne aspekter af sundhed. Så vi skal inkludere træningsplaner, meditationssessioner, kostvaner, motiverende kurser og så videre.

Fitness tips drejer sig primært om sundhed, motion, vægttab og ernæring. Det kan omfatte forskellige sportsskader og måder at forhindre dem på, få almindelige øvelsesmetoder, bodybuilding, slankekure, metoder til at overvinde spændinger og stress. Fitness tips bortset fra at give fælles sundhed oplysninger det også fokuserer på de fordele og ulemper, som bør holdes i vores sind for at bevare en sund rutine.

Nogle gange giver upålidelige konditionstips i heden konsekvenser, så man skal være meget forsigtig, før man følger et fitness-regime. Det er bedre at tage råd fra en ekspert, før du vedtager et tip.

Body Fitness Tips:

Følgende er få grundlæggende body fitness tips, som alle kan følge med lethed.

Spis korrekt:

Følg en afbalanceret, så du kan modtage alle næringsstoffer lige. Undgå raffineret carb, da de øger blodsukkerniveauet, der i sidste ende producerer overskydende insulin i vores krop, som er mere ansvarlige for at holde fast i fedtbutikker, hvilket gør det sværere for os at tabe dem.

Se mere: Crunches For Women

Gør grundlæggende strækøvelser:

Du kan måske ikke indse vigtigheden af ​​at strække, før du begynder at få rygsmerter på grund af lange mødetider på kontoret. Der er seks grundlæggende strækøvelser, der omfatter nakkebevægelser, armstræk, rygsstrækning, skulderrygning, øjenblink og benstrækning.

Træn dig selv til et sjovt løb:

At opretholde et langsigtet løbende program uden et specifikt mål i tankerne er svært at følge. Nogle gange føler mange mennesker, at de gør det samme alene, og de ender ved at bremse det løbende program. Løsningen af ​​dette program er at tilføje sjov i programmet som at køre i dit lokalområde, enten alene eller sammen med venner eller notering af sange, mens du kører. Man skal i det mindste tage otte uger til at træne fuldt ud og holde sig til et stramt og konsistent program.

Hoppe / reb hoppe:

Det forbrænder kalorier 600 - 900 kalorier / time. Springer er hårdt arbejde, men det brænder 600-900 kalorier i timen. Du kan forsøge at øge varigheden af ​​springet ved at tilføje nogle enkle øvelser i det som at hoppe lavt (hvilket gør det muligt for reb at passere under dine fødder). For mange er det svært at springe i en time kontinuerligt, så ændre din hoppe ved at inkludere få andre enkle øvelser sammen med det.

Se mere: Løbtips til begyndere

Havearbejde:

Havearbejde regnes ofte som fritid, men det brænder 250 - 300 kalorier / time. Så det gør haven ikke blot bare din have smuk, det holder os også rolige og afslappede.

Se mere: Træk Ups Fordele

Vis din krop lidt kærlighed:

Forkæl dig selv er en meget god måde at give afslapning og lindring til vores krop. At give en tilstrækkelig lang tid til at forkæle dig selv opmuntrer de muskler, der er stramme eller sårede fra træning. Ved at forkæle dig selv ved at have en regelmæssig massage eller gå på kurbade eller yoga belønner din krop for det hårde arbejde. Det giver afslapning og frigiver enorme mængder energi, som holder dig fuld af liv hele dagen lang.

Arbejd din kerne:

Næsten hver øvelse, fra squats til push-ups, har en kerne komponent. Så tilføj nogle kerne-specifikke bevægelser, såsom planker og kerne klatrere i din træning regime, og du vil se resultater.

Gøre drejninger:

Må ikke klæbes med kun maskiner til fitness. Undgå maskinerne for en sund forandring og ændre dem ved at bruge nogle frie vægte, og ved at tilføje nogle vendinger træner din krop på samme måde som du bruger din krop i det virkelige liv. Et kontrolleret twist fungerer godt til din kerne og skrå. Udfør disse drejninger med kontrol og undgå dem straks, hvis du oplever rygsmerter.

Balance dine træningstyper:

Har en ordentlig træning regime. Arbejd ikke bare på visse dele af kroppen, der forsømmer de andre dele. Gunstig ikke det øvre eller nedre legeme. Prøv at arbejde lige på begge områder eller ellers vil du ende med at ligne en vitaminmangel person med ulige figur.

Billeder Kilde: 1,2,3, 4,5, 6,7,8, & 9.

Se videoen: No Gym Full Body Workout (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send