Tattoo Designs

9 Symboliske & Modige Tribal Keltiske Tattoo Designs

Pin
Send
Share
Send


Kunsten at skildre livet på en kunstnerisk måde kan være den bedste beskrivelse givet til tribal keltisk tatoveringsdesign. Dette tatoveringsdesign frembringer betydningen af ​​krigets intimation under den keltiske krig, hvor kelterne (indo-europæerne) plejede at designe deres krop ved hjælp af Woad leaf pasta, der giver en Indigo farve.

Populære og autentiske Tribal Celtic Tattoo Designs for Men:

Denne artikel vil hjælpe med at få viden om de øverste 9 tribal Celtic design tatovering

1. Fish Tribal Celtic Tattoo Design:

Afbilder dyr og havdyr betragtes som at vise deres mod under slagmarken tilbage i jernalderen æra, som er en af ​​de, denne tatovering design efterfølges af unge såvel som middelalderen crowd. Bikers kan lide at prøve denne stil af design og piger også kan prøve en sådan form for deres outlook.

2. Wolf Tribal Keltisk Tattoo Design:

Ulv tilhører den vilde dyr kategori, som kan overleve i ekstremt kolde temperaturer, dette koncept blev brugt til at designe krigerens bare kroppe i at føle at de kan overleve under ekstreme krigsforhold og vinde sejr på slagmarken. Wolf tatovering design kan være af forskellig størrelse. Fuld ulv design eller kun ulv ansigt design er tilgængelige i alle størrelser. Få nogle ulv design og vise din holdning.

3. Celtic Tribal Sun Tattoo Design:

Sun Celtic tribal tatovering design er det enkleste design, der anvendes af det irske folk i de gamle dage før overskriften for krig. Dette enkle design kan bæres af både mænd og kvinder rundt om arm eller ryg skulderregion.

4. Celtic Tribal Cross Tattoo Design:

Siden Celtic tribal tatovering stammede fra det kristne samfund, symboliserede de mennesker, der deltog i krigen, deres patriotisme ved at tatovere deres bare krop med kryds symbol tatoveringer. Størrelsen af ​​tatoveringen varierer fra lille til stort kryds symbol design.

5. Celtic Tribal Cross Tattoo Design med vinger:

Korset, der bæres af Jesus, viser det hårde arbejde, han havde gjort for at redde sit folk, er det, der blev bragt ud i kryds symbolet. Et simpelt line designet kryds symbol Keltisk tribal tatovering kan gøres mere attraktivt ved at tilføje vinger på symbolets øverste del.

6. Celtic Eagle Designet Tribal Tattoo:

Ørnen er en vild og listet fugl, som absolut er en accepteret faktor. For at symbolisere det, er krigerne lige så vild som ørnen, kelterne udformede deres krop med ørn design tribal keltisk tatovering, som nu også unge bærer det.

7. Celtic Warrior Tribal Tattoo Design:

For at huske krigerne, der deltog i den kampende krigstid i middelalderens alder, kom tatoveringsdesignerne op med ideen om at skildre deres ansigter som et tatoveringsdesign sammen med knude design.

8. Interlocking Celtic Tribal Sleeve Tattoo Design:

Interlocking design er et af de mest berømte Celtic tribal designs. Keltterne udformede deres nøgne bryst med disse sammenlåsende linjedesigner, som bringer betydningen af ​​evigt liv med mange vendinger, herunder i det.

9. Celtic Tribal Dragon Tattoo Design:

Dragon et vildt og farligt omfang dyr betragtes af folk i gammel alder som et symbol på at vise deres vrede i at ødelægge deres fjender. Denne drage design kan trækkes i forskellig form og størrelse, hvilket er helt sikkert et personligt valg.

At huske den gamle historie og bevare dem er en pligt blandt yngre generationer, som helt sikkert er fulgt op med at bruge kreative ideer. En sådan metode er bestemt ved at bruge tatoveringsdesign. En lille tribal keltisk tatovering design taler også historie for sig selv.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send