Skønhed og mode

Top 15 Platinum Chain Designs

Pin
Send
Share
Send


Alle, der ved noget om smykker, forstår klart hierarkiet af ædle metaller med platin på toppen, da det er et af de mest eftertragtede metaller, når det kommer til at lave sødsmykker. Dette skyldes, at platin er smuk, holdbar og meget ren. Renheden af ​​platin selv er et tegn på renheden af ​​de følelser, den kan repræsentere, især når den blev givet som en gave eller som et symbol på kærlighed. Disse bruges også i sundhedsplejehandel på grund af deres fordele i forhold til andre inerte metaller. Platin kæder anvendes ikke kun i sundhedssektoren, men anvendes også i industrisektoren på grund af deres høj trækstyrke og antioxidante egenskaber. Platin kæder er tungere end andet materiale, såsom guld og sølv. Platin er en yderst sjælden, endda ekstra værdifuld end guld, hvilket til dels er grunden til, at det betragtes som overlegen. Her er forskellige stilarter og designs af platin kæder med deres betydning for dine oplysninger.

Bedste Platinum Chain Designs:

Her er vores top 15 platin kæde design som følger.

1. Platin kæde halskæde med koral og sten:

Platin er nok det bedste materiale, hvorfra man kan lave smykker. Platinakæden skal afspejle individualitet og frihed. Platinekæden er designet med kædekæde design. Platin er et fremragende metal, som er langvarigt og kræver lidt vedligeholdelse. Dette kan være perfekt til at bære alene eller med lette til mellemstore vedhæng. Det giver et unikt udseende, og du kan bære denne kæde til enhver form for begivenhed.

2. Autentisk Platin Afrundet Link Kæde:

Smuk og unik platin afrundet koblingskæde passer til både kvinder og mænd. Denne kæde er lidt større og tykkere end andre kæde design. Der er forskellige farver til rådighed, der tilføjer et ekstra farvet vedhæng, der giver det ekstra blik til halskæden. Det er den bedste platinkæde til mænd.

3. Kvinders Platinum Solitaire Halskæde med 1/2 ct TDW Diamond:

Elegance af hvidguld og en rund skåret diamant giver denne halskæde tidløs skønhed. Halvkarat perle har uendelige muligheder for koordination og stil. Dette smykke giver det blændende udseende det enkle tryk, der perfekt balancerer dine blinkende stilarter. Denne diamant vedhæng halskæde er en garderobe hæftning til komplement ser ud for enhver lejlighed. Det kan også være en perfekt samling af tilbehør til kvinder.

4. Diamant over Sterling Sølv Hjerteformet Vedhæng og Kæde Kæde:

Platin kæder er også tilgængelige for mænd. I dag bliver platin smykker og kæder bliver meget populære, og prisen på dette metal er dyrt. Det går også meget godt med formelt slid og det kan også bruges til manchetknytninger. Dette fine hjerteformede vedhæng dekoreret med ægte hvide sten er lavet af platin over sølv, der hænger fra en rebkæde.

5. 16 tommer Platinum Trace Kvinder Kæde til Vedhæng:

Platinum spor kvinder link kæde adskilt med sølvbelagt materiale. Denne tynde lille platinsporekæde til små vedhæng. Dette er en smal link, letvægts vedhængskæde, der er perfekt til at bære alene eller med lette og mellemstore vedhæng. Det fastgøres med en lille fjederbolt stil lås. Dette giver en enestående udsigt mens sammenlignet med andre.

Se mere: Guldkæde design til mænd

6. Unique 950 Solid Platinum Oval Link Chain:

Solid platin oval linkkæde, hvert enkelt link er forbundet med ovalt formet link, og denne platin med stålbasekæder er lavet med sølvbelægning. Folk, der ønsker at bære denne slags tunge platin kæde, gå med denne solide platin ovale link kæder, der forbedrer dit udseende og hele personlighed.

