Tattoo Designs

25 Bedste Arm Tattoo Designs for mænd og kvinder med billeder

Pin
Send
Share
Send


At komme ind i arme er ikke en usædvanlig ting. Folk kan lide at idræt design og genstande af betydning på deres arme. Nogle kan lide at have skrifttyper, mens nogle kan lide at få stamme mønstre på dem.

Bedste Tattoo Designs for mænd og kvinder våben med billeder:

Nedenfor er de 25 bedste tatoveringsdesign til mænd og kvinder på arme med billeder, som du kan tegne inspiration fra.

1. Fonter langs hånden:

Dette er en skrifttypestil, der ser ret cool ud, og du kan prøve noget som dette, og det vil være ret et show for dine underarme. Du kan have noget efter eget valg skrevet i vandret med fed eller kursiv. Som du kan se billedet, ser det ud som trendy og stilfuldt. Du skal også være sikker på det dristige eller kursive mønster. Det er en af ​​de bedste arm tatoveringer til kvinder.

2. En enkel Arm Tattoo Design:

Dette er en simpel tatoveringsdesign stil, og du kan også have noget som dette. Du kan spørge din kunstner, der vil gøre dette på dig, for at vælge noget for dig, der passer til din smag, og du kan også bede om at have et brugerdefineret mønster som dette. Dette kan være lille, men det ser cool ud på dine hænder. Dette er for dem, der ikke ønsker noget ekstremt stort eller dækker de fleste dele af deres krop. Dette er en arm tatoveringer design til mænd.

3. Rose og blade tatovering til underarm:

Dette kan synes cool, men da det vises i sort / hvid, kan du have det som et farvet udseende. Dette er som pr smag. Nogle mennesker kan lide sportslige ting, der er lavet i grå eller sort og hvidt format. Dette er meget skræddersyet. Hvis du kan lide dig, kan du have lignende rose, knopper og blade eller endda torner til det tomboyish look, gjort på dine hænder. Du kan have dette langs hele længden og strække sig, afhængigt af dit komfortniveau af sportslige noget sådan. Dette er en af ​​de fantastiske arm tattoo designs til piger.

4. En floral Girly Mønster:

Dette er en floral og girly stil, som du kan prøve. Hvis du er på udkig efter noget lidt anderledes end normalt design, så i stedet for at gå til andre girly-dem, kan du lave nogle geometriske objekter. Dette er et sådant eksempel. Du kan prøve farvede mønstre eller gøre noget lignende som dette design med en farvet blæk. Korrekt skygge er afgørende for disse designs. Hvis skyggingen ikke er udført korrekt, vil designet ikke komme ud særskilt.

5. Farvede blomsterarm tatovering til en girly look:

Dette gøres halvdelen af ​​håndlængden og er en floral girly look. Hvis du vil inkludere blomsterkarakterer, så kan du få et sådant design, der har en 3D-effekt til det. Ovenstående design kan udføres i farver eller simple med skygger og en mørk valgt blækfarve. Det behøver ikke at være i sort. Du kan vælge grønne, lilla eller violette farver til farvningen.

6. Fugle i små sorte mønstre:

Hvis du er villig til at have noget, der er meget skræddersyet, kan du have stilarter gjort i betragtning af bevægelsen af ​​objekter. Ligesom i dette har du nogle meget normale fugle design, hvor disse er vist i forskellige faser af hvordan de ser ud, når de løfter vingerne. Det kan være noget stilfuldt og trendy for sport. Dette afhænger imidlertid af dit valg. Du kan endda få nogle 3D-effekter udført til disse for at bringe udseendet mere fremtrædende.

7. Tribal Arm Tattoo Design:

Hvis du vil have et tribal tilpasset design, så kan du få noget som dette. Tal dette til din mønster kunstner, og han kan guide dig eller endda lave et brugerdefineret mønster for dig. Men disse er ikke almindelige typer mønstre, og du bør være fortrolig med dem. Disse typer af design kan være meget kunstneriske og repræsenterer typer af geometriske mønstre. Du kan gøre disse skræmmende med sjovt element, eller du kan lave disse sammen med andre tilhørende designs. Det er en af ​​de populære arm tattoo designs til kvinder.

8. Blooming Flower Arm Tattoo Designs:

Normalt får folk blomstermønstre til den forreste del af hænderne. Dette kan være en meget kunstnerisk ting at gøre for et bagdesign. Tilknyttede skrifttyper, flere blomster og forskellige farver med skygge kan bruges. Hvis du leder efter en skyggelagt effekt, kan disse typer blomster, der har kronblad spredt, være cool. Hvis du vil gå anderledes, så kan du have noget som dette mod bagsiden af ​​dine hænder. Du kan få disse i sort / hvid, grå eller farvelægning.

