Skønhed og mode

9 Nem og unikt uglehåndværk og aktiviteter for børn og voksne

Pin
Send
Share
Send


Ugler er natlige - sove om dagen og vågen om natten. I dag er børn også blevet som ugler - bliver vågen indtil sen nat.

Bedste og enkle ugle håndværk og aktiviteter for børn og voksne:

Her er nogle friske og nemme uglehåndværk ideer til at holde dit barn og selvfølgelig selv optaget også,

1. Paper Roll Owls Craft:

Denne er virkelig let ugle håndværk for børn at gøre ud af gamle væv ruller. Du skal bare have farvede plader, lim og knapper til øjnene. Dekorer det som du har lyst til og lav en rigtig sød farverig ugle. Skær den øverste del ud i en halvcirkel buet inde. Dæk uglen med farvet ark. Stick knapperne som øjne og et lille trekantet filtstykke til en næse. Skær to halvcirkler til vingerne, og Voila din ugle er klar.

2. Patchwork Forklæde Owl Craft:

Et farverigt forklæde til din engel, så hun ikke smider sine tøj under spil. Et filt ugle ansigt til bodice og til bunden, kan gamle eller resterende klud stykker bruges til at gøre tunger vise den fjærlige krop. Et vidunderligt og nemt arbejde for moren, det vil helt sikkert bringe et glædeligt smil på både mor og datters ansigter.

3. Old Sack Owl Craft:

Har du et gammelt stykke taske? Ved ikke hvad jeg skal gøre med det ?? Ingen problemer. Bare et par folder og sømknapper til øjne, en gammel hjerteformet knap eller endda en tøjstift til en næse og se, hvad en vidunderlig uglehåndværk ide om vægkonst du har skabt !!!

4. Papirplatteuglehåndværk:

Børn keder sig i weekender ?? For meget af tv er ikke godt. Her er en vidunderlig ide at holde dem optaget. Har du et par papirplader, diagrampapir, skitsepinde ?? Så lad os komme på arbejde. Skær bare en lille smule på toppen af ​​papirpladetøjsuglerne for at gøre hovedet og ørerne, maler det brunt. Skær store cirkler ud for øjne og næse. Du kan også skære små stykker kartark i form af grene og blade. Der har din kiddo skabt et perfekt kunststykke til sit værelse.

5. Finger Print Owl Craft:

Her er de lette ugle håndværk til småbørn. Skær et stort ovalt stykke diagrampapir til kroppen og ansigtet, øjnene og næsen også. Stik dem på et mørkblåt eller sort diagrampapir. Skær benene ud og hold dem også. Dyk nu dit barns palme i lysere nuance vandfarve eller pulverlakering og læg dem på begge sider af kroppen for at få dem til at ligne vinger.

6. Button Owl som et håndværk:

Alt du behøver er masser af knapper, lim og diagrampapir. Tegn et billede af en ugle, der sidder på et træ. Du kan endda downloade en udskrivbar skabelon fra et hvilket som helst websted og spore det på diagrampapiret eller lærredet. Begynd nu at stikke på knapperne. Du kan endda ramme det og hænge det som en smuk vægkonst.

Se mere: Træ håndværk til førskolebørn

7. Juice Carton Owl Craft:

Vend en gammel juice karton ind i en smuk fugl feeder. Mal det en lys farve. Du kan bruge gamle flaskehætter til øjnene. Skær trekantede stykker på siderne for vinger og et stort hul foran. Sæt nogle fuglefrø i det og hæng det ud i din have eller balkon. Se, hvor mange vidunderlige fugle kommer til at kvælde til din attraktive ugle.

8. Ice Cream Stick Owl Craft:

Farve 4 til 5 ispinde med enhver mørk farve, og efter at de har tørret op, indsæt dem side om side på et stykke karton. Stik to fjer til siden for vinger. For øjnene skærer ud to store cirkler og to små cirkler. Mal de små cirkler sort og hold dem på den større. Lim dem som øjne. Tegn et træ omkring det, der viser ugelen sidder på den.

Se mere: Insekter og Insekter Håndværk

9. Plastic Bag Owl Craft:

En vidunderlig ide for de voksne at skabe gaver poser med ugle håndværk til børn. Det kan også udleveres pakning af gaver til fødselsdage. Sæt din chokolade eller gaveartikler i plastikposen og hæft den. Skær uglens ansigter på farvede kortark, eller du kan endda skære ud på hvidt ark og male dem. Hæft dem på toppen og til siden hæft to bladformede kortark til vinger kreative og innovative arbejde.

Uglene flyver rundt og jager kun om natten. De er også meget mystiske og forbløffende. Uge er også kendt som kloge fugle. Så hjælper dit barn med at være klog og skabe vidunderlig kunst.

Se mere: Easy House Craft Ideas

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send