Skønhed og mode

Top 8 bryllupsrejse steder i Mizoram med billeder

Pin
Send
Share
Send


Mizoram er en af ​​de mindre stater i Indien og en af ​​staten i syv søstre. Det tilbyder fred, skønhed og den perfekte ramme for en romantisk ferie. Her er en liste over steder at besøge, når de er på bryllupsrejse i Mizoram.

Bedste bryllupsrejsemål i Mizoram med billeder:

1.Blue Mountains of Mizoram:

Disse bjerge har en særlig berømt top Phawngpui. Denne top er en del af et spændende vandrestier, der går gennem disse bjerge. Typisk kan en tur lyde for anstrengende til en bryllupsrejse. Men for kraftpar, der trives på energiske aktiviteter, vil Phawngpui Adventure Trekking Tour gennem de blå bjerge være et eventyr bryllupsrejse med de perfekte steder og endnu bedre miljø.

2.Sibuta Lung:

Dette er en mindesmærke beliggende i landsbyen Aizawl hovedstaden i Mizoram-staten. Selv om landsbyen selv er et af de vigtige steder at besøge i Mizoram, er mindestenesten bare det - en sten, historien er knyttet til det, det gør det til et meget interessant besøg. Det siges, at Sibuta for mange år siden blev chef for flere huse forelsket i en pige ved navn Darlai. Men pigen afviste ham. Han blev rasende sur efter hendes afvisning og hævdet, kastede hende i en pit og lagde denne sten over det for at skabe et mindesmærke. Så denne store sten kaldet Sibuta Lung blev den gravsten af ​​en pige, der blev begravet levende.

3.Mizoram State Museum:

Når du besøger Sibuta Lung i Aizawl, skal du også besøge Mizoram State Museum. Det har en fantastisk skærm, der viser Mizorams kultur, arv og talent. Dette er et af de mest perfekte bryllupsrejsemål i Mizoram.

4.Burra Bazaar:

Også placeret i landsbyen Aizawl er Burra Bazaar. Du kan lave alle dine souvenir shopping her. Farverne og sorten af ​​varer på skærmen vil få dig til at fortsætte med at gå op og ned ad gaderne. Dette er det sted, der virkelig indfanger essensen af ​​Mizoram og lader dig bruge penge og tage det hjem med dig.

5.Shiv Mandir, Aizawl:

Shiv Mandir i Aizawl har en smuk struktur, selv om det er en vanskelig opgave at nå sin indgang. Man må klatre adskillige trapper, men slutresultatet er det værd. Selvom selve strukturen er smuk, er luftudsigterne fra den højde endnu mere stavelsesbegrænsende. Dette er en af ​​de bedste bryllupsrejser i Mizoram.

6.Thorangtlang Wildlife Sanctuary:

Dette er en af ​​de bedste bryllupsrejse steder i Mizoram især for dyreelskere. Selv om det ikke har så mange forskellige flora fauna, er det et roligt sted perfekt til en romantisk tilbagetog.

7.Lawngtlai:

Beliggende på grænsen til Indien og Bangladesh, dette sted har flere dyreliv helligdomme og er en lille natur elsker paradis med den perfekte kombination af naturlige elementer. Lohawka Wildlife Sanctuary og Sinemon Wildlife Sanctuary er kun to af de zoologiske parker, der er til stede her. Dette er en af ​​de bedste bryllupsrejsemål i Mizoram.

8.Serchhip:

En lille by maleriske skønhed fortjener Serchhip også en omtale her. Vantawng vandfald er den kroniske juvel af dette sted. Det er den perfekte ramme for en romantisk tur. Thenzawl Deer Park er et andet paradis for naturelskere, hvor du kan nyde en safari tur i fred.

Som du kan se, har Mizoram meget at tilbyde for en romantisk ferie med din nygifte ægtefælle. Det er roligt og afsondret, hvilket giver dig den perfekte ramme for at nyde hinandens virksomhed og de ovennævnte attraktioner, når du keder dig.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Se videoen: Playful Kiss - Playful Kiss: Full Episode 3 Official & HD with subtitles (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send