9. Big Flowers Tattoo For Men Arms:

Dette er mere som en geometrisk blomstertilstand bag hånden, ligesom den anden stil, der er vist før dette. Du kan have disse i farve eller i sort blæk, som den her viste. Hvis du vil, kan du knytte farver som voksen, mahogni og andre med dette. Skyggede effekter ser dejlige ud med disse stilarter. Du kan tilføje tilknyttede tegn eller nogle andre objekter til dette udseende.

10. Våben skrifttype med fugle:

Hvis du vil have noget at skrive langs den nederste linje for at repræsentere din tro, kan du prøve disse stilarter. Disse er seje og med fugleffekt, det forbedrer hele mønsteret, og du kan også give disse små farver eller holde dem i sort / hvid. Du kan have fulde silhuetfarvede fugle eller du kan få dem til at tegne blyanter for at give dem en 3D-effekt. Dette kan også være godt i fuld længde. Det igen, hvis du er en pige, afhænger af din komfort evne.

Se mere: Neck Tattoo Designs

11. Spredte farver og blomster Tatoveringer:

Disse er enkle blomsterarter udført med en vis kunstnerisk effekt. Disse ser meget kunstner ud, og du kan prøve nogle mønstre som disse. Tal med din kunstner om at få vejledning i noget som dette. Dette er et sidekort design. Dette vil kræve at være ret bred og strakt ud. Du skal gøre det i farver ellers vil blomsterne ikke se godt ud.

12. Tegn med Roses Arm Tatovering For Kvinder:

Hvis du er villig til at have tegn udarbejdet og givet skygger for at få en 3D-effekt, så kan du have design som dette. Dette er en fuld længde stil og det ser ret cool ud. Du kan bestemme designet, inden du får det gjort. Du kan også have disse specialfremstillede til dine behov. Disse har også tilknyttede designs som i roserne. Men som det er tydeligt synligt, at disse her har mere en brun berøring til dem og skygger. Hvis du vil, kan du få det i disse farver eller få det fuldt farvet afhængigt af hvad du kan lide eller din sportslige komfort evne.

Se mere: Mave Tatoveringsdesign

13. A Girly Objects Arm Tattoo Design:

Hvis du er på udkig efter en skinnende stil, kan du vælge forskellige genstande som f.eks. Dit sminkesæt indeholder f.eks. Læbestift eller rhinestones, eller et lille spejl eller dit smykke og derefter få disse færdige med farvning. Disse ser godt ud med farver, og du kan tage objekterne og bede din kunstner om at skræddersy et design efter udseendet af objekterne.

14. 3D stil arm tatoveringer til hænder:

Dette er et meget interessant design for dem der kan lide at sporte noget anderledes og noget, der er skræmmende. Dette giver dig dog kryber, men det har en meget kunstnerisk 3D-effekt, den effekt, der viser de indvendige knogleelementer af denne specifikke person. Du behøver ikke have en knækket knogle for at få denne type design. Du kan have lignende skumle stilarter, som du kan få skræddersyet til. Disse giver dig det skræmmende udseende, som kan være godt for dem, der tør at dyrke dem. Du kan have disse i farve og også langs hele din krop eller en bestemt del. Disse er ofte lavet med 3D-effekter, og du har også noget som brugerdefinerede designs til disse.

Se mere: Underarm Tatoveringer For Mænd

15. Traditionel kronemønster:

Hvis du vil have en lavere forhånds stil, kan du vælge sort / hvid design, hvis du er komfortabel med dem. Disse typer af designs kan være meget kunstneriske og repræsentere typer af traditionelle træk, objekter eller kunst eller kan endda være ansigter af mennesker. Du kan gøre disse skræmmende med sjovt element, eller du kan lave disse sammen med andre tilhørende designs. Du kan have indviklede designs på disse, og du kan tilføje nogle tilknyttede blomster eller eller kæder, eller endda rhinestone 3D-effekt til disse.

16. Ondskalle Tatoveringer:

En af en slags og truende, dette onde kranium tatovering design ser flot ud, især efter de ædru farver er blevet tilføjet for at give dette billede et liv som en følelse. Som den frowning-kraniet ser ud til at smile, giver dets krøllede træk plads til subtile raser flamme, den indviklede skygge ser absolut glamourøs ud.

