Skønhed og mode

9 bedste baardprodukter i Indien

Pin
Send
Share
Send


En mands skæg er en skønhed, når man smurter godt og tager sig af. Mænd, der elsker at flaunt et skæg, er normalt macho eller vil gerne skildre et macho billede. Men ligesom enhver anden del af vores krop, skal skæget også være yderst omsorg for at se sit bedste ud.

Populære Beard produkter til pleje og vækst:

Her viser vi dig nogle produkter, der hjælper dig med at nå det macho skæg.

1. Suave Grooming Beard Oil:

Skægsproduktet indeholder skægolien sammen med en trækamme. Olien har alle de væsentlige næringsstoffer til rig skæghårvækst. Det virker også som en balsam og på den måde holder det dit skæg blødt, mens du reducerer skæl. Da den er lavet med veganske produkter, kan du bruge denne vare skyldfri.

2. Urban Beard Shampoo Bar:

Tjek dette skægplejeprodukt, der holder skæget rent og luksuriøst. Denne shampoo bar er lavet af organiske olier og har således ingen kemikalier eller alkohol. Glycerin, der bruges i produktet, holder din hud blød og gør skæget blødt også. Da det er fri for skumforstærkere, får du ikke nogen sæberest på din hud.

3. Pecan Coffee Beard Oil:

Denne luksuriøse pecanristet kaffeolie er det bedste skægprodukt til mænd. Kaffebønnerne er brændt i pecan træ, og det giver det en karakteristisk aroma. Olien er infunderet med disse kaffebønner, og det gør olien duften af ​​kaffe. Dette er også et af de bedste skægvækstprodukter.

4. Børstebørste med bløde børster:

Dette er et vidunderligt produkt at have for at dagpleje dit skæg. Skægets tilbehør er lavet af svinebørster, der er naturligt bløde. Træhåndtaget er også perfekt til et fast greb. Denne børste kan bruges med skægolien til jævnt at sprede olien over skæget og lade rødderne suge i oliens gode næringsstoffer.

5. Beard Buddy Beard Wash:

Vælg denne cool skæg vask til dine daglige pleje ritualer. Skægsvasket er et skægplejeprodukt, der har æteriske olier til at fodre huden indenfor. Du kan mærke blødheden i huden såvel som skæget, når du begynder at bruge dette produkt. Skægvask fjerner alt snavs og snavs og efterlader dig at føle dig frisk.

6. Kaptajn Fawcett's Folding Comb:

Prøv denne kølige foldet lomme kam for dit skæg. Denne Captain Fawcett's kam er lavet af premium materiale og er også fint tandet. Dette giver dig den bedste vedligeholdelse af dit skæg. Du kan se dashing, når du bruger dette vidunderlige produkt, der sikrer stil med lethed.

7. Beard Barbering Creme:

En barberkrem er et andet køligt og vigtigt produkt, som alle mænd har brug for. Denne cool glatte barberkrem er perfekt til det friske udseende. Skold på nogle af cremen på dit skæg, og du kan så have en ren barbering eller en vidunderlig trim. Du kan vælge mellem skægprodukter, som Indien også har at tilbyde.

8. Beard voks:

Her er et fantastisk produkt til dit skæg. Du kan bruge dette skæg voks til at få dit skæg stylet i enhver form. Det har alle naturlige ingredienser som jojobaolie, bivoks og sheasmør.

9. Beard Balm:

Skægets balsam er et andet vidunderligt produkt, som du kan bruge alene eller med olie. Dette tæmmer de hårede hår og holder fugt i hår og hud. Brug dette til at blødgøre dit skæg og føle dig godt hele dagen.

Du kan se, hvilke produkter der er relevante for dig og derefter starte et grooming ritual, der sikrer en sund hårvækst og glans. Få dine skægprodukter i henhold til din hudtekstur eller som efter din forskning. Prøv nogle nyttige produkter, der sikkert giver dig klassisk udseende.

Pin
Send
Share
Send