Skønhed og mode

9 Fabulous Designs of Red Bangles til enhver speciel lejlighed

Pin
Send
Share
Send


Banglesne er blevet betragtet som en af ​​de tavse og nemme måder at portræere din stil og mode på verden. I dag får du armbånd i mange former, designs og farver, og blandt den er en af ​​de mest mærkbare, levende farver, de røde armbånd synes unikke og forskellige på håndled. De røde armbånd i asiatisk kultur har været en uadskillelig del og har et særligt sted i kvinders garderobe, da det betyder lykke, velstand og lang levetid for manden. Det er obligatorisk for nygifte brude at bære røde armbånd, da det anses lovende.

Forskellige typer af Bangles i Rød Farve:

Lad os se på top 9 designs af røde armbånd til indiske kvinder.

1. Traditionelle Røde Brude Bangles:

Som den levende farve rødt betragtes som lovende for hver indisk brud, da det er et symbol på deres giftede liv. Disse armbånd kaldes af forskellige navne det forskellige regioner, men har samme lighed med, at alt går godt i deres nye rejse. Nu findes disse brude armbånd i mange mønstre og gør brudene se awesome og himmelske i mængden.

2. Red Ghungroo Style Bangles:

Disse typer af eksemplarisk og etnisk udseende rød bangle ser godt ud. De fantastiske kombinationer af hvide perler med gyldne ghungroos gør bangle til at være attraktivt, når den bæres. Disse typer af armbånd ser godt ud, når de bæres på fester eller uden traditionelle funktioner.

3. Simple Metal Bangles i Rød:

Metaller armbånd er første valg af kvinders folkemusik, da de er meget lette i vægt og er endda holdbare. Denne røde armbånd ser meget simpel ud, men har en enorm følelse af elegance i den. Disse unikke armbånd vil nåde dit håndled og få dig til at se pænt ud, når det er klædt med korrekt tøj.

4. Red Zardosi Work Bangles:

Arbejder på armbånd ser altid lukrative ud; denne armbånd har zardosi arbejde på det. Denne røde armbånd har kunstnerisk arbejde, hvilket gør det til at virke meget smukt, og de små spejle imellem forbedrer bangleets udseende, når det bæres.

Se mere: Multi Color Bangles

5. Traditionelle Røde Lac Bangles:

Disse typer af armbånd er slidt siden årtier af indiske kvinder og kendt som lac bangles. De gyldne sprinkler imellem armbåndet giver et blændende blik på det, og det er en perfekt armbånd, som også kan bæres i kontoret på daglig basis, hvilket giver dig et traditionelt udseende.

6. Guld og Rød Stripped Bangles:

Disse armbånd har et strejf af modernitet endnu meget yndefuldt når de bæres. Bangle er pakket med rød tråd over den gyldne tråd er bundet i et strippet mønster, hvilket gør det til at virke ekstraordinært. Disse armbånd ser godt ud på unge piger og gør så ser varme og smukke ud, når de bæres på alle samfundslag.

Se mere: Hot Pink Bangles

7. Acryl Meenakari Rød Bangle:

Akryl armbånd er værdsat af kvinders, da de er temmelig letvægtede og slidstærke og dermed udlåne komforten til at bære på daglig basis også et godt valg til at arbejde kvinder også. Disse armbånd er tilgængelige med unik kunstnerisk meenakari og sten arbejde på det og dermed giver dig et fabelagtigt udseende, når det bæres.

8. Håndlavede Røde Perler Bangles:

Som farven rød i intens og meget attraktiv disse beaded armbånd besidder den samme attraktion, når den bæres på håndleddet. Disse typer af beaded armbånd bliver meget populære blandt kvinder, da kun en armbånd synes tilstrækkelig på håndleddet.

Se mere: Royal Blue Bangles

9. Attraktive Røde Sten Bangles:

De røde sten armbånd er en perfekt fest slid bangles, da det giver dig et glamourøst og varmt udseende. Stenene besat på armbåndene er tilgængelige i forskellige former, og armbåndene kan også være designet i mange former, hvilket giver dig et bredt udvalg til at vælge og vælge fantastiske armbånd til din hånd.

Det siges at farven påvirker personens person og endda hjælper med at forbedre dit tøj. De intense, mousserende røde armbånd står tro mod denne linje, da det får dig til at blive yndefuld og elegant, når den bæres ved enhver lejlighed. De røde armbånd tiltrækker let opmærksomhed hos andre, der er meget iøjnefaldende. De røde armbånd er tilgængelige i mange metaller som lac, akryl, glasplast og mange typer metaller og godt kunstnerisk arbejde på dem, så du kan håndpike den efter din stil og skabe et bemærkelsesværdigt indtryk på andre.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: DIY ROOM DECOR! 10 DIY Projects for Winter & Christmas! Decorating ideas for a Frozen Room (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send