7. Platinum .950 26 Inch Cable Link Chain til mænd:

Platinum er et langt holdbart og ædelmetal, hvilket gør det godt til at lave stykker, der vil vare og bæres regelmæssigt hver dag, hvis en person ønsker det. Platinekonstruktionskæder er bedre at bære end andre typer metaller, såsom guld eller sølv dagligt og derefter gemme platina til virkelig specielle lejligheder. Kabeldesignet kæde giver inspiration til bærerne.

8. Mænds Platinum .950 18 tommer Kabel Link Kæde:

Platinum mænds kæde har deres specielle kvalitet, og de kan bruges i mange brancher. Materialer, der bruges til at lave platinkæder, er i stort antal, alle slags materialer har deres specielle glans og kvalitet. Denne kabel link platin kæde giver et unikt udseende.

9. Diamond Cuban Link Chain til mænd og drenge:

Den fantastiske diamant kubanske koblingskæde lavet af poleret platin vejer ca. 95 gram og besat med mousserende runde diamanter. Det kan præsenteres med flere luksuriøse link design og den fantastiske kombination vil helt sikkert kombinere solide platin og blændende diamanter. Denne kube design nakke kæder er egnet til traditionelle funktioner måling omkring 21 inches lang og 6 mm bred.

10. Montebello Platinum Princess-cut halskæde til kvinder:

Platin kæder kan virkelig gøre kvindens føler speciel. Utallige, platin kæde til kvinder er tilgængelig i web butikker. Du kan få en elegant og stilfuld prinsesse skåret hvid diamant i en prong indstilling. Platin kæden er lavet af platin med en matchende boks kæde og fjederring lås.

Se mere: Herre kæder

11. Palm Beach Platinum over diamant i bevægelse cirkel vedhæng halskæde:

Palm Beach platin over diamanten i bevægelse cirkel vedhæng kæde giver den smukkeste visning, og det kan være egnet til enhver form for lejlighed. Dette kan være lavet af poleret platin over sølv; dette smykke har en unik stil. Kæden viser et upåklageligt diamant design.

12. Fremada Platinum 18-tommers kabel halskæde:

Den fine platinkæde skaber et klassisk udseende for hverdagsbrug. Dette giver et simpelt blik og passer til både mænd og kvinder. Hvis du tilføjer et vedhæng, vil det helt sikkert give dig et godt tilbehør til dit tøj.

13. Fremada italienske platin runde kæde:

Tilføj et stilfuldt smykke til din garderobe med denne Fremada sterling sølv runde hvede kæde. Den har en smuk poleret finish og en klassisk rund hvedekæde. Du kan vælge mellem otte forskellige længder og stykke, der bringer alsidighed og elegance. Det var sikret med en hummer klo lukning og kan bæres hver dag.

14. Eloquence Platinum 2 1/2 ct TDW Geometrisk Vedhæng:

Dette vedhæng er lavet med to diamanter, som er arrangeret på en måde, der danner skjoldformen. De er lavet af eksperter med høj kvalitet platin, som er slidstærkt og designet med inspiration fra nutidens "krigere i den blide tid". Den har glitrende runde klippe sten i vedhænget med hummerlås på den tredobbelte kæde.

Se mere: Sølvkæde til drenge

15. Kvinders platinakæde med dobbelt hjerte vedhæng:

Den dobbelte hjerte vedhæng er indlejret med lustrøde runde diamanter og den er lavet af 10 karat hvidguld. Det er en 18-tommers rebkæde forsynet med fjederringens lås i enden. Det har elegant design bedste dragter til brude tøj og hjerte rørende gaver til elskede. Dette er en perfekt platinekæde til kvinder.

I dag er brugen af ​​platinet stadig stigende. Platinens effektivitet er en ledende elektricitet har gjort det til et yderst nyttigt materiale til elektriske kontakter og numeriske industrielle formål. Desuden er platin naturligt hvid og reagerer ikke med luft, så dine smykker vil altid forblive ens hvide som den første dag du købte den.

Billedkilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Se videoen: 45 Best Gold Chains for Men. Gold Jewellery Designs. Mens Gold Chain Designs (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send