Hårpleje

Hot Oil Massage til hårvækst

Pin
Send
Share
Send


Med stigende forurening står flere og flere mennesker over for vanskeligheder, hvor kroppen, huden og håret er bekymret. Hertil kommer til daglig arbejdsstress, der gør tingene værre og fører til alle de flere problemer. Den høje sats af interne og eksterne faktorer fører til hårbrud og hår falder som en fælles udfordring at håndtere. Der har været ekstreme tilfælde, hvor folk har oplevet skaldethed på grund af dette.

På den anden side er der forskellige gaver, som Mother Nature har givet os. Fra nogen tid er vi begyndt at ignorere fordelene ved disse gaver. For hår er vi begyndt at ignorere de fordele, som olie har. Denne vejledning nedenfor vil fortælle dig, hvordan du udvinder fordelene ved olie for at stoppe håret falde og have et sundt hår.

Se mere: Rosemary Oil For Hair Growth

Hot Oil Massage til hårvækst.

En god varm oliemassage hjælper med at forbedre blodcirkulationen til hårsækkene og hovedbunden. Dette hjælper med korrekt funktion og bedre næring. Det giver også smøring til de tråde, der beskytter dem og reducerer skaden.

Fremgangsmåden og tipsene:

Der er en særlig måde, hvorpå håret skal olieres for maksimal fordel for trådene. Kontroller hvordan:

1. Ansøgningen skal gøres på en sådan måde, at der er korrekt eksponering for hovedbunden. Det vigtigste område, der har brug for fugt til sunde resultater, er hårets rødder. Dette vil helt sikkert tilføje skønhed til tråde.

2. Varm olien lidt før påføring. Dette er langt mere gavnligt end almindelig olie.

3. Du kan enten bruge fingerspidserne til forsigtigt at påføre den varme olie på hovedbunden og massere den eller ellers tage en ren bomuldsbold, dypp den i væsken og anbring den. Men uanset hvad det er tilfældet, sørg for at du ikke overdriver massage og ikke vær grov, da det vil medføre hårbrud, som du ikke vil have.

4. Giv det engang til hovedbunden for at absorbere fordelene ved varm olie. Hvis du har en tidsbegrænsning, skal du anvende den varme olie 1-2 timer før shampooing. Hvis ikke, så hold olien i hovedbunden til en nat. Dette vil give håret rødderne tid til at tage maksimal næring fra olien.

5. Sørg for, at du holder håret dækket med en bruserhætte. Dette forhindrer støv eller snavsakkumulering på håret og hovedbunden.

6. Brug kun højkvalitets hårolie til de bedste resultater. Prøv også at købe produkter, der har 100 procent naturlige ingredienser eller en simpel kokosolie vil gøre.

Se mere: Vodka Hair Treatment

Hvordan man opvarmer olien?

Opvar aldrig olien direkte på flammen, dette vil ødelægge væskens ernæringsmæssige fordele og giver dig ikke resultater, som du ønsker. På den anden side skal du tage en skål varmt vand og tilsæt en anden lille skål med olien i ca. 5 minutter. Dette vil varme olien perfekt og klar til brug for en varm oliemassage.

Olier der kan bruges:

Der er kun nogle specifikke olier, der kan bruges til en varm olie massage på håret. Disse omfatter følgende:

Olivenolie:

Dette er en af ​​de øverste olier, der har anti bakterielle og anti svampe egenskaber. Det nærer hår og forbedrer hårvækst. Det er kendt at øge hårstyrken og elasticiteten. Til overordnet hovedbunds sundhed er dette perfekt olie.

Mandelolie:

E-vitamin E i denne væske er perfekt til hårstyrke, glans, tykkelse og længde. Det giver også næring til hårstrengene.

Se mere: Mad til sundt hår og hovedbund

Kokosolie:

Konditioneringen og nærende egenskaber af denne væske er uforlignelige. Det hjælper også med at rense hovedbunden og perfekt til varm oliemassage. Det er let tilgængeligt og overkommelig på lommen også.

Billeder Kilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send