17. Wild Flower Tattoo For Men:

Arm tatoveringer til mænd kan variere fra flammende kranier til endda en smuk blomst af enge. Hvem sagde, at mænd ikke kan være smukke sportslige vilde blomster i deres arme, da vi giver dig det perfekte eksempel på blomster i sort / hvid. I dette tatoveringsstykke er hele armen dækket i en ærme, detaljerne i form af nuancer, der er fremtrædende i kunstværket. Disse gøres ofte uden farver for at give det et gammelt udseende.

18. Man Of Steel Tattoo On Arms:

Tatoveringsdesign til mænds arme har specielt formuleret en ny slags tatoveringskoncept, hvor illusionen af ​​en revet hud ofte afslører de underliggende lag, kød eller knogler eller blot tilføjer humor eller unikhed til udseendet ved at tilføje jernarm eller robothænder, der kigger fra nedenunder, Meget ligesom denne tatovering. Dette er et næste genkoncept og er langsomt ved at blive meget populær. Det er en af ​​de forfærdelige arm tatoveringer for mænd.

19. Owl Arms Tattoo:

Denne natlige væsen har en endelig nåde om sig selv, da den perches sig stolt på en gren, der hoerer natten væk. I denne tatovering er denne ugles nåde og skønhed blevet tydeligt blækket ved hjælp af skyggebegreber, der bringer glans til udseendet. en lommeklokke placeret på ovenstående komplimenter begrebet tatoveringen.

20. Sand og tider arm tatovering:

Arm tattoo design har aldrig en bestemt eller begrænsende kreativ udsigt, da de bedste af begreberne kan stables sammen for at skabe glans som sådan. Denne tatovering viser et sand ur, der næsten løber tør for tid, da creepers og vinstokke tilføjer kompliment til udseendet. Dette er en af ​​de bedste arm tattoo designs til mænd.

21. Faces Tattoo Design For Arms:

Når et ensomt ansigt ser tilbage på dig, giver brugen af ​​blød vintage sort skyggeskygger et nostalgisk udseende til dette kunstværk. Denne overarms tatovering ledsages af et rødt farvestof, der ikke blot lægger sig til kvindens lås, men også på billedet nedenunder damen, hendes paraply malet i samme nuancer. Men hvis du er villig til at have anderledes færdige mønstre, kan du også have farvning. Du kan også have den omvendt og have disse farvede og har tilknyttede objekter i sort og skyggelagt. Det er en af ​​de cool arm tattoo designs til kvinder.

22. Rosary Filled Christ Tattoo On Arms:

Denne arm tatovering starter med et enkelt tegn objekt, hovedpersonen her er den store skraverede udsmykkede stykke kryds. Ofte som et tegn på beskyttelse ydet af herren eller blot en gestus til at snuggle i de komfortable arme af den større han, er dette en perfekt religionsorienteret rosenkransbundet kryds tatovering til din arm. Dette er en af ​​de enkle crossarm tatoveringsdesign til mænd.

23. Shark Head:

Denne gang tilføjer et sjovt og quirky udseende til din tatoveringskunst ved blot at tilføje et hajhoved, voldsramte og sprøjtede i blod med de spidsede tænder, der bringer i frygt og ærefrygt på samme tid.

24. Ripped Through The Pages Tattoo:

Endnu engang bringer vi tilbage det samme gamle koncept, som vi diskuterede før om den rippede hud, der afslørede den underliggende tekstur. Dette er noget anderledes, da robotarmene eller kødet og blodet denne gang erstatter skrifter og skrifter. Det er en af ​​de populære arm tatoveringer for mænd.

25. Angel Arm Tatoveringer For Mænd:

Engle finder vej her i disse bedste tatoveringsdesign til mænd på arme, hvor en ensom engel sidder med hovedet hængende lavt som de beskyttende vinger omslutter ham i en bestemt form for trøstende gestus. Du kan have farver til de tilknyttede objekter og holde det i sort. Du kan få skræddersyede designs og snakke dem med din kunstner. Han eller hun kan lede dig til disse stilarter. Også disse er ikke så store og tager ikke meget plads. Så hvis du ikke kan lide dette, så kan du få disse nemt fjernet også.

Artiklen indeholder nogle af de mest almindelige og mest trendy arm tatoveringer, der giver dig mulighed for at opleve nogle af de bedste koncepter og sandsynligvis oversvømme dine tanker med nogle ideer om, hvad du skal få blæk på næste gang.

Pin
Send
Share
Send