Skønhed og mode

20 Unikke Funny Boy Navne og Betydninger

Pin
Send
Share
Send


Tillykke med den nye lykke i dit liv! Det navn, du bestemmer for dit spædbarnsbarn, er en standout blandt de mest nødvendige begavelser, du kan give ham. Her er en oversigt over sjove drengsnavne. De ni måneder, der går før landingen af ​​din søde kære baby, er fyldt med fejringer og gaver. Et ekstraordinært rum til design, møbler og legetøj til at købe og en vigtig opgave at være ekspert er at vælge et navn til dit barn!

Der er noget omkring et sjovt babynavn, der skildrer dets coole element. Sjove navne kan udligne et langt efternavn, og er ofte enkle at stave og proklamere, og du behøver ikke at stresse over dem, der omdanner til noget usædvanligt håndtag. Her vil du hjælpe dig efter eget valg, med en grundig gennemgang af fremragende unge dreng navne med konsekvenser. Et par af disse navne tages fra den amerikanske socialsikringsadministration, der distribueres hvert år. De andre er nogle nye. Navne har unikke implikationer. Perused gennem dem, før du vælger et navn til din dejlige lille dreng.

Sjove navne til drenge:

Her er en liste over 20 Hilarious sjove dreng navne. Sørg for, at du ikke vælger nogen af ​​dem for at gøre tingene perfekt til dit barn, som følger.

1. Aaron:

Det betyder monstrous, men hængt som en steed, tilbøjelig til maven fangstpude.

2. Arlo:

Navnet Arlo er et engelsk sjovt drengsnavn. På engelsk er betydningen af ​​navnet Arlo: Fortified hældning. Personer med dette navn har tendens til at starte lejligheder, for at være pionerer i modsætning til hengivne, med intense identiteter. De har en tendens til at være centreret om bestemte mål, støder på en overflod af fantasifulde nye tanker, og kan aktualisere disse tanker med færdighed og beslutsomhed.

3. Apollo:

Inspireret fra den berømte hospitals kæde, Apollo hospitaler virksomhed dette navn betyder popularitet og charme.

4. Milliarder:

Milliarder er et ekstraordinært og sjovt baby navn, så hvad med at slå ud og navngive et nummer? Det blev brugt til fem børn unge mænd interessant i år, men der var desuden 11 unge mænd ved navn Million og spædbørn af begge køn benævnt Amillion. Hvad mere er, ikke langt væk, måske vil vi se Trillion eller endog Kazillion, hvoraf ingen endnu har opnået fem-barnets kant. Men i hvert fald med Billion kan du ringe til Bill eller Billy.

5. Almindelig:

Hvis du leder efter et meget unikt navn til din baby dreng end almindeligt, er det bedste valg for dig.

6. Alistier:

Med mange britiske navne, der angriber Yankees navnebassin, kunne og kunne det raffinerede Alistair være et stykke af den følgende bølge. Du har en tredobbelt beslutning med dette navn, briterne staver det Alistair eller Alastair, mens skotterne læner sig mod Alasdair, men de er alle glatte gæliske varianter af Alexander. Modtaget af sumpen Skotter fra det syttende århundrede, blev navnet ikke kendt uden for Skotland og Irland indtil det tyvende århundrede.

7. Amias:

Amias er et uklart sjovt barns navn med en attraktiv lyd og følelse og en dejlig betydning. Selvom det måske lyder som et bibelsk navn, er det ikke, men det er et efternavn, der kan være relateret til Amadeus eller endda være en mandlig version af Amy - hvilket ville gøre det til et af de få drenge, der skulle stamme fra en piger .

8. Sadman:

Dette navn gør os så ynkelige, mand. Som slibning som "hævende" nye navne kan Excel (syv unge damer) eller legendariske (fem unge mænd) være, de er en forandring på et downbeat navn som Sadman, givet til fem unge mænd sidste år.

9. sommer regn:

Det blev navnet givet til baby dreng af Christiana Aguilera og Matthew Rutler, hvilket betyder smukt som regnskoven midt i sommers brændende varme.

10. Aakar:

Det er et af de sjove drenges navne, som betyder form af et objekt.

11. Artie:

Artie er normalt en kort type af navnet Arthur eller Artemus. At forkorte gamle navne langs disse linjer giver dem en nutidens tur, der supplerer sjove kidnavne.

12. august:

I tilfælde af at du har brug for et uregelmæssigt og sjovt meningsnavn med kroniske sammenføjninger, kunne Augustus være navnet på dig. Augustus var den vigtigste romerske hoved.

13. Beckett:

For noget unikt og sjovt navn til drenge, hvorfor ikke gendanne gamle navne? Beckett antages at være hentet fra det gammelt engelske ordbekke, hvilket betyder "stream".

Se mere: Sjove piger navne

14. Duke:

På den off chance at du skal fremhæve dit barns fremtidige autoritetskompetencer, hvorfor ikke ringe til ham Duke? Dukes er de mest forbløffende positionerende medarbejdere i Storbritannien.

15. Ferris:

I tilfælde af at du skal bevæge sig mod efternavne som fornavne mønster, hvad med Ferris? Ferris er forbundet med navnet Fergus.

16. Flint:

Hvis du søger efter et gnist og sjovt drengsnavn til dit barn? Flint kan være en fascinerende beslutning. Sparkles for en flamme kan skabes ved at ramme sten med stål.

Se mere: Sjove babynavne

17. Hughie:

For at gøre et navn mere uregelmæssigt, kan du få et kig på at tilpasse almindelige navne. Hughie er en mere avanceret og interessant lydende form for Hugh.

18. Ludo:

Inspireret af børnets yndlingsspil ludo og slanger, er dette navn en perfekt blanding af legende og sjove navne til drenge. Ludo er et rigtig fantastisk navn fra Tyskland. Det er hentet fra navnet Ludwig, hvilket betyder "populær konkurrent".

19. Mack:

Mack er en spændende beslutning for sjove baby boys navn som det lyder avanceret, men har virkelig keltiske rødder. Det betyder "barn af" og er velkendt i USA.

20. Ozy:

Ozzy kan benyttes som en cool avanceret anden mulighed til navne, for eksempel Oscar, Osbourne og Oswald.

Der er mest sandsynlige navne som Elizabeth og Henry er utrolige sædvanlige navne. Ikke desto mindre begrænse ikke dine beslutninger til bare store navne! Overvej uhørt muligheder med vores overfald af kølige protester, der gør utrolige børneavne, disse sjove babynavne er perfekte til de forældre, der er absolutte rock and roll typer. På chancen for at du værner om spædbarnsnavne, der har en kant, ligner så er disse sjove babynavne til drenge bare for dig.

Se mere: Romantiske Baby Girl Navn

Se videoen: Life is Fun - Ft. Boyinaband Official Music Video (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send