Skønhed og mode

Trisha i Saree - Vores Top 9

Pin
Send
Share
Send


Trisha er en meget dominerende skuespillerinde, der har lavet navn til sig selv gennem årene, Trisha er en indisk skuespillerinde, der dominerende arbejder i sydindiske film. Trisha gennem årene er blevet en veteran skuespillerinde, men ikke en gang har hun vildt i hendes udseende. I sin saree stjæler denne skuespiller hjerterne af hver fan og på en normal dag ser hun helt fantastisk ud. Trisha har altid accepteret, hvor smuk hun er, og har stor tillid til sig selv og hendes skuespil.

Trisha elsker sarees og ses altid med en ny tilføjelse på forskellige sociale arrangementer. Nedenfor er et par populære billeder af Trisha i forskellige sareer, der viser, hvordan hun lige så ser ud som en indisk dame

1. Ombre All The Way:

Ombre er et nyere design af saree, men dette stopper ikke denne skuespillerinde fra at bruge designet til at stjæle hendes fans. Sarees er traditionelt indisk tøj og nye farver betyder modernisering og denne skuespillerinde ønsker ikke at tabe på dagens måde.

2. Nøgne guld:

Nøgne guld sareer er altid gode showstoppere, og denne saree er et andet af en slags kunstværk. Sareen øger disse flotte skuespillerinder, så hun ser helt blændende ud i forhold til alle andre, men sareen har også en meget rolig følelse for at give folket en følelse af fred.

3. The Floral Show:

Blomstershowet udsender kvindelighed og det er det, denne diva har til formål at bruge en saree til at vise, hvor upåklageligt smukke og ligefrem søde en kvinde kan være. Blomstervisningen er en stor saree og er virkelig et kunstværk, der matcher kvindelighed med elegance og ren skønhed.

4. Den gyldne pige:

Selv om denne flotte skuespillerinde absolut ser ud til en saree til et helt nyt niveau. Sarees gyldne farver er en absolut spænding for at se på at tilføje til omgivelserne omkring hende, en anden stor saree, der bæres af denne forbløffende skuespillerinde.

5. Den Sultry Red:

Det sensuelle udseende er en af ​​Trishas mere på skærmen, der viser, at hun ikke kun er en veteranskuespillerinde, men også en diva. 7 år i branchen ved denne fremragende skuespillerinde, hvordan man ser rigtig god ud.

6. Det nettede mønster:

Det nettede mønster er en anden meget sensuel saree, der bringer den egentlige skønhed ud i denne store skuespillerinde. Den nettede saree er faktisk tilgængelig i mange forskellige mønstre og farver, så du kan vælge som du vil. Dette er en af ​​Trishas foretrukne sarees.

Se mere: Nayanthara i Saree

7. Den søde Mauve:

Dette er en af ​​hendes seneste tilføjelser til hendes garderobe, den søde mauve er en meget ekstravagant simpel saree, der bringer de strålende egenskaber af denne upåklagelige skuespillerinde og inspirerende damer over hele Indien til at føle sig mere selvsikker.

Se mere: Anushka Shetty Hot i Saree

8. The Sheer Black:

Giv denne sydindiske diva en chance for at se godt ud til enhver social eller formel begivenhed, og hun vil absolut rocke sit udseende. På dette billede er en ren sort saree, som er elsket af alle, den perfekte tilsætning til det festlige miljø, der giver farve til sine omgivelser.

Se mere: Tamanna Bhatia I Saree

9. The Cooler Shades:

De køligere skygge sarees er faktisk endnu engang tilgængelige i mange forskellige farver. Denne særlige saree, som denne store skuespillerinde bærer, bringer virkelig ud af den sande betydning af en traditionel indisk saree og viser at sarees ikke kun er beregnet til særlige begivenheder, men kan også bæres dagligt uden at se på kedelig eller kedelig på nogen måde.

Se videoen: Terrible High School Teacher. Lele Pons & Anwar Jibawi (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send