Skønhed og mode

9 Smukkeste flerfarvede Bangles til kvinder

Pin
Send
Share
Send


Bangles har været det vigtigste og de fantastiske flotte tilbehør, der er blevet brugt af kvinder siden årtier. Armbåndene bæres i asiatisk modvirket og nu i mange andre lande også, da det giver kvinderne et klassisk og fashionabelt udseende. Farverige armbånd er en af ​​de fineste måder at vise verden på din stil og eksklusive udseende. Multi-farve armbånd er lavet af plast, træ, forskellige typer af tråde og metaller. Den er endda tilgængelig i forskellige former som runde, rektangel og mange andre forskellige geometriske former.

Indiske Bangles i Multi Farver:

Lad os se på top 9 designs af farverige armbånd:

1. Silke tråd Farverige Bangles:

Armbåndene er lavet af silketråd og giver armene et skinnende udseende. På armbåndet er den fantastiske farvekombination brugt, strimlerne mønster af lys og mørk tråd giver et smukt udseende til armbåndene, og kan derfor nydes ved enhver lejlighed du ønsker.

2. Designer Farverige Bangles:

Denne type designer farverige armbånd er malet på en kunstnerisk måde, hvilket giver nyt udseende til armbåndene også i bærerens hænder. Bærens bærer kan ikke efterlades ved hvert øje og hjælper dig således med at skabe din egen personlighed og stil.

3. Flerfarvet træ armbånd:

Denne type farverige armbånd ser fantastisk ud, når de bæres på fester, da du kan markere din mode i mængden ved at bære så unikke og smukke ting. Banglen er skabt med træ og ser godt ud, når den bæres af enhver form for tøj, du har på dig og giver dig det eksklusive og moderne udseende.

4. Multi Color Glass Bangles med sprøjter:

Glasarmbånd er elskede og tilbedt af kvinder, da det får dem til at fremstå bemærkelsesværdige og attraktive, når de bæres. Denne type multicolored armbånd kan bæres dagligt, smart kontorpleje og giver dig endda et smukt look, når det bæres af collage også af teenagepiger. Banglesne har gyldne sprinkler spredt, hvilket gør det til at virke meget smukt.

Se mere: Røde Bangles Brude

5. Stilfuldt farverige Bangles til piger:

Farverige armbånd giver et smukt udseende til pigerne og giver et sofistikeret udseende. Armbåndene har guld zari indpakket rundt om armbåndet, og de små søde farverige stofblomster besat oven på armbåndene øger udseendet af håndleddet og bæreren. Armbåndene synes smukke, når de bæres til collage og endda også på aftenpartier.

6. Jhumka Style Thread Bangles i forskellige farver:

Denne type armbånd giver dig et traditionelt og etnisk udseende, når du bærer det. Banglesne har jhumka hængt og gør det passende og at blive brugt på ethvert bryllup til enhver gunstig lejlighed, så du bliver fabelagtig og anderledes end andre.

Se mere: Grønne Bangles

7. Simple Metal Color Bangles:

Metal armbånd er tilbedt af piger, da det har et glansagtigt udseende og meget let at bære i modsætning til glasarmbånd. Metal armbånd er tilgængelige i mange mønstre og mønster, og du kan vælge den ene efter din stil og markere et indtryk og fremstå moderigtigt foran dine venner og kolleger.

8. Rainbow mønster akryl Bangle:

Denne type farverige armbånd ser ud som om regnbue har dukket op og får dig til at fremstå farverig og smuk som regnbue. Armbåndet er lavet af akryl og det er meget praktisk at bruge, da dets armbånd er lette vægtede og også godt til kontorbrug og til daglig brug.

Se mere: Black Stone Bangles

9. Farverige Spejl Arbejde Bangles:

I mellem armbåndene spiste de små, attraktive armlæn, studded, hvilket giver et nyt og attraktivt udseende til at bangle også til bærerens hænder. Armbåndene kan matches med ethvert outfit til enhver lejlighed og fester.

Flerfarvede armbånd findes i mange mønstre og mønster, og du kan klæde dig selv og se farverig og smuk, attraktiv som armbåndene. Farvefulde armbånd er meget iøjnefaldende og gør selv du bliver tiltrukket af det let, hvilket gør bæreren også bemærket selv i mængden. Du kan vælge den ene efter dit valg og lommestørrelse og få et smukt udseende.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send