Skønhed og mode

9 bedste nuancer af grønne armbånd til enhver speciel lejlighed

Pin
Send
Share
Send


En armbånd er et smykke, der er slidt på håndleddet af kvinder og bruges siden oldtiden. Som tidenes forløb er mønsteret af armbånd blevet forvandlet. Den musikalske lyd, der kommer fra armbåndene, hjælper dig selv til at slappe af og kan bæres med hvor som helst og med ethvert outfit du ønsker.

De grønne farvearms giver også personen en beroligende udseende, da den grønne farve slapper af dig og endda glædeligt for øjnene. Farven grønne ligner også natur, liv, energi og associerede vækst også. På grund af disse indlejrede kvaliteter foretrækker kvinder derfor at være grønne armbånd og ønsker at skabe deres egen stil.

Forskellige typer af grønne farver Bangles:

Lad os se på top 9 designs af grønne armbånd til kvinder i Indien:

1. amerikanske diamanter Bangles i grøn farve:

Diamanter er den, der er svært at modstå, og du vil elske at eje en. Denne armbånd er lavet af lyse grønne amerikanske diamanter på det gule metal, der forbedrer udseendet med mange folder. Denne type armbånd er perfekt enhver lejlighed også hos nogen fester.

2. Golden Dots Green Bangles:

Armbåndet er lavet af et materiale kaldet "lac" og er temmelig holdbart. Banglen giver brugeren et traditionelt og etnisk udseende både til håndled og bærer. Disse armbånd er et godt kontor slid såvel godt til daglig formål som det går godt med nogen form for apparels.

3. Stone Bangles i Green:

Banglen er vævet med silketråd hele tiden, og små sten er besat i et fantastisk mønster, der gør det til at virke meget smukt og iøjnefaldende. Bangles er perfekte til enhver lejlighed og geler med både formelt og uformelt slid.

4. Lysegrønne glas Bangles:

Glasarmbånd er meget populære i efterspørgslen, da det giver en person et fabelagtigt udseende og anderledes end andre. Denne lysegrønne glasarm Bangles har et lyst og tiltalende udseende og ser godt ud på kvinder i alle aldersgrupper uanset hudfarve.

Se mere: Farve Bangles Designs

5. Håndlavede grønne Bangles med Fabric og Kundan:

Denne type armbånd er håndlavet armbånd med stof indpakket og syet på et ovalt metal. På siderne af bangle blomstermønsteret design er præget, så det virker meget smukt. Den røde store sten i modsætning til det grønne stof forbedrer udseendet af mange miles og giver nyt look til armbånd.

6. Etnisk grøn Bangle med perler:

Denne type armbånd er der siden aldre, da den blev båret af dronninger som et symbol på royalty. På toppen af ​​bangle perle eller studded og toppen af ​​det shinning kunder er toppet dermed giver armlen et klassisk touch, og du kan markere din egen mode ved at bære denne unikke grøn armbånd.

Se mere: Pink Indian Bangles

7. Traditionelle Bridal Green Bangles Set:

På bryllupsdag ønsker bruden altid at se specielt ud og ønsker at have det himmelske og imponerende udseende. Denne slags blændende grøn armbånd, når den passer sammen med bryllupet beklædning, giver bruden et fabelagtig, traditionelt udseende og får hende til at fremstå som ekstraordinært i mængden.

8. stilfulde grønne armbånd til piger:

En armbånd er blevet sagt, at piger kan skabe deres egen stil ved at bære stilfulde armbånd og skabe deres egen stilopstilling. Denne stilfulde grønne armbånd står perfekt på udsagnet som dets blændende udseende, og den lyse og mørkegrønne farvekombination giver dig et unikt og stilfuldt udseende.

Se mere: Navy Blue Bangles

9. Simple Metal Green Bangles i Fashion:

Den metallgrønne armbånd gør dig til at virke smart og smuk og kan sammensættes med enhver slags vestlig outfit såvel på etnisk slid. Disse grønne armbånd kan prydes ved enhver lejlighed uden hitch og som det også siges "Skønhed ligger i enkelhed". Så disse enkle grønne metal armbånd står sandt på det.

Grønne armbånd er tidløse, og det går aldrig ud af mode, så når de købes, kan de bruges i årevis. De grønne armbånd gør en kvinde tæt på naturen og grønt. Armbåndene fås i mange typer metaller, lukrative farver, mønstre og mønster, og du kan vælge og vælge den efter din stilopstilling.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send